Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
12Next
Return to list New
676
View
24
Reply

Salah BUNIAN Ke

[Copy link]

Author: yayasbs       Show all posts   Read mode

Author
Post time 10-8-2019 08:43 PM | Show all posts |Read mode
lately banyak isu2 berkaitan dgn manusia hilang tanpa jejak...selaku netijen korg rasa adakah mereka disorok bunian atau adakah ini tanda2 dajjal bakal muncul..(tapi ada kaitankah)..jom kita borak isu ni..
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2019 09:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Bunian takut ngan manusia. Geli pon ada. Tak hingin katanya...
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2019 10:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Kahkahkahkah jap acik tag @beautifulliar

Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2019 11:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku rasa hilang sebab human error atau kena makan dengan binatang buas. Kalau dah kena telan ular sawa, mana ada dah jejaknya. Ular tu pulak pergi hibernate dalam gua mana2.
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2019 12:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Apa salah dan dosaku sayang, nyanyi jin.
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2019 01:30 AM | Show all posts
Macam kejadian remaja Irish Nora yang hilang di Shorea NS tu, pun agak pelik. Anjing pun tak dapat kesan dia
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2019 01:37 AM From the mobile phone | Show all posts
Nora Anne tu baik, hati bersih dan suci dari dosa. Boleh jadi ada yang berkenan

At least kirim berita kat parents dia la. Kesian parents Nora, terkini mak dia ucap terima kasih kepada petugas yang tetap meneruskan misi walaupun aidiladha
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-8-2019 09:21 AM From the mobile phone | Show all posts
ReginaGeorge replied at 10-8-2019 09:30 PM
Bunian takut ngan manusia. Geli pon ada. Tak hingin katanya...

Hahahha high taste tul dia..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-8-2019 09:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Acikgomen replied at 10-8-2019 10:13 PM
Kahkahkahkah jap acik tag @beautifulliar

Hahaa geng putri bun bun ke teww
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-8-2019 09:23 AM From the mobile phone | Show all posts
MissVixen replied at 10-8-2019 11:19 PM
Aku rasa hilang sebab human error atau kena makan dengan binatang buas. Kalau dah kena telan ular sa ...

Yg tu paling takut tap xkn xde jejak sikit pun..mcm acap tu plak mmg hilang lenyap truss
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2019 09:53 AM From the mobile phone | Show all posts
yayasbs replied at 11-8-2019 09:23 AM
Yg tu paling takut tap xkn xde jejak sikit pun..mcm acap tu plak mmg hilang lenyap truss

Kalau dia kena telan ular? Jatuh dalam lubang gua ke... Wallahualam
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2019 10:42 AM From the mobile phone | Show all posts
umat melayu. Apa2 hal dia akan slhkan 3 bnd ni:
-freemason iluminiti
-yahudi dan nasrani
-bunian, jin
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2019 11:05 AM From the mobile phone | Show all posts
KIM.K replied at 11-8-2019 01:37 AM
Nora Anne tu baik, hati bersih dan suci dari dosa. Boleh jadi ada yang berkenan

At least kirim b ...

Kan
Sebak tgk bideo tuh
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2019 01:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Teringat citer stranger things.. Adakah orang2 yg hilang tanpa jejak ni masuk ke dunia satu lg?
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2019 03:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Acikgomen replied at 11-8-2019 11:05 AM
Kan
Sebak tgk bideo tuh

Ya menggigil suara mak dia
Keluarga Nora Anne mesti taknak menyusahkan sesiapa tapi dah dugaan
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2019 09:27 AM | Show all posts
sya xrasa salah bunian
sya lebih kpd Najib
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2019 09:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Bila org yg professional mcm bomba,jpam,askar n geng hiker pun cari x jumpa org hilang tu mmg biasanya ada melibatkan makhluk halus.. sbbnya kwsn pencarian tu mmg diorg dh geledah abis bukan main redah je cari, even polis pun akan siasat dari aspek jenayah, klau xde dari sudut tu apa lagi kemungkinan yg terjadi.. baru pikir benda2 yg x masuk di akal
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 13-8-2019 09:17 AM | Show all posts
otai_g replied at 11-8-2019 10:42 AM
umat melayu. Apa2 hal dia akan slhkan 3 bnd ni:
-freemason iluminiti
-yahudi dan nasrani

Haha yg penting kena salahkan jgk..banimelayu
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 13-8-2019 09:18 AM | Show all posts
MissVixen replied at 11-8-2019 09:53 AM
Kalau dia kena telan ular? Jatuh dalam lubang gua ke... Wallahualam

Nauzubillah.mntk jauh...kesian kalu mcm tu
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 13-8-2019 09:19 AM | Show all posts
harkktuih replied at 11-8-2019 01:39 PM
Teringat citer stranger things.. Adakah orang2 yg hilang tanpa jejak ni masuk ke dunia satu lg? :swe ...

Tak pwrnah tgk cite tu..nk tgk la
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.082771s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list