Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
13759
View
260
Reply

Berbalas Kod Rahsia, Betul ke Luna Maya dan Faisal Nasimuddin Bakal Bernikah? TRAGEDI SOFA MERAH BAKAL BERULANG?

[Copy link]

Author: Sang_Pencinta    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 13-8-2019 09:02 PM | Show all posts
ejrazak replied at 13-8-2019 10:31 AM
Masa dgn luna , reino pnh kna interview dlm talk show...reino kata blm terfikir nk nikah. So happe ...

kalau aku pun pilih si syahrini beb, walaupun macam2 orang buat cerita pasal dier still xboleh lawan video 3gp LM ariel peterporn hahaha. acik2 indon yang duk puji LM cakap cantik natural tu please lah jangan munafik,ko nak ker nanti anak ko kawin dengan dier pastu cucu ko tengok video mak dier duk buat projek dengan jantan lain.dah la netizen indon jenis yang macam hanat kalau bab judge orang.si luna tu dapat bf yang kaya2 bermodal jadi perempuan murah jer. dari dulu sampai sekarang duk bercinta,pegi jalan2 ke luar negara macam escort pun hader tapi xder satu pun nak buat bini sampai la sekarang umur dah nak masuk 40. si peterporn pun tak nak buat bini duk bercinta bertahun2. senang jer cari jer mat salleh konpem tak jadi masalah mcm kimk,relaks jer si kanye west tu terima dier hahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2019 10:17 PM From the mobile phone | Show all posts
lunnny83 replied at 13-8-2019 09:02 PM
kalau aku pun pilih si syahrini beb, walaupun macam2 orang buat cerita pasal dier still xboleh law ...

LM ni masa muda mmg sangat lawa. ingat dia akan stick with Ariel ker.. tapi tak sangka jadi mcm ni last sekali. macam downgrade gila2 esp bila tahu cerita dgn ex bf kaya sebelum ni. girl when you're entering the second or third year into a relationship, you should be able to assess where the relationship is heading. by then dah patut start cakap pasal kahwin. hala tuju. kalau sampai 5 tahun and still tak bergerak mana, mmg takkan ke mana. end up surely break up and byk case one of the partners akan immediately kahwin with the person they met shortly after the breakup.
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 01:02 AM | Show all posts
Qatrunnadaain replied at 13-8-2019 10:17 PM
LM ni masa muda mmg sangat lawa. ingat dia akan stick with Ariel ker.. tapi tak sangka jadi mcm ni ...

setuju beb,yang aku heran dari awal bercinta si barack tu cakap tak der niat nak kawin dgn dier, takkan dier tak faham lagi yg jantan tu memang nak main2 jer. tapi terima jugak sampai lima tahun tersisa. harta punya pasal sanggup buang masa 5 tahun. laki ni kalau wanita murah sangat dia tak nak jugak,ye lah buat apa nikah kalau bercinta pun boleh dapat benda sama. lagipun si LM ni pernah cakap nikah dengan tak sama jer bagi dia..jadi mendapat lah skrg,tak pe mungkin abg long boleh terima kot. kalau jadi lah  tak sabar pulak nak tengok keluarga korporat malaysia dapat menantu artis yang ada video 3gp hahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 07:51 AM From the mobile phone | Show all posts
lunnny83 replied at 14-8-2019 01:02 AM
setuju beb,yang aku heran dari awal bercinta si barack tu cakap tak der niat nak kawin dgn dier, t ...

yeah why buy the cow when you can milk for free?
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 08:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Sang_Pencinta replied at 13-8-2019 03:51 PM
Against the law? Apa agaknya tu?

lagi satu LM ni mmg nampak muka dia crack sgt.. bukan sebab ada genes mat salleh je tp mcm ambil other substance jer.. so so cracked.. dia kalau tua je xsemestinya kena nampak cekung mcm ni..
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 12:58 PM | Show all posts
krustykrab replied at 11-8-2019 11:05 PM
Blogni mmg iol x blh masuk...mohon chuols tlg tepek sini

meme tak boleh view dari malaysiapenulis dia kat ostolia sana, dah kena block dgn skmm
yg aku dengar dr staf sinun, yg laki dgn pompuan tu sama ja perangai tak semenggah
yg pakcik penulis ni pun aku tak paham
dah tua2 pun masih buat dosa jaja kisah dalam kelambu orang.
lepas attack individu, dengan syarikat pun dia hentam juga.

Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 12:58 PM | Show all posts
bkn FN ni couple dgn mmber LM ke?
tp fan LM yg maukan FN kawen LM sbb nk lawan dgn syarini

Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 01:21 PM From the mobile phone | Show all posts
xrah replied at 14-8-2019 12:58 PM
bkn FN ni couple dgn mmber LM ke?
tp fan LM yg maukan FN kawen LM sbb nk lawan dgn syarini

Sape tu member dia. Tempek gambo ckett
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 02:13 PM From the mobile phone | Show all posts
diya_az replied at 14-8-2019 01:21 PM
Sape tu member dia. Tempek gambo ckett

Dina Albens... gaya macam menempel dgn notelo jugak sampai ke selalu berdua kat ovc. Tu yang org kata dia dgn notelo. FYI dah bukan kawan bff buddy LM lagi. Something goes wrong between them after RB nikah. Ada yg speku Dina ni team RB sbb dia ada bisnes Ambah Batik dengan RB. Masa jumpa kat KL ritu pun LM dah malas dekat2 dengan dia.
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 03:03 PM | Show all posts
sian plak.  indon x habis2 dgn drama sinetron diorg.  kenkonon luna dpt lagy baik dgn pesal notelo
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 03:31 PM From the mobile phone | Show all posts
lunnny83 replied at 14-8-2019 01:02 AM
setuju beb,yang aku heran dari awal bercinta si barack tu cakap tak der niat nak kawin dgn dier, t ...

Pasangan pun ada klip 3gp....hahaha padanla kan...mohon buat3some ke 4,5,6some pun ok kot
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-8-2019 04:06 PM | Show all posts


Luna bakal kena caras lagi oleh BFF dia si Dina ni ke?
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 04:52 PM | Show all posts
Sang_Pencinta replied at 14-8-2019 04:06 PM
Luna bakal kena caras lagi oleh BFF dia si Dina ni ke?

LM ni honestly cantik lah for her age. Prettier than this Dina
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 04:54 PM | Show all posts
Kesian Putri Aisyah, dulu beria show off FN ni. i dont think they were even together. tak nampak mesra pon together
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 05:15 PM | Show all posts
tp sedeh luna ni 5thn couple dgn reino xde 1 pic luna pn kt ig ex dia..hahaha
tu pn luna sanggup bertahan gara2 nk pegi merata dunia
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 09:15 PM From the mobile phone | Show all posts
friedfishsoup replied at 9-8-2019 07:15 PM
Bukan pasal pagar tinggi.. tapi mmg takde org boleh view dah. Dah kena masuk arkib

Ooo...thanks kaka supikan
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 10:15 PM | Show all posts
xrah replied at 14-8-2019 05:15 PM
tp sedeh luna ni 5thn couple dgn reino xde 1 pic luna pn kt ig ex dia..hahaha
tu pn luna sanggup be ...

betol beb,sebab nak lawan syahrini rela pemenat dier pejam mata kes notelo  pukul bini. reino barack tu dah la tak pernah letak pic pastu macam malu jer nak ngaku LM tu partner dier.tak letak pic  dengan alasan  tak perlu letak gambar couple dalam ig sb nampak dibuat buat tapi sekarang aku tengok lepas kawin semua posting dalam ig gambar dier dgn bini dier jer hahahaha the power of hubungan halal. cakap jelah dulu malu nak mengaku sb gf ader video 3gp kan senang
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 09:45 AM | Show all posts
sesuai la kot, dua2 adventurous..gittewwww
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 03:49 PM From the mobile phone | Show all posts
RB masa dengan Sandradewi pun tak pernah publish. Mmg type nak publish kalau dah kahwin kot. Igs2 dia dulu ada je dia up Luna. Yang penting kalau dia service Luna tu mmg head to toe, best in the world dia kasi. Nak dinner je sanggup tutup the whole place, naik heli just nak tgk sunset. Mmg patutlah semua ex dia susah nak move on dgn dia.
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 08:15 PM From the mobile phone | Show all posts
superficialmiss replied at 15-8-2019 03:49 PM
RB masa dengan Sandradewi pun tak pernah publish. Mmg type nak publish kalau dah kahwin kot. Igs2 di ...

Kalau publish pun bukan orang kenal pun SD jer kot. Time dgn LM orang kenal tapi just so so sb mungkin org tak berminat sangat dg hidup diorang. Waktu status TMT reino klarifikasi sebab br bercinta dgn syahrini,xpasal2 kene reject kali kedua,dah la pertama kali dah kne reject sb  tak serius,sanggup pg ke london jumpa syahrini. Kan dier sendiri yg bagitau kat LM masa mula2 bercinta, dia boleh beri semua kecuali status nikah kat LM, jadi tak mustahi la kalau layanan kat gf dier spesel ..SD lama jugak br boleh move on tapi tak pe la sb sama2 single,skrg si reino barack tu dah kawen jd kalau xmove on lg mcm xbest jer
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.094809s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list