Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
123Next
Return to list New
2418
View
50
Reply

GURAU TEPUK TAMPAR

[Copy link]

Author: Kurex    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 11-8-2019 04:53 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Pernah tak korang jumpa acik2 kepam yg acah islamik, tapi bergurau senda bertepuk tampar staff laki dekat opis?

Selalu jugak aku jumpa acik2 kepam yg tak boleh tengok org tu bahagia sikit, org tu cuba rapat mesti dia tak puas hati. Katanya org macam tu jalang.. sundal.. membirah.. Tapi kalau dia melepak dgn jantan, dalam gurau senda tepuk tampar, sempat usap badan staff laki.. Lagi hebat..

Macam member aku, dok istighfar kalau nampak org bukak aurat, nampak laki lembut.. Panjang sungguh dia istighfar. Tapi kalau jantan layan dia, kemain melayan! Cam sial punya perangai. Tapi pandai pulak kata "tak suka la dia buat mcm tu.."..

Samalah dekat sini, dok kritik pasal membirah, tapi dekat belakang sedap sungguh kan usap staff laki dalam gurau senda tepuk tampar?

Belum lagi laki yg dok merempan lgbt, depan kawan siap hina golongan lembut ni, tapi dekat belakang, look around cari pondan.

Sebab tu aku tak pernah komen pasal aurat dekat mana2 socmed, pasal kesopanan org tu, sebab aku tau, acik2 jenis macam ni lagi kuat birah dia..

Mesti korang penah jumpa org camni kan?
IMG_20190811_163921.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2019 05:45 PM From the mobile phone | Show all posts
pandailah uols bukak topik ni..
kat ofis mmg cenggitu lah.
keje lebih skit..dikata nak bodek bos.
gelak..suka2 skit dikata amik kesempatan.
pkai lawa2 skit ckp nak tackle jantan..bos.
ko ingat bos tu tak cerdik ke tak reti menilai org.
acik2 kepam..yg dendiam tu lah sbnarnya yg skendel mendel murahan lagi..
solat lambat pon jd issue. yg acah2 solat ontime tu lah kaki membawang terbesar..mendonia lagi.
itu tak leh..ini tak leh...tp dia ngan geng2 dia semua boleh.
menyampahhhh...
tp aku buat tak reti jer..lantak ko nk ckp apa. aku buat keje aku. janji keje aku tip top..ada ganjarannya.
aku sibuk memajukan diri ke depan..
ko masih kat takuk tu gak..
lg satu..kejiranan..gitu gak pesennya..
ahhh..pedulikkan je..
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2019 05:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Hadap plak kata acik2 kepam tu..ko kalau rasa diri tu lagi  bagus toksah buang masa fikir sampai buat posting forum camni. Abaikan dorang, bukan minta nasik dgn depa pun
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2019 06:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Lelaki dalam gambar diatas tu kude Wahid ke? Sebab ada taik lalat keramat
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2019 06:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Kat opis iols, osetat bertepuk tampar. Acaner uolsss
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2019 06:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Amboi bawang sgt kurek kundi ni
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2019 06:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Opis lama I dulu diaorg takdela tepuk tampar, tapi suka buat lawak lucah and cakap double meaning ngan staff lelaki..
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2019 07:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Opis aku sorg acik gemuks rendang suka skodeng acc socmed org lps tu komen ala ustazah..padahal diri srndiri pun teruk...pakai skirt ketat, baju srnteng, tudung yg berbelit2 tp tayang tali bra, alur spender pun ditayang.
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2019 07:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Tinot7 at 11-8-2019 07:53 PM

Kat dunia ni mmg ada ramai yg acah2 islamik, tapi kat rumah dan dalam hati, wallahualam.

I kenal org yg luar nampak alim, tudung apa sume bagai. Yg tudung labuh pun ada. Nampak kemungkaran mmg la niat dia nak amar maaruf, nahi mungkar. Tapi di sebalik tabir, ada je benda yg dia buat yg tak memaparkan islam. But who am i to comment bcos at the end of the day, org akan percaya ckp dia. Dan kalau dia buat fitnah terhadap aku pun, besok lusa dia kena jawab kat tuhan. Org2 mcm ni, luar nampak baik tapi hati hanya tuhan yg tahu.

Ada juga yg tak pakai tudung. Luar kat tmpt keje, lagak mcm baik tapi di sebalik tabir, hanya tuhan yg tahu apa dia buat. So at the end of the day, bila org kata, pakai tudung ke tak pakai tudung ke, perangai sama and mungkin org yg tak pakai tudung lebih baik, ini aku tak percaya langsung sbb kalau agama Islam dah suruh pakai dan berani ingkar tuntutan agama, dia kena menjawab sendiri. Kalau perintah agama pun dah berani nak langgar, apatah lagi benda2 lain?

Kalau hidup org hipokrit senantiasa bahagia, aku rela tak bahagia, asalkan bahagia di dunia akhirat nnt.

Saying that, I cannot defend myself that I am perfect, baik geller sesuci embun. I felt ashamed when an Arab lady said to me, "You portray what a Muslim girl would be". I felt ashamed when a student said to me, "You are successful". Bcos I don't think I am either. Kalau aku perfect segala, mungkin aku rasa bangga. Praise like this should warrant more effort to be better.

So utk acik2 kepam kat tmpt kurex yg luar lagak mcm baik, tapi di sebalik tabir sebenarnya bukan, just think positive that mungkin diorg tak sedar kekhilafan diorg bila diorg act unaccordingly with guys. Maybe God put you there to remind them? Itupun kalau kurex brani la. Kalau mereka bersifat hipokrit dan sengaja hipokrit, itu antara mereka dan tuhan. You just do what you can, and ignore the rest if you cannot. God may have given us eyes, so witnessing that behaviour may be inevitable. However, God is Almighty and gave us each a head and a neck, so that when we don't have the strength to handle it, we can just look away. Tapi itu la selemah2 iman.

I think we all face the same issues, just have different methods of handling them.
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2019 07:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols bebel2 byk2 tu, sebenarnya komuniti yg iols campur ramai tak mcm tu. Yg buat onar byk kat tmpt keje je. Iols campur komuniti yg leluhur gitew. So iols takleh nak komen byk sbnrnya sbb iols ada safe haven to go back to all the time. Utk kurex, kalau u rase dah tak tahan tgk org cwnggitu, go find a komuniti after working hours yg sesuci embun dan leluhur gitew. That way, takde la rasa sakit hati memanjang... hehe
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2019 08:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Mmg ramai pun yg mcm tu...bkn pompuan je, jantan pun ramai yg acah2 islamik. Ada yg potray kat public dorang kaki surau, time maghrib isyak tak pernah miss jemaah kat surau...aktif xtvt kemasyarakatan. Ala2 ustaz hamadi dlm drama nur. Bila buat jahat org tak percaya sbb selama ni dia tunjuk sisi baik kat masyarakat. Bila kantoi org setempat mesti tak percaya...kata difitnah la...padahal mmg perangai mcm tu. Jgn tak percaya, ustaz kat sek rendah pun ada yg terpesong..sejenis pedo lgbt. Bila terbongkar, plng2 pun ditukarkan sek je
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2019 08:37 PM From the mobile phone | Show all posts
JunkMail replied at 11-8-2019 06:14 PM
Lelaki dalam gambar diatas tu kude Wahid ke? Sebab ada taik lalat keramat

Ish chuols ni tak mungkin la kude tu...tak mungkin taste TT seteruk tu... iols tengok taik lalat tu teringat haruma miura yang rembessss
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-8-2019 08:56 PM From the mobile phone | Show all posts
LemakPetai replied at 11-8-2019 08:01 PM
Mmg ramai pun yg mcm tu...bkn pompuan je, jantan pun ramai yg acah2 islamik. Ada yg potray kat publi ...

Sini ramai je.. Bila aku diam tak semoga2 dorang cari aku, bila aku ada, dorang hina pulak.. Dalam dok bagi nasihat islamik, dia la paling kuat birah..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-8-2019 08:57 PM From the mobile phone | Show all posts
miszclassique replied at 11-8-2019 08:37 PM
Ish chuols ni tak mungkin la kude tu...tak mungkin taste TT seteruk tu... iols tengok taik lalat t ...

Aku search guraubsenda tepuk tampar, keluar gambar tu.. Tu aku ambik
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-8-2019 08:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Tinot7 replied at 11-8-2019 07:49 PM
Kat dunia ni mmg ada ramai yg acah2 islamik, tapi kat rumah dan dalam hati, wallahualam.

I kenal ...

Dekat forum pun ramai.. Nampak baik, tapi kuat membirah. Aku walaupun asyik semoga, takde la aku pm org nak kenal2..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-8-2019 09:00 PM From the mobile phone | Show all posts
krustykrab replied at 11-8-2019 07:47 PM
Opis aku sorg acik gemuks rendang suka skodeng acc socmed org lps tu komen ala ustazah..padahal diri ...

Macam @acikgemuks dekat sini ke? Selalu org gemuk ni perangai gampang.. Sebab dorang sedar fizikal buruk, jadi terpaksa berhati busuk utk sedapkan hati sendiri
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2019 09:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Penah jugak jumpa spesis ni.
Sorry kalo OT, iols lagi menyampah giler ngan spesis perempuan  ngan kita kemain d jeling2 tapi kalo ngan lelaki bujang ke suami org ke m'geletis, buat2 suara manja. Euwwww...najissss

Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2019 09:27 PM | Show all posts
i masih terima lelaki perempuan shake hand walau bertudung sebab ala2 profesional lagi (walau haram). tapi bab acik kepam ke, anak2 dara hot bertepuk tampar dengar lelaki i mmg turn off. rasa ewwww..lagi2 yang bertudung.
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2019 09:29 PM | Show all posts
org2 yg acah2 islamik ni, dengar radio IKIM, kat FB penuh islamik post, better tak payah percaya,itulah manusia fake org nya. base on org sekitar
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2019 10:50 PM From the mobile phone | Show all posts
t_hahahaha replied at 11-8-2019 09:27 PM
i masih terima lelaki perempuan shake hand walau bertudung sebab ala2 profesional lagi (walau haram) ...

Jantan pompuan bukan mahram jabat tangan hukum harus kalo takdak syahwat or nafsu. Ini pandangan jumhur ulama..harus

Yang penting toksah pre occupied ur mind dgn seks or mende naikkan syahwat.

Sme mula in the mind.

Klo lelaki..tunggu klo awek ulur tgn nk jabat or ulur pp nk greeting kiss..klo tadak..abai kan je.

Yg penting tadak nafsu..done gitu..abiss..

Masalah melayu ni depa sangat SENTIMENTAL
.makna..melerettt lerett main emosi..mende patut abis situ ngitu depa asik berkalau kalau..ni sme tk sihat

Penah junior aku nk blik malaya for good..siap tungguuu aku abis keje..pastu jumpe..dia depa tgn nk hug n kiss pp..aku smooch je pp jrawat dia n wish goodbye..abisssss.
DO NOT ENTERTAIN bukan bukan in our MIND
Nnti jadi pre occupation..jadi belief..conviction..tu yg jadi fikiran ganas..diri tau tokleh tahan..dok perammmm je..tu nmpk oang tk tudung marah nmpk lucah marah..sebab intrinsically..dalaman jiwa tu propel by minda yg dah di kerapkan bayang sex..satu masa pasti manifest..become real..anak sendiri yg inesen jadi mangsa. U kenot help yg luaran..beyond ur power..but u boleh fix ur own mind..make it kosongggggg selalu..cuma Allah swt aje yg ada in ur mind..tak kire mna u berada.

Worry not what others say n do..but worry most what is in ur MIND. Mende cam stimuli ..stimulus..pemangkin..pengalak..ur fisikal n mind FOODS.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.095484s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list