Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
1303
View
12
Reply

Peminat mahu video Maya Karin cakap German!

[Copy link]

Author: aammyy       Show all posts   Read mode

Author
Post time 14-8-2019 08:04 PM | Show all posts |Read mode
Edited by aammyy at 14-8-2019 09:15 PM

Kita sedia maklum aktres terkenal Maya Karin berketurunan German. Berikutan kicauan (tweet) dari seorang pengguna Twitter mengenai kedegilan ayahnya untuk bertemu doktor sehingga bertutur bahasa Tamil. Lalu Maya membalas kicauan tersebut.



Balasan kicauan tersebut mendapat banyak sambutan dari pengguna Twitter yang lain dan ada yang turut membalas dalam bahasa German. Antaranya :



Bermaksud "Berbeza dengan saya. Saya pernah mengatakan ini kepada ayah saya setiap kali dia sakit, kerana dia sangat takut dengan doktor"



ada permintaan dari pengguna Twitter untuk mendengar Maya bertutur dalam bahasa German. Dan Maya menyambut baik permintaan itu. Terbaik lah!

Ini pula video lama Maya bercakap bahasa German.



Untung Maya dapat menguasai bahasa selain Bahasa Melayu & English. Korang boleh bertutur bahasa apa? Share lah!


Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 08:27 PM From the mobile phone | Show all posts
dulu dia penah cakap german gak time jadi penyampai anugerah apatah..ABP kot...tapi lama sgt dah
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 08:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Genetik melayu sheols kuat sgt.. x nmpk sgt germany
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 08:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Pretty with brain
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 09:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Wow ..bahasa yg sgt susah..masa belajar beginner pun aku dpt c..
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 10:16 PM | Show all posts
unguaurora replied at 14-8-2019 08:28 PM
Genetik melayu sheols kuat sgt.. x nmpk sgt germany

bebal ke apa cakap tak nampak germany ko ingat Melayu ni lawa2 sangat ke jangan nak delusional tau nak claim Maya rupa melayu mesti ada keturunan Yindon ni suka2 nak claim..maya tu ada rupa pia wurtbach sikit2
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 10:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Susah kot nak speaking german
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 10:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by evlinne at 14-8-2019 10:41 PM
awaynepian replied at 14-8-2019 09:58 PM
Wow ..bahasa yg sgt susah..masa belajar beginner pun aku dpt c..


Paling mencabar bila nak converse in german sbb pronunciation dia semua susah! Hahahaha. Orang kata senang sbb banyak german words dekat dgn english sbb english byk pinjam tapi iols rasa susah....sama susah mcm france. Bahasa rusia pun susah jugakk
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 10:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Elok la kita tau bahasa ketiga
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 09:05 AM | Show all posts
Ich bin Annabella. Ich wohne in KL. Ich arbeite als lehrer. Ich bin dreiig jahre alt.  Haha. Ini jelah mak ingat. kah!
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 09:10 AM From the mobile phone | Show all posts
AppropriateNick replied at 14-8-2019 10:16 PM
bebal ke apa cakap tak nampak germany ko ingat Melayu ni lawa2 sangat ke jangan nak delusional tau ...

Awat uols meroyan sgt? Iols maksudkan dr segi warna kulit. Sheols kan gelap. Tp mgkn putih la kot sbb sheols mgkn bg tan warna kulit sheols.
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 09:16 AM From the mobile phone | Show all posts
AppropriateNick replied at 14-8-2019 10:16 PM
bebal ke apa cakap tak nampak germany ko ingat Melayu ni lawa2 sangat ke jangan nak delusional tau ...

Lagipun iols ckp X NMPK SGT GERMANY bukannya X NMPK LANGSUNG OK?????
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2019 08:50 AM From the mobile phone | Show all posts
AppropriateNick replied at 14-8-2019 10:16 PM
bebal ke apa cakap tak nampak germany ko ingat Melayu ni lawa2 sangat ke jangan nak delusional tau ...

Mata meols pun nampak sheols lebih kepada melayu.
Si maya ni bukan xde langsung mix cuma percentage nya kureng. Maybe sebab tak tggi, tak putih melepak dan hidung tak sharp sgt. Tapiiii tapiii maya karin sangat lah cantik dan wajah masih kategori international.
Kwn meols mix german comey putih melepak, hidung mancung, tinggi dan meos mati2 igtkan dia mat saleh betul rupanya mix.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
1.837982s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list