Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
2486
View
89
Reply

[Tempatan] Menteri PH Kula Segaran & Gobind - "Zakir Naik mesti diusir Malaysia."

[Copy link]

Author: harizs       Show all posts   Read mode

Post time 15-8-2019 09:51 AM | Show all posts
R2D2 replied at 15-8-2019 09:41 AM
Cina, India DAP byk jugak keluar statement pecah belah
yg peliknya langsung tak ditahan pasal state ...

kesian melayu anak tiri di negeri sendiri
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 09:59 AM | Show all posts
Edited by kopokleko at 15-8-2019 10:01 AM

nampaknya govind dan kula akan menerima nasib seperti Lim Kit Siang yang di undi keluar dari malaysia
ko ingat ko menteri ko disayangi rakyat ke
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 10:06 AM | Show all posts
ini ke maksud atm tak tembak sesiapa?  keling mahu apa kah?  
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 10:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Nak padankan muka juga utk india cina yg racisss.... Baru korg tau mcm mn rasa skrg...

Korg tu sama jak perangai ngan Zakir
Btw..thanks god.. True kaler Zakir juga makin kluar....
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 10:31 AM From the mobile phone | Show all posts
Sometimes aku rsa menteri2 pee H ni sja je bg statement lahanat spy muslims dan melayu bsatu..dorg xtau ke makin dorg buat cmni makin melayu bsatu, dzn tu islam xkan la org islam nk tgok je kafir2 buat cmtu kt dzn
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 11:10 AM | Show all posts
kenapa depa ni takut sgt dgn zakir naik ni pelik betul.
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 11:27 AM | Show all posts
majoriti yg x suka ustaz Zakir ni  nampaknyaa hindu dan kristian.. knpa ye? adakah sbb Ustaz Zakir menceritakan ttg kebenaran? Ustaz Zakir kan Ilmuan.. so ambil laa benefit dari dia untuk cari kebenaran .. untung Malaysia ada org yg berpengetahuan tinggi ttg perbandingan agama kat Malaysia.. tindakan tepat dari Tun M untuk mengekalkan Ustaz Zakir di Malaysia..

All Muslim jangan undi DAP for next PRU nanti.. nyah kan diaorg dari menjadi wakil parlimen or dun..
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 11:36 AM | Show all posts
Ntah ape yang panas bontot nya kafir2 ni? patut ko appreciate sebab Dzn dah studykan untuk korang. Kaji agama korang dalam2 kita verse mane chapter mane. Ambil la peluang ni belajar. Kalau apa yang dicakap tu salah, ketengahkan itu baru ko nak berdebat dengan orang bukan ko gi cantas.  
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 11:36 AM | Show all posts
DZN ni dia hafal kitab2 Hindu, Kristian sedangkan penganut Hindu, Kristian sendiri tak mampu hafal termasuk sami, paderi etc
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 11:38 AM | Show all posts
Edited by cmf_shalom at 15-8-2019 11:40 AM
R2D2 replied at 15-8-2019 11:36 AM
DZN ni dia hafal kitab2 Hindu, Kristian sedangkan penganut Hindu, Kristian sendiri tak mampu hafal t ...

Celaka la engkau wahai abu lahab...

Jangan kamu tolong menolong buat kejahatan,,tp tolong menolong buat kebaikan..

JIka mampu kawin la dua tiga..


See..aku leh hafal kitab Quran cmm zakir hafal kitab xtian..leh lantik aku jadi pakar kitab Islam x..mcm korg lantik zakir pakar kitab Bible.
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 12:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Kerap sgt cina dan india duk main sentimen kaum skrg ni
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 12:37 PM | Show all posts
cmf_shalom replied at 15-8-2019 11:38 AM
Celaka la engkau wahai abu lahab...

Jangan kamu tolong menolong buat kejahatan,,tp tolong menol ...

hafal saje tak paham buat apa dol...
jadi burung kakak tua la..hehe
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 12:38 PM From the mobile phone | Show all posts
mereka ingat mereka sapa? tengok kebangkitan org melayu campak sorang sorang ke pulau takde penghuni
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 12:40 PM | Show all posts
dey thambyy...kecoh2 apa???
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 01:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Minta Tun M arahkan sprm dan polis siasat kula dan gobin ni.. susun file depa atas meja...
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 02:34 PM | Show all posts
palmolive replied at 15-8-2019 12:37 PM
hafal saje tak paham buat apa dol...
jadi burung kakak tua la..hehe

amboi hang...

Bila zakir buat lagu ko kata pakar Kitab..

Bila aku buat lagu tu ko kata aku burung kakak tua...


jilaka ko

Putus kawan
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 02:38 PM | Show all posts
cmf_shalom replied at 15-8-2019 02:34 PM
amboi hang...

Bila zakir buat lagu ko kata pakar Kitab..

zakir tu dia memang dia dlm bidang perbandingan agama..yg jd isu skrg org mmg dh lama tak puas ati ngan dia..
apa jek yg leh buat isu, laju jek dorang petik


hang ni sikit2 putus kawan..apa daa...mcmna malaysia nak maju

Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 02:38 PM | Show all posts
palmolive replied at 15-8-2019 02:38 PM
zakir tu dia memang dia dlm bidang perbandingan agama..yg jd isu skrg org mmg dh lama tak puas ati ...

i hati tisu..
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 02:39 PM | Show all posts

ahh, dan2 la ko
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 02:43 PM | Show all posts

ya la ya la...nnti ak balik srwk naik rakit la...

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.092982s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list