Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
14165
View
260
Reply

Berbalas Kod Rahsia, Betul ke Luna Maya dan Faisal Nasimuddin Bakal Bernikah? TRAGEDI SOFA MERAH BAKAL BERULANG?

[Copy link]

Author: Sang_Pencinta       Show all posts   Read mode

Post time 9-8-2019 06:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Sang_Pencinta replied at 9-8-2019 05:58 PM
Mod dah lock di Bilik Stor sebab terlalu panas kot

Kasi link cuols, even i tau macam xlepas pagar. Kehkehkeh
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 9-8-2019 06:14 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2019 06:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Ahahaha dah agak xboleh baca..takpa pelan2 kayuh org kata..pasal sofa merah & ex-wife dah baca kt blog tu..eheks
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2019 06:19 PM From the mobile phone | Show all posts
so puteri aishah muka petak tu stock geli je la ek
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2019 06:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Cantiklah ank lps ni ..
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2019 06:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Sang_Pencinta replied at 9-8-2019 05:51 PM
Si lelaki

Ooo dapat dah.. tp partner dia sapa? H katanya.. sapo tu?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 9-8-2019 06:26 PM | Show all posts
emera replied at 9-8-2019 06:24 PM
Ooo dapat dah.. tp partner dia sapa? H katanya.. sapo tu?

Amoi, kekasih geli2 dia je kot.
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2019 06:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Sang_Pencinta replied at 9-8-2019 06:26 PM
Amoi, kekasih geli2 dia je kot.

Btw, H tu anak VIP gak ker? Her dad dah takda kan?
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2019 06:53 PM From the mobile phone | Show all posts
pngky replied at 9-8-2019 03:20 PM
terserlah slang indon

Hahaha.. Tak tau apa itu belasah dalam bahas indon.. Tabrakan ke.. Lho tabrak guwe.. Guwe tabrak lho.. Sampe kang jamil mampos.. Ahaha
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2019 07:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Geli aku baca komen netz indon.. ada ckp kes pukul bini. Berduyun indon pertahan katanya pasti berubah,itu perkara lalu, jgn disingkap
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2019 07:09 PM From the mobile phone | Show all posts
umbut replied at 9-8-2019 07:07 PM
Geli aku baca komen netz indon.. ada ckp kes pukul bini. Berduyun indon pertahan katanya pasti berub ...

Depa nak claim, biaq p
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2019 07:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Sang_Pencinta replied at 9-8-2019 06:14 PM
https://warrior.cari.com.my/forum.php?mod=viewthread&tid=1150468&extra=

Uittt...tinggi pagar...berapa ketinggiannyer...kaka tak lepas
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2019 07:15 PM | Show all posts
Nenolen replied at 9-8-2019 07:12 PM
Uittt...tinggi pagar...berapa ketinggiannyer...kaka tak lepas

Bukan pasal pagar tinggi.. tapi mmg takde org boleh view dah. Dah kena masuk arkib
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2019 07:17 PM From the mobile phone | Show all posts
friedfishsoup replied at 9-8-2019 07:15 PM
Bukan pasal pagar tinggi.. tapi mmg takde org boleh view dah. Dah kena masuk arkib

Oh..masuk arkib kenapa tu ya? Sebab dah lama ka kes teruk sgt ka apa ya
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2019 07:18 PM From the mobile phone | Show all posts
diya_az replied at 9-8-2019 07:17 PM
Oh..masuk arkib kenapa tu ya? Sebab dah lama ka kes teruk sgt ka apa ya

Ntah tak tau pula kenapa kena masuk arkib
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2019 07:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Nasib la labu. Yindon semua duk komen
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2019 07:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Mugkin luna mncri hbungan yg direstui terutama oleh si ibu kpd lelaki yg menyayangi dia. Dan dia sepertinya sudah mendapat restu dari gambar2 yg bertebaran di fanpage lunafaisal tu
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 9-8-2019 07:55 PM | Show all posts
BaizuraAzni replied at 9-8-2019 07:48 PM
Mugkin luna mncri hbungan yg direstui terutama oleh si ibu kpd lelaki yg menyayangi dia. Dan dia sep ...



Yes betul tu. Bayangkan lebih 5 tahun bercinta dengan Rieno Barack tapi tak kahwin2 sebab tak dapat restu ibubapa Reino.

Akhirnya Rieno kahwin dengan Syarini
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2019 08:12 PM From the mobile phone | Show all posts
ariellin replied at 9-8-2019 05:43 PM
Sejujurnya kalau pesal ni x da kes pukul2 ex-bini, aku rasa dia lbih sesuai dgn puteri aishah dari l ...

family indon (read barrack) pun reject si luna ni.. trash for trash. mmg sepadan la dua2 ni
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2019 08:25 PM | Show all posts
Dua dua ader video xxx sesuai la tapi aku tak yakin si fesal akan kahwin dengan luna sebab malu woii bakal bini ader video porno seluruh dunia tengok. nanti kalau kawen anak beranak dia nak letak kat mana muka. aku rasa pesal nak mencari publisiti murahan jer tu himpit retis macam dia himpit puteri aishah. netizen indon memang kepoh menjodohkan retis hahahaha
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.098032s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list