Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
5561
View
89
Reply

Heboh! Ditangkap Cium Perempuan Lain, Miley Cyrus Bakal Diceraikan Liam Hemsworth

[Copy link]

Author: Sang_Pencinta       Show all posts   Read mode

Author
Post time 12-8-2019 10:34 AM | Show all posts |Read mode
Kurang setahun usia perkahwinan, penyanyi Miley Cyrus dan pelakon sasa Liam Hemsworth bakal bercerai, lapor majalah People dan beberapa media barat.


'Liam dan Miley bersetuju untuk berpisah.


'Kerana masing-masing sudah berubah hati, mereka berdua memutuskan untuk bercerai dan memberi tumpuan kepada diri dan kerjaya masing-masing.

Walau bagaimanapun, mereka komited untuk menjadi sahabat dan penjaga kepada haiwan-haiwan kesayangan mereka,' kata jurucakap Miley mengesahkan khabar itu kepada wartawan People.







Kredit foto: Getty Images





Sabtu lalu, Miley mula memuat naik gambar-gambar dirinya tidak memakai cincin perkahwinan di Instagram.





Kredit foto:  Carian Google





Perpisahan itu dikatakan tercetus apabila Miley memutuskan untuk bercuti di Italy dengan pelakon muda Kaitlynn Carter, di mana gambar-gambar Miley dan Kaitlyn berpelukan dan berciuman ghairah kemudian mula bertebaran.


Sebelumnya, Kaitlynn adalah bekas tunang Brody Jenner, abang kepada Kylie dan Kendall Jenner.




Kredit foto: ETAOnline






Naluri biseksual Miley sememangnya sudah diketahui umum. Dalam satu temu bual dengan majalah, Miley pernah berkata 'Saya berkahwin dengan seorang lelaki, tetapi sering tertarik dengan wanita secara seksual'.


Tetapi naluri Miley itu nampakya tidak dapat diterima oleh Liam dan memutuskan untuk menceraikannya.




Kredit foto: Instagram






Mereka berdua bertemu pada 2009 di set penggambaran 'The Last Song' sebelum bertunang pada tahun 2012 dan berpisah sementara sebelum kembali bersama pada tahun 2015. Perkahwinan mereka berlangsung pada Disember 2018.


Anehnya berita barat, suami kacak pun boleh ditinggalkan! - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2019 11:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Klau bisexual ni elok cari suami yng bole amalkn open marriage. Bila nk melesbian ajak la suami 3some. Gittew www.
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2019 11:39 AM | Show all posts
masalahnye Kaitlyn lg hot dari Liam...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-8-2019 11:41 AM | Show all posts
Dia dah boring kot dengan orang yg sama

Nak cuba kelainan
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2019 12:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Haa akuningat suamindia yang ditangkap bercium{:question
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2019 12:39 PM From the mobile phone | Show all posts
What Miley? Suami abes hot dah tu..
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2019 12:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Kesiannya sehensem-hensem Liam pun diduakan... . Eloklah move on jelah dgn perempuan lain. Sia sia fight utk Miley selama ni.
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2019 01:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols.igt liam.curang
Harey btol
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2019 01:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku igt dlu rebel sbb clash dgn liam.. mv asyik bogel je pastu buat konsert mesti buat aksi pepelik... sekali bukan sheols rebel, sheols mmg gtuhh{:yameteh
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2019 01:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Pompuan yang curang gaiss
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2019 01:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Btw, iols xpernah rasa suara si miley ni best.. sengau benar.. tapi lagu sheols best
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2019 02:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Liam tu ensem walaupun tak sehensem & sehot Chris.. Miley yg mencurang... Kesian kat Liam
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2019 02:15 PM | Show all posts
memang aneh si Miley ni

tak pe Liam, lepas ni ramai pompuan akan beratur nak ganti Miley
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2019 02:16 PM | Show all posts
diggerr replied at 12-8-2019 01:19 PM
Pompuan yang curang gaiss

ahaha

pompuan curang ngan pompuan


Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2019 02:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Kesian Liam. Dah la diduakan dengan pompuan pulak tuh
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2019 02:57 PM | Show all posts
tu yg pelik nape liam ni nk sgt miley tu

Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2019 02:59 PM From the mobile phone | Show all posts
sheqim replied at 12-8-2019 01:09 PM
Aku igt dlu rebel sbb clash dgn liam.. mv asyik bogel je pastu buat konsert mesti buat aksi pepelik. ...

Kan.... Mmg dia pilih nk gitu
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2019 02:59 PM From the mobile phone | Show all posts
comey miley ni
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2019 03:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Macam2. Malaysia pun ada. Tp xde la heboh2. Haha
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2019 03:37 PM From the mobile phone | Show all posts
superficialmiss: Kesiannya sehensem-hensem Liam pun diduakan... . Eloklah move on jelah dgn perempuan lain. Sia sia fight utk Miley selama ni.
heols pun pernah curang dgn miley sebelum ni sbb tu breakup
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.135341s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list