Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
416
View
10
Reply

Pasangn warga emas disambut seperti pengantin baru sempena ulang tahun perkahwinan merek yang ke 50

[Copy link]

Author: Lalalili66778    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 14-8-2019 08:02 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Baru-baru ini seorang jurugambar telah berkongsikan beberapa gambar pasangan suami isteri yang menyambut ulang tahun perkahwinan mereka ke-50. Menariknya, pasangan itu siap pakai busana pengantin lagi!

Sangat unik dan lain daripada yang lain, gambar-gambar yang dikongsikan jurugambar, Cpin Aidil, menerusi laman Facebook telah menarik perhatian warganet.

Dengan bertemakan majlis persandingan, sambutan ulang tahun perkahwinan merpati dua sejoli itu turut disambut meriah dengan kehadiran ramai tetamu.

Meskipun sudah 50 tahun usia perkahwinan, namun pasangan Haji Sani dan Hajah Mala yang cukup manis dan romantis itu membuatkan mereka kelihatan seperti pengantin baru.

Siap dengan posing sweet, bersemut jadinya melihat mereka ini!
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 08:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Gambar mana TT
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 09:17 PM From the mobile phone | Show all posts
riyadhK replied at 14-8-2019 08:19 PM
Gambar mana TT

Whats the issue here?
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 10:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Ni baru couple yang sesuai untuk minta nasihat
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-8-2019 10:44 PM From the mobile phone | Show all posts
diggerr replied at 14-8-2019 10:35 PM
Ni baru couple yang sesuai untuk minta nasihat

Heheheheh sat nooo
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-8-2019 10:57 PM From the mobile phone | Show all posts
riyadhK replied at 14-8-2019 08:19 PM
Gambar mana TT

Wehhh gmbar aku besar sngat x boleh nk masuk acdnerr
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 12:57 AM From the mobile phone | Show all posts
erinsakura-48c68432bd7027022ab32284d741ab8b.jpg

Gmbr
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 01:27 AM From the mobile phone | Show all posts
putericahaya999 replied at 15-8-2019 12:57 AM
Gmbr

Alah comelnya... Till jannah sangat
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 12:22 PM | Show all posts
nak gambar lagi...
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 12:50 PM | Show all posts
till jannah tok & wan
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 08:32 PM | Show all posts
suka tgk couple yg husband syg sgt wife.. n wife pun mcm grateful disayangi

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.090066s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list