Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
12Next
Return to list New
2914
View
25
Reply

[Tempatan] Dia Kelihatan Seperti Sedang Tidur, Tangannya Di Kepala- Pendaki Kongsi Keadaan Nora Anne Di Temui.

 Close [Copy link]

Author: Lalalili66778    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 14-8-2019 07:39 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Pendaki yang menemui mayat Nora Quoirin berkata remaja itu kelihatan seperti sedang tidur ketika dia berada berdekatan dengan sungai.

Sean Yeap adalah sebahagian daripada pendaki sukarelawan yang menemui Nora tanpa pakaian berhampiran air terjun hutan terpencil itu.
Beliau berkata kumpulan lelaki dan wanita, yang diketuai oleh Kenny Chan, berangkat untuk mengikuti jejak di ladang kelapa sawit kira-kira 1.2 meter dari mana Nora hilang.

Mereka bertemu dengan seorang lelaki India yang memberitahu mereka dia kenal dengan kawasan itu dan dapat membantu mereka.

Bau yang kuat membawa mereka kepada penemuan mayat Nora Anne.

Ia kelihatan seperti dia sedang tidur. Kepalanya beristirahat di tangannya. Tetapi kita semua tahu dia sudah mati, katanya kepada MailOnline.

Ia sangat menyedihkan dan dua wanita dalam kumpulan tidak mahu mendekat dan mereka menangis.

Encik Yeap, yang merupakan jurujual insurans, berkata bahawa badan itu tidak dilindungi oleh daun atau benda lain, walaupun kawasan itu didapati tidak mudah untuk dijangkau.

Dia mendedahkan badan itu mempunyai beberapa lebam dan calar tetapi tidak tanda-tanda sebarang kecederaan serius

Saya dapat melihat badannya. Dia berbaring dengan tangannya di belakang kepalanya seperti yang anda lakukan semasa anda tidur, katanya.

Saya tidak pasti, tetapi saya fikir dia telah mati beberapa hari. Saya fikir mungkin dia berada di tempat lain dan berjalan ke aliran mungkin untuk minum air.

Jurucakap keluarga Matthew Searle, dari Lucie Blackman Trust, berkata mereka masih mempunyai soalan besar.

Beliau berkata: Salah satu daripada soalan-soalan itu, adakah myat itu ada di sana sepanjang masa atau ada penglibatan jenayah? Adakah mayat dibuang selepas itu?

Badan itu ditemui di kawasan yang sebelum ini pernah dicari, mengakui Timbalan Ketua Polis Negara Datuk Mazlan Mansor.
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 08:39 PM | Show all posts
Budak ni Yahudi .

Mak dia tu Yahudi.

Yahudi mmg mcm ni , kalau kahwin dgn bapak Buddhist pun tp mrk percaya agama anak mrk turun dari keturunan sebelah ibu ,ibu ke ibu kemudian turun ke anak-anak.

Aku tengok budak tu  muka hodoh nampak begitu bodoh.

Kena periksa keluarga dia . Sebab jenayah tu  mrk tahu. Budak tu bersama mrk 24 jam.

Malaysia mmg selalu jadi tempat org buat jenayah lepas tu tuntut insurans di negara asal mrk.

Org luar xgerun dgn Malaysia.



Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 09:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Fishy la...timing ditemui dgn vacation period mcm matching jer...
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 09:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Budak lembam yg inquisitive merayau dlm hutan dalam gelap awal pagi don't make sense at all!!! Kalau dah wandering tak der ler lembam...
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 09:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Harap tak jadi macam kes kat luar2 sana yang mana pembunuh sengaja nak bunuh ahli keluarga dia kat luar negara  sebab ada je kes macam ni (Heather Mack-Sheila)...tekanan hidup/perasaan. Aku dok tengok crime watch selalu tak rasa pelik ada kes macam ni.
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 09:19 PM From the mobile phone | Show all posts
HannahMontana replied at 14-8-2019 08:39 PM
Budak ni Yahudi .

Mak dia tu Yahudi.

Dua kali aku baca posting kau hannah.....mana kau dpt info tu....
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 09:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Post mortem dah 12jam lum siap ehmmmm....
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 09:24 PM From the mobile phone | Show all posts
HannahMontana replied at 14-8-2019 08:39 PM
Budak ni Yahudi .

Mak dia tu Yahudi.

Gerun ape?  Muntri bebas kongkek zantan betine takdak ape2 tindakan pon..  
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 09:25 PM | Show all posts
Same thread again TT

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 09:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Fishy kes ni.. Kene siasat dari mula family ni plan dtg malaysia..
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 09:27 PM | Show all posts
jazaa100 replied at 14-8-2019 09:19 PM
Dua kali aku baca posting kau hannah.....mana kau dpt info tu....

tu nama mak dia nama Yahudi .

memang  budak tu pun 24 jam dibawah jagaan mrk, mrk lah punca dia mati.

Hempuk kepala abang dia ,mak dia ,TANYA ....!!!!!!! JAWAPAN ADA PADA MEREKA.
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 09:28 PM | Show all posts
tumpanglalu74 replied at 14-8-2019 09:24 PM
Gerun ape?  Muntri bebas kongkek zantan betine takdak ape2 tindakan pon..

SEBAB XDE APA-APATINDAKAN LAH TU .

sorry tercaps pula sayangggggggggg
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 09:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Cuba check bapa dia pernah dtg resort Tu tak sebelum Ni...
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 10:09 PM | Show all posts
yes, kenapa mereka sekeluarga nk bercuti kat tgh hutan tu
sebelum ni mmg mereka sekeluarga biasa ke bercuti kat tgh2 hutan..
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 10:09 PM | Show all posts
arnauld replied at 14-8-2019 08:04 PM
Fishy la...timing ditemui dgn vacation period mcm matching jer...

boleh explain tak pasal timing matching ni?
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 10:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Fishy gak kes ni
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 10:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Mungkin orang luar ingat senang nak lepas kalau buat jenayah kat Malaysia.. Mungkin mereka ingat polis malaysia bodoh dan tak tau buat kerja.. mungkin mereka ingat orang malaysia ni bodoh2 belaka dan penuh dengan korupsi.. tapi mereka lupa yang  ramai orang malaysia  ni cerdik2 dan lebih terer drpd FBI dan CIA.. mereka tak tau yang Malaysia boleh  dan mampu buat apa saja.. termasuk lah tentera bawang malaysia yg telah terbukti mampu utk meng attack sesiapa sahaja termasuk lah server media sosial negara org putih
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-8-2019 10:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Rob07 replied at 14-8-2019 10:57 PM
Mungkin orang luar ingat senang nak lepas kalau buat jenayah kat Malaysia.. Mungkin mereka ingat pol ...

Wohooooo... ini aku percya bebehh
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 10:58 PM | Show all posts

di mana mayat itu diletakkan sebelum tempat dijumpai ?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-8-2019 11:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Asdan replied at 14-8-2019 10:58 PM
di mana mayat itu diletakkan sebelum tempat dijumpai ?

Kalau baca dari bedita ni di hutan.. mungkin aku salah
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
1.418832s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list