Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
14051
View
260
Reply

Berbalas Kod Rahsia, Betul ke Luna Maya dan Faisal Nasimuddin Bakal Bernikah? TRAGEDI SOFA MERAH BAKAL BERULANG?

[Copy link]

Author: Sang_Pencinta       Show all posts   Read mode

Post time 9-8-2019 01:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Mengunggah
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2019 01:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Kesian sadis sungguh fans Indon si bulan ni...kemain bersorak girang konon sibulan dpt pengganti lg elok dari reino barrack. Nti dah lebam sibulan di anal, di flying kick , di smacked down bagai heboh plk lancar kempen ganyang malaysia eh sila la indon sekalian claim si pesal notelo ni org msia mmg xde nya sanggup koyak lubang bontot dgn dia
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2019 01:45 PM | Show all posts
Ok la tu.. sesuai sgt, bagai pinang dbelah2 hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2019 01:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Awek jinjang dia yang rupa nanhado tu forever sidechick ke? Kesian fans yibdon ingat sis menang besar padahal si jantan tu mereng. Silap2 kena akikah sis. Tapi mungkin sis luna juga gemar yang ganas2. Padan gichewww
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2019 02:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Kod rahsia?

O ,, c===3 ke?
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2019 02:37 PM | Show all posts
ye la eloklah sepadan ..
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2019 02:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Nikah je la korang berdua ni...'sepadan sangatt!
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2019 02:44 PM From the mobile phone | Show all posts
BoongaKertas replied at 9-8-2019 11:58 AM
wehhhh. agreeee

takleh nak erase gmbr sofa merah dari ingatan meols

kenapa dgn sofa merahhh ? sory la iols xleh recall
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2019 02:44 PM | Show all posts
wowww tak takut tragedi berulang ke kaka luna ni?
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2019 02:47 PM | Show all posts
zatiii replied at 9-8-2019 02:44 PM
kenapa dgn sofa merahhh ? sory la iols xleh recall

hahahaha.... boleh google cari sofa merah FN gitu..
hahahaha.... sofa merah jadi saksi bisu gitu...
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2019 02:50 PM | Show all posts
pape pun good luck la ye kaka luna.
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2019 03:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Sepadan la tu.semoga bahagia
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2019 03:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Cocok banget ni, gue mau dipercepatkan pernikahan mereka, lagian jarang sih gue ngelihat artis indon berjubah hitam, terusan makey cermin mata hitam naik ke pengadilan ngurusin hal penceraian,

Semoga Luna bakal mencipta sejarah baru, kau ingat kawin dgn lelaki baran ni mudah ke luna, kelaut dalam lah kau Luna oi, dia pukul bini dia mengalahkan Khabib pukul Mcgregor, habis lah kau.
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2019 03:16 PM From the mobile phone | Show all posts
shehuwaiiii,shepadannn,sherashiiiii bersama
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2019 03:17 PM | Show all posts
LadyCarefree replied at 9-8-2019 12:05 PM
Ecah syok sndiri je. Pesal wat stok geli2 je kot.

kesana kemari naik ferrari
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2019 03:18 PM From the mobile phone | Show all posts
ejrazak replied at 9-8-2019 01:28 PM
Kesian sadis sungguh fans Indon si bulan ni...kemain bersorak girang konon sibulan dpt pengganti lg  ...

bukan fam reino tu kaya giler.. silap2 lg kaya dr naza especially abang long lah abang long ad ape je. sofa merah??
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2019 03:18 PM | Show all posts
tuttt replied at 9-8-2019 11:55 AM
Tp dulu depa tak mengaku kan ckp kawan. Cliche

ecah belum sampai standard international lagi.. masih adik adik lagi.
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2019 03:19 PM | Show all posts
kualibesi replied at 9-8-2019 11:47 AM
bukan sis. maybe tu tuk geli2 kot. or memang kawan sje  ex wife die nme ntah, emylia ke apa

haah ..emylia.boleh tahanlawa gak exwife dia
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2019 03:20 PM | Show all posts
mizzmimi replied at 9-8-2019 11:39 AM
Itu lah.. Dedua nampak wild and dangerous.. Lhu belasah ghuwe.. Ghuwe belasah lhu.. Sampai abang j ...

terserlah slang indon

Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2019 03:20 PM | Show all posts
azimodin replied at 9-8-2019 01:46 PM
Awek jinjang dia yang rupa nanhado tu forever sidechick ke? Kesian fans yibdon ingat sis menang besa ...

Hahahaa forever sidechick. Tak tahu sapa lebih kesian, EH atau si H ni?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.103630s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list