Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
12Next
Return to list New
2088
View
27
Reply

Jauhi Dunia Hollywood, Anak Angelina Jolie Dan Brad Pitt Pilih Universiti Di Korea Selatan

[Copy link]

Author: Sang_Pencinta       Show all posts   Read mode

Author
Post time 14-8-2019 10:38 AM | Show all posts |Read mode
Maddox Jolie-Pitt, anak angkat sulung kepada pelakon Angelina Jolie dan Brad Pitt memutuskan untuk memilih sebuah universiti di Korea Selatan bagi menyambung pengajiannya di peringkat ijazah sarjana muda.





Kredit foto: People





Maddox yang baru menyambut ulan gtahun ke-18 bakal mendaftar di Universiti Yonsei bulan ini dalam bidang biokimia.


Menurut sumber portal majalah People, Maddox mendapat beberapa tawaran daripada universiti lain, tetapi memutuskan untuk memilih Yonsei.


'Maddox sudah lama membuat persediaan termasuk mengambil kelas bahasa Korea beberapa kali seminggu,' kata sumber.





Kredit foto: Getty Images





Universiti Yonsei yang terletak di Seoul adalah sebuah universiti swasta yang dibuka pada tahun 1885 dan antara tiga universiti elit terbaik di negara itu dengan 19 ribu pelajar ijazah pertama, 8,000 pelajar sarjana dan 3,200 pelajar Ijazah Doktor Falsafah (PhD).





Kredit foto: koreandailyus





Sumber itu turut berkata, Angelina merestui pilihan Maddox dan akan mengiringinya mendaftar nanti.


Ramai membuat spekulasi pilihan Maddox untuk menyambung pengajian di Korea Selatan disebabkan ingin menjauhkan diri daripada dunia glamor Hollywood.


Bagaimanapun, sumber itu berkata lokasi pilihan Maddox mungkin bersangkut paut dengan negara kelahirannya iaitu Kemboja, di mana keluarga Angelina turut mempunyai sebuah rumah.





Kredit foto: E!Online





Pilihan Maddox juga tidak mengejutkan ramai kerana beliau pernah dilihat melawat beberapa buah universiti di negara itu dengan ibunya tahun lalu.





Kredit foto: People





Bagaimanapun, selama ini Maddox dan adik-beradiknya Pax, 15, Zahara, 14, Shiloh, 13, dan kembar Knox dan Vivienne, 11, sentiasa dimanjakan dan dikawal rapat oleh pengawal ibunya.

Jadi, pilihan Maddox mengundang persoalan; adakah beliau mampu hidup berdikari dan tinggal jauh daripada lima lagi adik-baradik rapatnya? - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 10:49 AM From the mobile phone | Show all posts
Yeke nk g belajor..ntah2 nak g jadi retis kpop...
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 10:51 AM | Show all posts
Maddox ni anak dari vietnam kan ? besar dah.. yg shiloh tu dah kenapa macam tomboy
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-8-2019 10:56 AM | Show all posts
Cpkay replied at 14-8-2019 10:51 AM
Maddox ni anak dari vietnam kan ? besar dah.. yg shiloh tu dah kenapa macam tomboy

Maddox Cambodia bukan  Vietnam

Shiloh sekarang nak kena panggil 'John' baru menyahut katanya
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 11:10 AM From the mobile phone | Show all posts
Cpkay: Maddox ni anak dari vietnam kan ? besar dah.. yg shiloh tu dah kenapa macam tomboy

mmg dia dr dulu tomboy kan.mak dia melayan je siap belikan baju boy.nenek dia mak brat pitt marah tp angelina ckp jgn sibuk urusan anak2 dia
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 11:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Elok laa tu berpelajaran
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 11:30 AM | Show all posts
bagus dia uruskan anak2 dia
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 02:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Anak2 angkat dia ni pernah jumpa tak family kandung dorg? Melawat tempat asal?
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 02:41 PM From the mobile phone | Show all posts
kechikchomel: Anak2 angkat dia ni pernah jumpa tak family kandung dorg? Melawat tempat asal?


Rasanya pernah baca yg angie ni ada bawak jumpa parents kandung dorang.
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 04:09 PM | Show all posts
minat kpop kot hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 04:51 PM | Show all posts
Mfzg89 replied at 14-8-2019 10:49 AM
Yeke nk g belajor..ntah2 nak g jadi retis kpop...

Iols pun trfikirkn psl bnda yg sma, xsngka uol pun sma gak.

Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 04:52 PM | Show all posts

I'm also thinking bout' same thing.
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 05:05 PM | Show all posts
Kakak angie restu je maddox nk blajar kt mana pon. Maddox byk ubah cara lifestyle kakak angie . Maddox nnt jgn tetibe lak muka mcm jong ki.
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 05:54 PM | Show all posts
madox nk join boyband...hehe
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 08:00 PM | Show all posts
Cantiknya Zahara
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 12:45 AM From the mobile phone | Show all posts
sheolss bgus jg bab2 anak nie kan.. slamat maju jaya maddox..
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 10:45 AM | Show all posts
tua lak rasanya bila baca anak angie nak masuk uni dah..
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 11:39 AM | Show all posts
Zahara tu dah besar panjang. Rasa macam baru jer tengok gambar sheols dikendong Angie masa kecik.
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 01:10 PM | Show all posts
ada terbaca kat mana ntah yg dorg ckp anak2 angie-pitt ni semua jenis behave,good manners gitu.
tp tu laa sexual orientation tu mak dia jenis x kisah,dah dia pun bisex.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-8-2019 06:43 PM | Show all posts
Demgan connection dia, pasti senang nak jadi bintang KPop sana. Tapi pandai ke menari menyanyi??
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.151018s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list