Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
2435
View
51
Reply

GURAU TEPUK TAMPAR

[Copy link]

Author: Kurex    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 11-8-2019 10:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Kesian kau jumpa prg low class. Biasanya aku x kawan ngan puak2 low class gini. Biarlah nk kata aku sombong x rugi sesen pon
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2019 11:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Kurex replied at 11-8-2019 09:00 PM
Macam @acikgemuks dekat sini ke? Selalu org gemuk ni perangai gampang.. Sebab dorang sedar fizikal ...

Hahaha...entahla...tpkan kalau dia gemuk xkan la die nk guna nama acikgemuk, mesti guna namaindah2 bg jantan2 gersang kt forum terliur..
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2019 12:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Kurex replied at 11-8-2019 08:59 PM
Dekat forum pun ramai.. Nampak baik, tapi kuat membirah. Aku walaupun asyik semoga, takde la aku p ...

Ehehehe... kurex, iols OT sbnrnya sbb iols tak ckp psl membirah je. Iols ckp psl org acah2 baik tapi perangai takde la baik mana. Tapi psl isu membirah di sebalik topeng agama ni ada di mana2 shj. Forum ni mungkin org acah2 membirah je. Hati masing2 tiada sapa yg tahu. U jgn amik ati sgt.

As I said before, yg kuat bg nasihat tapi hati dia kita tak tahu, assume mmg dia berniat amar maaruf, nahi mungkar. Apa dia buat di sebalik tabir antara dia dgn tuhan.

Kalau dia kuat membirah di sebalik tabir, iols tak tau dan berharap takkan tahu. Iols penah pm tepi org kat porum ni tapi itupun sbb nak tahu bape pagar utk masuk discussion. Kalau ada org yg minta pm tepi utk membirah dan mmg terpampang dlm porum, then mod yg kena monitor. Whatever it is, dun let such things bring u down. What doesn't kill you, should make u stronger.
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2019 12:53 AM From the mobile phone | Show all posts
I suka bergurau..tp nak bertepuk tampar tidak sMa sekali...kalau ada lelaki yg suka bergirau mcm ni i akan elakkan berckp dgn dia....berckp pun pal urusan kerja shj...jika kita wat mcm ni biasa org tu akan fhm je n tk berani nk bergurau lebih2 dgn kita...
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2019 02:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Belas tahun aku keje hotel.. mmg kebanyakan mcmtu, bertepuk tmpr mcm x der apa2.. tu belum time staff party, acik2 yg bertudung litup ni lh jugak yg berjoget sakan mcm dorg muda remaja lg..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-8-2019 05:09 AM From the mobile phone | Show all posts
weezerfan replied at 11-8-2019 10:58 PM
Kesian kau jumpa prg low class. Biasanya aku x kawan ngan puak2 low class gini. Biarlah nk kata aku  ...

Aku tak kawan dgn org macam ni. Tapi ramai je yg mcm tu suka kacau org
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2019 07:47 AM From the mobile phone | Show all posts
For me....org nak bertepuk bertampar...ngumpat kita byk2..itu hal dia dgn Tuhan...but i x suka kalau org curi masa...bila kerja yg sepatutnya dia buat..dia x buat and menyebabkan org lain pula terpaksa siapkan kerja dia..buat2 sibuk tapi satu apa kerja pun x siap..gol mcm ni i jaki dan rasa nak carut pun ada..regardless lah dia pak lebai ke..pki tdg labuh or tak bertudung...keje kena siaplah...gaji nak..keje x nak...manyak cantik....
Regardless lelaki lembut...apa yg i nampak based on my experience...mrk lg committed buat keje and sempurna keje dr lelaki tulen...
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2019 08:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Tt kesentapan sebab kena tegur kat thread adik grab food kena samun tu ke? Abaikan lah kata2 nista tu tt. Yg mengutuk tu pon mcm xde org annoying dgn komen diorg sebelom ni. Kalao x suka komen org lain, just pejam mata je la. Kalau nk debat perbetulkan fakta tu perkara biasa la. Tp kalao takat mengutuk, iols abaikan je. Teruskan je la jadi diri sendiri tt. X yah pura2 nak jd org lain.
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2019 09:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Kurex replied at 11-8-2019 08:56 PM
Sini ramai je.. Bila aku diam tak semoga2 dorang cari aku, bila aku ada, dorang hina pulak.. Dalam ...

Sabarlah adik kurex..kesian pulak baca bila kurex tulis.. bila diam tak semoga2...orang lain cari, bila ada orang hina. Dah kurex luahkan disini harapnya dah hilang rasa kecewa dan rasa sakit dihati.



Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2019 09:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Lebih baik ko tegur makcik yang membirah tu drpd ko post kat forum buka ruang kat semua org menghina perempuan bertudung.  Jumpa si birah tu dan cakap "makcik kenapa tutup atas tapi bawah buka?" so ko dah melaksanakan amar makruf nahi mungkar.  Kenapa pulak ko dtg kat forum start posting gini?  Memang nak suruh org label perempuan bertudung tu suka memuki ke?  
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2019 09:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Kurex ngan doom org yg sama ke..
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2019 10:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Ada je. Yang siang malam berdakwah dgn meols suh pakai tdung, tapi bila jumpa jantan kt pameran buku gedik namatey siap malam tu pi dating tros.

Kt opis meols ni sorg ada kakak kepam duk bentak2 suh meols pakai tdung kata dia da nasihat jadi x tanggung dosa meols. Tapi bila setiap hari khamis, duk kecoh kt staf lelaki yang malam ni dia nak panjat laki dia cukup2.

Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2019 10:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Marilah sama2 belajar untuk tidak judge orang. Kalau boleh nak butakan jah mata ni supaya kurang dosa mengata orang. On top of that, semua berbalik pada hati juga kot. Hati yang bersih tidak akan berprasangka, menghukum, menilai orang sesuka hati.
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2019 11:34 AM From the mobile phone | Show all posts
becir replied at 11-8-2019 06:47 PM
Opis lama I dulu diaorg takdela tepuk tampar, tapi suka buat lawak lucah and cakap double meaning ng ...

Yang tu lagi advance haha
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2019 01:15 PM From the mobile phone | Show all posts
TerataiMelur02 replied at 11-8-2019 09:05 PM
Penah jugak jumpa spesis ni.
Sorry kalo OT, iols lagi menyampah giler ngan spesis perempuan  ngan k ...

Omg... sama.. kt ofis den ade sorg minah ni ckp dgn pompuan bkn main tengking2 tinggi suara, tp bila ckp dgn jantan bkn main lembut manja2. Sabo je la.
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2019 01:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Memang kebanyakan opis ade macam ni
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2019 03:23 PM From the mobile phone | Show all posts
mengingatkan aku masa mula lapor diri kat satu opis ni..terkejut juga tengok akak akak ni sembang blue siap bertepuk tampar dgn staf lelaki..lama lama aku boleh terima jugak bila dah kenal..sampai sekarang  dah level makcik pun dok suka sembang dalam kain
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-8-2019 05:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Illayana replied at 12-8-2019 01:15 PM
Omg... sama.. kt ofis den ade sorg minah ni ckp dgn pompuan bkn main tengking2 tinggi suara, tp bi ...


Macam @acikgemuk ke? Memang kalau fizikal buruk, dia rasa org lain serba tak kena. Cuba kalau dia cantik macam kita, mesti dia nak buat jugak.. Nak buat camne, gemuk...
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2019 06:04 PM From the mobile phone | Show all posts
KIM.K replied at 11-8-2019 11:16 PM
Aku pernah tengok sendiri kat rumah atuk sakit doktor lelaki dengan nurse pompuan peluk erat rap ...

Maksud aku fikiran ..minda..kne bersih..tadak pre occupied mende ..unsur lucah..bila gitu..hati pun clear..tadak presumption..tadak judgement..do n done with..abisss

Pda aku bukan tgk tempat..tenguk apa dalam minda dan keinginan tu. Bnyk la da insiden gini..takat adik.junior peluk sb terlalu happy selalu sgt..

Kita kekadang feel ecstatic..terlalu epi..too excited..kita touch or kiss or tampar bukan mahram.. so camna? Nk balik solat taubat? Nk minta maaf sb kne tular internet? Abaikannn je..memasing pada ilmu memasing..kita pasrah..serah kat Allah swt..yg penting kita tadak niat busuk.

Yg bahaya klo jantan or pompuan tu salu birah..24 jam rembes..jntan ler bahaya..kire dalam otak mcm jenis ske lrt sesak..ada peluang raba or nak di raba haaa..klo minda n hati salu ke arah gini..toksah!!

Salu orang tu kita kenai..or orang tu budaya depa cam omputeh..as i said as long back in ur mind u tak entertain bebukan ..so hati bersih..hukum nya harus jabat tangan bkn mahram..klo depa uloq..salu yg bukan islam lah.

Pada aku..klo sapa dok salu touch mende ni..kritik kuat..komen sme or amik pusing..itu makna dlm minda n hati dia tu mmg ke arah mende lucah..bunga bunga tu dah ada

Kita kne blajo never carried away..never sentimentalise the event..never let those thing pre occupied our mind

Ada oang tenguk perbuatan gitu..abis gitu je

Ada tak tenguk tp dia dengar cite tapi dia cite n komen n kritik mak aihhh..hebat!!  Ni makna otak dia penuh mende tu..dia tau n cuba cover konon dgn kebencian nya

Ramai kita akhir nya KETAGIH mende yg Awalnya kita benci..criminologist pun tau ni

So di sebalik kita benci sme ni..ingattt ada orang tauuuu apa isi hati n minda kita!!!





Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2019 06:04 PM From the mobile phone | Show all posts
KIM.K replied at 11-8-2019 11:16 PM
Aku pernah tengok sendiri kat rumah atuk sakit doktor lelaki dengan nurse pompuan peluk erat rap ...

Maksud aku fikiran ..minda..kne bersih..tadak pre occupied mende ..unsur lucah..bila gitu..hati pun clear..tadak presumption..tadak judgement..do n done with..abisss

Pda aku bukan tgk tempat..tenguk apa dalam minda dan keinginan tu. Bnyk la da insiden gini..takat adik.junior peluk sb terlalu happy selalu sgt..

Kita kekadang feel ecstatic..terlalu epi..too excited..kita touch or kiss or tampar bukan mahram.. so camna? Nk balik solat taubat? Nk minta maaf sb kne tular internet? Abaikannn je..memasing pada ilmu memasing..kita pasrah..serah kat Allah swt..yg penting kita tadak niat busuk.

Yg bahaya klo jantan or pompuan tu salu birah..24 jam rembes..jntan ler bahaya..kire dalam otak mcm jenis ske lrt sesak..ada peluang raba or nak di raba haaa..klo minda n hati salu ke arah gini..toksah!!

Salu orang tu kita kenai..or orang tu budaya depa cam omputeh..as i said as long back in ur mind u tak entertain bebukan ..so hati bersih..hukum nya harus jabat tangan bkn mahram..klo depa uloq..salu yg bukan islam lah.

Pada aku..klo sapa dok salu touch mende ni..kritik kuat..komen sme or amik pusing..itu makna dlm minda n hati dia tu mmg ke arah mende lucah..bunga bunga tu dah ada

Kita kne blajo never carried away..never sentimentalise the event..never let those thing pre occupied our mind

Ada oang tenguk perbuatan gitu..abis gitu je

Ada tak tenguk tp dia dengar cite tapi dia cite n komen n kritik mak aihhh..hebat!!  Ni makna otak dia penuh mende tu..dia tau n cuba cover konon dgn kebencian nya

Ramai kita akhir nya KETAGIH mende yg Awalnya kita benci..criminologist pun tau ni

So di sebalik kita benci sme ni..ingattt ada orang tauuuu apa isi hati n minda kita!!!





Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.076363s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list