Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
4277
View
81
Reply

Heboh! Ditangkap Cium Perempuan Lain, Miley Cyrus Bakal Diceraikan Liam Hemsworth

[Copy link]

Author: Sang_Pencinta    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 12-8-2019 03:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Best ke mengecat hari2.. lama2 kertu jugak. Lelaki ni makin tua makin hensem. Rugila pilih pasangan mengecat
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2019 04:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Miley ni mmg sesuatu dari dl. Tp br tau arini dia bisex. It's your body anywayszzz
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2019 04:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Miley ni sentiasa kepam. Bila la dia nak repair gigi jonggang dia tue?????
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2019 04:49 PM | Show all posts
miley ni syg laa.kalau bisex cr laa kapel yg sama bisex jgk mcm apelah nama dia singer green day tuh..mesti tahan lama rela dorg. yg liam tu mencurang sbb dia curang dgn pompuan lain.masih straight gitu.

liam meh sini akak peluk utk kurangkan kesedihan kau!!
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2019 04:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Threesome jela liam dgn dua ekor tu.
Soal hati tolak tepi dulu.
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2019 04:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Sewel Miley datang semula gamaknya
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-8-2019 05:03 PM | Show all posts
https://www.hmetro.com.my/global ... -hemsworth-berpisah

LOS ANGELES: Bintang pop Miley Cyrus dan pelakon Liam Hemsworth bersetuju untuk berpisah selepas hampir setahun mendirikan rumah tangga, lapor majalah People.

Menurut majalah itu, khabar angin pasangan terbabit berpisah timbul sehari sebelum Cyrus berkongsi gambar tidak memakai cincin perkahwinannya di Instagram.

Baru-baru ini, Cyrus, 26, memberitahu majalah Elle dia kurang selesa digelar sebagai isteri dan menganggap ia mengelirukan.

Penyanyi itu menganggap dia kurang sesuai dengan peranan sebagai isteri dan lebih tertarik kepada wanita.

Setakat ini, pihak pengurusan Cyrus belum mengesahkan perpisahan pasangan itu kepada AFP.

Cyrus bertemu dengan Hemsworth, 29, pada 2009 ketika penggambaran drama romantis The Last Song dan mereka bertunang pada 2012, namun berpisah setahun kemudian.

Pada 2016, pasangan itu bertunang semula dan berkahwin di majlis tertutup pada Disember tahun lalu.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-8-2019 05:06 PM | Show all posts
Bekas tunang/husband Kaitlynn (Bordy Jenner = diorang pernah kawin tp tak sah) pulak menyindir Miley


This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2019 05:34 PM | Show all posts
wrecking ball..
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2019 06:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Liam ni mcm ensem dr Thor jarh tp I lg like abam Thor
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2019 06:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Akak percaya ramai je pompuan biseksual seperti mana ramai je lelaki yg gayah.
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2019 06:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Sang_Pencinta replied at 12-8-2019 05:03 PM
https://www.hmetro.com.my/global/2019/08/485368/miley-dan-hemsworth-berpisah

LOS ANGELES: Bintang ...

Dah tu wat pe kawen, nilah masalah omputeh time bersekedudukan bertahun2 hub dorang ok je tp asal kawen mesti problem sejenis takleh nk ada komitmen ngn pasangan.
Besar dan susah sgt menjadi suami dan isteri tu bg dorang gamaknya.
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2019 07:03 PM | Show all posts
armin replied at 12-8-2019 03:38 PM
Best ke mengecat hari2.. lama2 kertu jugak. Lelaki ni makin tua makin hensem. Rugila pilih pasangan  ...

cat rumput rumput  
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2019 07:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Masa dia kecik, minat gile kot dgn si miley ni.. bila dah besar, adoi...
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2019 07:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Liam dah annoyed sangat dengan perangai kebudakan miley. Cepatlah matang miley oi, kulu kilir jelir lidah.
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2019 08:22 PM | Show all posts
superficialmiss replied at 12-8-2019 12:49 PM
Kesiannya sehensem-hensem Liam pun diduakan...  . Eloklah move on jelah dgn perempuan lain. S ...

Dlu Liam ni ada curang kjp dgn pompuan lain smpaikn bnyk org anggap yg prangai Miley dlm Bangerz tu psl stress dgn Liam. Pehtu go back & khwin mcm ye2, xsngka putus gak wlaupun awal2nya nmpk brsungguh2. Mungkin karma utk Liam, idk.

Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2019 08:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Alahai... mat saleh punya life mmg mcm tu la kan... tak sangka ada jugak yg x bole terima huhu
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2019 08:25 PM | Show all posts
Perawankota replied at 12-8-2019 07:24 PM
Masa dia kecik, minat gile kot dgn si miley ni.. bila dah besar, adoi...

Msa fans Miley ni prnh bgithu yg dorg lbih suka kat Miley yg Hannah Montana's version, Miley mcm mnganjing blik msa tu & ada buat posting kat IG dia mngatakn yg prangai dia mmg mcm tu dri dlu.

Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2019 08:28 PM | Show all posts
CardiGans85 replied at 12-8-2019 04:16 PM
Miley ni mmg sesuatu dari dl. Tp br tau arini dia bisex. It's your body anywayszzz

Bukan ke dia ni prnh buat knyataan yg dia ni x straight dlu? Klau x silap lh.

Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2019 08:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Masa dyorg decided nak kahwin dulu Ai rasa macam wow jugak lah. Liam ni kan ala2 family man gitu, Miley pulak sejenis liar. Mampu kah mereka bertahan? Mmg tidak rupanya... Sejak Miley keluar statement tetap suka pasangan sejenis wlpn dah kahwin mmg sesuatu sgt dgn perkahwinan dia. Sanggupkah Liam? So inilah jawapannya...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.093298s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list