Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
32295
View
1675
Reply

Rumah Discussion MLM Scammer - Part 9 #1522 terpaksa diet

[Copy link]

Author: anony-mous    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 14-8-2019 11:59 PM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 14-8-2019 11:47 PM
Ikutkan i x sanggup nk letak tp sb major highlight jugak, had to. Klau x, x ceria rumah ni

Yes babe thanks ceriakan rumah agam baru ni dengan gambar2 kepam, especially ketets gaduh tu
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 12:00 AM From the mobile phone | Show all posts
cikputih15 replied at 14-8-2019 11:54 PM
Paris sana bukan motor ala2 scooter ker banyak?... haishh kak pam ni aku rasa mcm suka si bedul tu ...

Takde CEO,  bedul pun bedul lahhh.. Janji ado laki nak bermanja
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 12:04 AM From the mobile phone | Show all posts
ezypepper replied at 14-8-2019 11:46 PM
If kena pun salah kan the mother je la. Tu je la kerja dia, sumbat sumbat sumbat with good.

I n ...

Dia kan ada abdul. Hint dah abdul jd laki.. Cuma kalau x nak jaga btol2 rayyan bg je la kt apak jali dia... At least budak tu membesar dlm persekitaran yg normal
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 12:08 AM From the mobile phone | Show all posts
my_november replied at 14-8-2019 11:39 PM
Nampak tak betapa in-love sheols terhadap bedul now.. Dipuji dan dipuja..

Bedul kena get ready t ...

Ce letak gmbr bedul. Me dh kene blocked. Mehh
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 12:09 AM From the mobile phone | Show all posts
outcast replied at 15-8-2019 12:04 AM
Dia kan ada abdul. Hint dah abdul jd laki.. Cuma kalau x nak jaga btol2 rayyan bg je la kt apak ja ...

Ciyannn la plak bedul jadi balaci/nanny anak dia ahaahaha...but then again minah tu dah syok kat mamat tu la kan kekdahnya.
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 12:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Bitch please
Takpelah aku paham. Sama2 hustler
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 12:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Wei korang.. Xkan die nak pandang bedul tu buat suami... Aritu die cakap nak mcm ala2x CEO... Level2x die.. Anak ceo katenye...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-8-2019 12:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Btw, siapa2 nak tgk igs bedul solat dkt airbnb sheol, still ada dkt her ig. I mls nk screenshot sbb xsenonoh ank dia pakai seluar nmpk lurah bontot
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 12:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Hish korang ni, dia kan nak ceo, level up level up level up dari dulu lagi.
Bedul tu side guy dia je

#downgradenakmateyyyy
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-8-2019 12:16 AM From the mobile phone | Show all posts
Nham22 replied at 15-8-2019 12:13 AM
Wei korang.. Xkan die nak pandang bedul tu buat suami... Aritu die cakap nak mcm ala2x CEO... Level2 ...

Jadi la kot asal bkn melayu. Mext month bday yg ke?? 34 ke 35 dah. Sheol pon sedar dah kertu xboleh memilih sgt
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 12:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Nak tgk wajah sebenar kepam tanpa filter kat ig story sheols yg dia scroll gambar rayyan took from his hp. Hp rayyan pun berkerak. Berdaki kat tepi2 hp tu.
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 12:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Cekla replied at 15-8-2019 12:00 AM
Takde CEO,  bedul pun bedul lahhh.. Janji ado laki nak bermanja

Ceo jugak you...own business..pernah bagi dia cash ketika hilang duit ke apa ntah.... same level mcm dia.. gitu ler yg pernah di igs kan..
But level business mcmana tu tak pastilah harta kekayaan si bedul bendul.. huhu..
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 12:24 AM From the mobile phone | Show all posts
Gambar dia kepala terbaring kat meja tu betul punya drama sebabak. Ok rayyan mama baring mcm ni. Rayyan diri belakang ambik gambar mama cepat. Punyalah dia nak justify tgh sakit perut. Iols kalau stomach cramps mereput dalam bilik tido tak nak buat apa dah. Husband and kids do not disturb.
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 12:28 AM From the mobile phone | Show all posts
smurfet replied at 14-8-2019 11:48 PM
Bedul bawak motor je ker? Motor kapcai or ducati? Downgrade terok ni kepam rela ambik bedul buat lak ...

Kat paris org guna scooter kan? Pernah baca tg zatashah cite kt fb/ig dia.
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 12:28 AM From the mobile phone | Show all posts
duffyduck replied at 14-8-2019 11:07 PM
Hahaha.. pembuka bicara dia x agak2.

Hahaha kan terhibur sis
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 12:32 AM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 15-8-2019 12:28 AM
Kat paris org guna scooter kan? Pernah baca tg zatashah cite kt fb/ig dia.

Yes I knw. Saja tulis kapcai nak differentiate kan antara dua darjat dgn Ducati hahaaa...
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 12:34 AM From the mobile phone | Show all posts
Nham22 replied at 15-8-2019 12:13 AM
Wei korang.. Xkan die nak pandang bedul tu buat suami... Aritu die cakap nak mcm ala2x CEO... Level2 ...

Kalau2 kakpam terlupa
20190805_015713.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 12:36 AM From the mobile phone | Show all posts
smurfet replied at 15-8-2019 12:32 AM
Yes I knw. Saja tulis kapcai nak differentiate kan antara dua darjat dgn Ducati hahaaa...

Imaginelah kakpam bonceng scooter. Mau terjongket scooter tu
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 12:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku nk mecemar duli cni. Aku ada love-hate relationship dgn org ni. Haha. Love to stalk her thru forum (da kena block kt ig), hate her guts and ckp kumam2 dia
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 12:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Check in banglo baru kakpam
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.088188s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list