Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
123
Return to list New
2356
View
50
Reply

GURAU TEPUK TAMPAR

[Copy link]

Author: Kurex       Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 12-8-2019 06:44 PM From the mobile phone | Show all posts
grouper replied at 12-8-2019 09:48 AM
Kurex ngan doom org yg sama ke..

Tak la.. Aku hensem lagi.. Tapi @jazaa100 kalau jadi aku, mesti dia lagi hebat membirah. Sebab tu dia jeles..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-8-2019 06:47 PM From the mobile phone | Show all posts
makita replied at 12-8-2019 10:02 AM
Ada je. Yang siang malam berdakwah dgn meols suh pakai tdung, tapi bila jumpa jantan kt pameran buku ...

Ada macam sorang acik kepam ni la.. @jazaa100..
Golongan macam ni, jenis muka buruk, sebab tak boleh jadi macam org lain, yg muka cantik comel lawa. Cuba kalau dorang ni muka cantik, ada cutting badan, mesti dorang nak free hair, nak melenggang macam yg dorang selalu kutuk tu. Dah masak dah perangai celaka macam ni
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2019 10:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Illayana at 12-8-2019 10:58 PM
Kurex replied at 12-8-2019 05:10 PM
Macam @acikgemuk ke? Memang kalau fizikal buruk, dia rasa org lain serba tak kena. Cuba kalau di ...


Minah tu tak gemuk pn tp tak tau la apa yg dia rs nk kena tunjuk power kt kaum sendiri. Huhu. Realiti. Bkn ku reka2. Heran mula2 jumpa spesis mcm ni tp dh lama hidup, mmg ada mcm2 spesis manusia. Kena hadap la dh hidup bermasyarakat. Gituhhhh
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-8-2019 11:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Illayana replied at 12-8-2019 10:55 PM
Minah tu tak gemuk pn tp tak tau la apa yg dia rs nk kena tunjuk power kt kaum sendiri. Huhu. Re ...

Mesti spesis macam @jazaa100 dia je boleh, org lain tak boleh. Selalunya spesis macam ni dia rasa dia hot, org suka dia, tapi tak pun.. Pelik la, mesti ramai org puji opis mate kau tu.  Sebab tu dia berangan
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2019 01:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Selalu sangat...sakit mata aku tengok dia ni bertepuk tampar bagai
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2019 10:07 AM | Show all posts
ajinomotonosuga replied at 11-8-2019 10:50 PM
Jantan pompuan bukan mahram jabat tangan hukum harus kalo takdak syahwat or nafsu. Ini pandangan j ...

aku pun fikir camtu.. pokok pangkalnya hati sendiri..
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2019 11:23 AM | Show all posts
yuki812 replied at 11-8-2019 05:45 PM
pandailah uols bukak topik ni..
kat ofis mmg cenggitu lah.
keje lebih skit..dikata nak bodek bos. ...

yee i setuju apa u cakap..ada ke bila kita make up cantik2 dia kata nak tackle bos..i ke dia yang nak tackle bos?? kalau orang tu bercakap macam tu sbb dalam fikiran dia ada plan nak buat gitu kann..geram betul aku org mcm ni...
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2019 11:34 AM | Show all posts
mujur i keje semua professional..
memang tak nampak perkara sebegini..
takat shake hands biasa la..
bahasakan diri pun i or saya not aku engkau macam kengkawan...
kg.com sangat ofis korang dok bercampur laki pompuan
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2019 11:49 AM | Show all posts
anyway tt, hal forum ni tak yah la nak sakit hati bawa sampai ke mati sampai name calling PA bagai..
relax relax je sudah..
pedulikan je la sapa-sapa yang kutuk or provoke u tu..
biasa la kalau ada beza pendapat..
jangan lower yourself macam dorang k..
i geli hati je baca semoga semoga u tu
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2019 11:58 AM | Show all posts
okey, iols bukan nk cakap apa la.. mmg ada jenis macam tu.. sekali dia punya merenyam dtg,, aduii.. padahal jenis yg stok islamik2 gitu.. kdg2 terserlah la kelakuan sebenar disebalik baik2 halim dia tu.. kita yg tak berapa halim pun behave je..
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2019 12:10 PM | Show all posts
annoying la kalau jenis nak betepuk tampar...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
1.320074s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list