Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
4288
View
81
Reply

Heboh! Ditangkap Cium Perempuan Lain, Miley Cyrus Bakal Diceraikan Liam Hemsworth

[Copy link]

Author: Sang_Pencinta       Show all posts   Read mode

Post time 12-8-2019 08:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Next time cari yg laki yg open gitewww.. leh 3some sesama
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2019 09:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Liam ni macam conservative sikit  tapi suka bad girl.

Oh well we all mmg attracted to benda yg out of control  
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2019 09:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols dulu ada cakap, huntung miley, rupa besha2 je dapat husband hensem. Rupanye kaum sejenis jugak yang dia pandang
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-8-2019 11:04 PM From the mobile phone | Show all posts
umbut replied at 12-8-2019 08:49 PM
Next time cari yg laki yg open gitewww.. leh 3some sesama

Untunglah Liam...
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2019 11:07 PM From the mobile phone | Show all posts
ReginaGeorge replied at 12-8-2019 04:36 PM
Miley ni sentiasa kepam. Bila la dia nak repair gigi jonggang dia tue?????

Khenz. Byk duit tp tak repair. Org kata nanti suara jd lain kalau repair sbb tu kot tak repair
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2019 11:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Acik2kepam replied at 12-8-2019 06:59 PM
Dah tu wat pe kawen, nilah masalah omputeh time bersekedudukan bertahun2 hub dorang ok je tp asal  ...

Mcm brad pit dgn angelina pun sama couple bertahun2. Bila kahwin cerai lak
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2019 11:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Nasib baik bukan kaitlyn jenner...bapak brody yg dah berubah jantina itu...hehehee
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2019 12:28 AM From the mobile phone | Show all posts
I x heran kalu tua2 nanti diorg rujuk balik...
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2019 08:21 AM From the mobile phone | Show all posts
LadyCarefree replied at 12-8-2019 11:28 AM
Klau bisexual ni elok cari suami yng bole amalkn open marriage. Bila nk melesbian ajak la suami 3som ...

HARammmmmm hahahahhaha
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2019 08:22 AM From the mobile phone | Show all posts
sue_liah replied at 12-8-2019 02:57 PM
tu yg pelik nape liam ni nk sgt miley tu

Mungkin miley tu special bg dia
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2019 08:55 AM | Show all posts
hishh ape la yg best sgt pmpn dgn pmpn ni. laki dh perfect pn blh nk cari lesbo lg
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2019 09:16 AM | Show all posts
Liam.. meh sini ..akak tunggu di keyelll
kos sara hidup rendah je.. dan akak conform straight
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2019 09:24 AM | Show all posts
kaitlynn nmpk nye lgi hot dari miley. miley napeee mcm nmpk tulanggg aje
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2019 09:35 AM | Show all posts
boleh pulak camni
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2019 09:56 AM | Show all posts
Comel lote Kaitlynn ni. Tak sangka umur sheols dah 30.
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2019 09:58 AM | Show all posts
bisexual...
dua2 layan
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2019 09:58 AM | Show all posts
Mujur dah breakup dengan Brody tu. Kalau tak, sheols bakalan jadi Kaitlynn Jenner nombor 2
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2019 10:09 AM | Show all posts
kena baca isi ceritanya baru faham..hahaha..ingat laki dia..
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2019 10:16 AM | Show all posts
Psfzi replied at 12-8-2019 08:24 PM
Alahai... mat saleh punya life mmg mcm tu la kan... tak sangka ada jugak yg x bole terima huhu

pernah tgk kat utube , pregnant sebelum kahwin pun ada yg tak boleh terima..
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2019 10:27 AM | Show all posts
Psfzi replied at 12-8-2019 08:24 PM
Alahai... mat saleh punya life mmg mcm tu la kan... tak sangka ada jugak yg x bole terima huhu

pernah tgk kat utube , pregnant sebelum kahwin pun ada yg tak boleh terima..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.091061s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list