Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
587
View
4
Reply

Bella Thorne Jadi Pengarah Filem Untok Pornhub #pulak

[Copy link]

Author: tumpanglalu74       Show all posts   Read mode

Author
Post time 14-8-2019 12:25 PM | Show all posts |Read mode
Edited by tumpanglalu74 at 14-8-2019 12:29 PM

Bella Thorne announces directorial debut with 'X-rated' movie for Pornhub and says filming actual sex is 'quite a fun environment'

Her Disney days may be far behind her but Bella Thorne still knows how to Shake It Up.

The 21-year-old multihyphenate announced on Tuesday that she is making her directorial debut with a pornography film for Pornhub.

She was at the helm of the X-rated movie titled Her & Him which she describe as a 'beautiful, ethereal film.'

The star described the process of making the film in a behind the scenes video for the Canadian adult site as she had never filmed actual sexual intercourse before.


She explained: 'The process of shooting was quite interesting because we had real life f***ing on set which I had never shot before at all. It is quite a fun environment.'

As she knows about the stigma surrounding porn, Bella is hoping potential viewers will have an open mind about the project.


She said: 'If you think that porn is uncomfortable, Im sorry that you are uncomfortable, but dont make other people feel uncomfortable for being okay with it.'

Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 02:10 PM | Show all posts
Dia ni la yg post gambar nude dia sendiri kan? Sebab ada orang ugut nak sebarkan.

Then bila Whoopi cakap selebriti tak patut send & simpan gambar2 nude gitu kalau risau kena hack, defensive giler minah ni jadinya. Padahal betul la cakap Whoopi tu.

Tapi minah yg tak tahu apa produk ni memang kegemaran BBNU oversea. Tak tahu la apsal

p.s Dia nampak macam someone yg perlukan pertolongan psikiatri/therapist. Tak tahulah, just my hunch gitu.
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 05:32 PM | Show all posts
gerbera.memopad replied at 14-8-2019 02:10 PM
Dia ni la yg post gambar nude dia sendiri kan? Sebab ada orang ugut nak sebarkan.

Then bila Whoop ...

die ni asalnye disney star. penah ada citer disney sendiri skali ngan zendaya.



tp lepas habeh contract ngan disney terus jadi mcm ni. seksi giler, pastu provocative. pastu masa time kecoh #metoo movement tu, die pun share gak pengalaman die pun kene gangguan seksual sejak kecik, dan org tu dah meninggal, sbb tu die berani nk citer. tp masalahnye org speku, yg tu maybe bapak die la kot, sbb bapak die pun dah meninggal.  smpi skrang die senyap je pasal sexual abuse tu, so either die wat citer nk tarik perhatian
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 12:02 PM | Show all posts
annehuda replied at 14-8-2019 05:32 PM
die ni asalnye disney star. penah ada citer disney sendiri skali ngan zendaya.

Betul kut pasal sexual abuse tu sebab serius aku nampak dia macam ada gangguan perasaan gitu.
Anyway, aku tengok Zendaya pon aku ada hunch jua yg dia ada gangguan perasaan Well, faham2 je la Holly-no-so-holy-Wood tu kan, banyak kisah hitam. Tp beza Zendaya dgn Bella ni, Zendaya memang bersepah la produk yg berjaya dari movie sampai tv series. Bella ni satu produk pon daku tak tahu. Tetiba nak direct movie lelucah.
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 06:45 PM | Show all posts
oooo bdk disney ni ke? puas nk mengigtkan blk siapa, bila ditepek muka masa kecik br prasan.
gasak dia laa nk jd apa, bkn org msia pun.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.081875s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list