Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
14026
View
260
Reply

Berbalas Kod Rahsia, Betul ke Luna Maya dan Faisal Nasimuddin Bakal Bernikah? TRAGEDI SOFA MERAH BAKAL BERULANG?

[Copy link]

Author: Sang_Pencinta    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 9-8-2019 04:51 PM From the mobile phone | Show all posts
laksmanabentan replied at 9-8-2019 02:47 PM
hahahaha.... boleh google cari sofa merah FN gitu..
hahahaha.... sofa merah jadi saksi bisu gitu. ...

Tak blh masuk blog tu
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 9-8-2019 04:54 PM | Show all posts


Dah dapat restu lah

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2019 04:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Sekufu sgt.
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2019 04:55 PM | Show all posts

tak sabar ya....
cepat la kawin... tak sabar nak tunggu video kinky ker... video bdsm theyoollss..
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2019 04:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Selamat gud luck
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2019 04:57 PM | Show all posts
good luck ler ye cik maya....
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2019 05:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Merpati 2 sejoli..sama2 sex lover
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2019 05:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Sejujurnya kalau pesal ni x da kes pukul2 ex-bini, aku rasa dia lbih sesuai dgn puteri aishah dari luna maya.. pndangan doploh sen aku
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2019 05:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Copppp! Red sofa ni tragedy sapa? Si pompuan ke, lelaki?
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2019 05:50 PM From the mobile phone | Show all posts
LadyCarefree replied at 9-8-2019 12:05 PM
Ecah syok sndiri je. Pesal wat stok geli2 je kot.

Semudah itu ya ecah d buat stok geli2.. Tp Kalo ecah dpt pulangan yg setimpal, dia x kisah la kot
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 9-8-2019 05:51 PM | Show all posts
emera replied at 9-8-2019 05:45 PM
Copppp! Red sofa ni tragedy sapa? Si pompuan ke, lelaki?

Si lelaki
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2019 05:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Sang_Pencinta replied at 9-8-2019 11:47 AM
Sepadan lah dari segi usia, sejarah silam begitu

teringat kes 'sofa merah'

Partner sofa merah tu mcm relaks je tak terkesan langsung klu tgok kat ig
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2019 05:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Oh btw kenapa i cari thread si lucifer ni dah takde?? Tenggelam ke lautan Hindi already meh??
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2019 05:58 PM From the mobile phone | Show all posts
vee_zara replied at 9-8-2019 05:56 PM
Partner sofa merah tu mcm relaks je tak terkesan langsung klu tgok kat ig

Dia bukan muslim cuols..normal for them kot..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 9-8-2019 05:58 PM | Show all posts
vee_zara replied at 9-8-2019 05:56 PM
Oh btw kenapa i cari thread si lucifer ni dah takde?? Tenggelam ke lautan Hindi already meh??

Mod dah lock di Bilik Stor sebab terlalu panas kot
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 9-8-2019 05:59 PM | Show all posts
diya_az replied at 9-8-2019 05:58 PM
Dia bukan muslim cuols..normal for them kot..

Dia selamba badak gelak-gelak walau baru kena semburit,
Nampak kamera dia kata 'hahahah did you record this?'


Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2019 05:59 PM | Show all posts
sekufu lah, semoga berbahagia kalau dah dua2 sama
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2019 06:00 PM From the mobile phone | Show all posts
krustykrab replied at 9-8-2019 04:51 PM
Tak blh masuk blog tu

Use VPN je
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2019 06:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Sang_Pencinta replied at 9-8-2019 05:59 PM
Dia selamba badak gelak-gelak walau baru kena semburit,
Nampak kamera dia kata 'hahahah did you  ...

Lepas tahu kena record, H buat dialogue birah - nak tengok nak tengok
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2019 06:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Sang_Pencinta replied at 9-8-2019 05:59 PM
Dia selamba badak gelak-gelak walau baru kena semburit,
Nampak kamera dia kata 'hahahah did you  ...

Yang lelaki tu patut malu buat. Semayang jumaat ja nk tunjuk kt ig pakai kopiah, gambaq sejadah masa teraweh, p mesjid,

Really cannot brain

Kalau insaf, takkan dia pilih LM knowing her history kan..

Ex girl H tu iols no komen dia bukan muslim.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.096969s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list