Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
35339
View
1805
Reply

Rumah Discussion MLM Scammer - Part 9 #1690 video Telekung Talk and cara2 minum Lemon ginger tea SLURPPPP!!!

[Copy link]

Author: anony-mous    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 15-8-2019 01:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Selimutputeh at 15-8-2019 02:06 AM
sharlenetexas replied at 15-8-2019 12:34 AM
Kalau2 kakpam terlupa


Terbaik ayat keramat pam ni..

Kami ahli porem uneted memang menunggu berita baik dari kau pam. kalau lah bendul jadi menikah dgn kau... ujung2 kena pulak tipu, rupanya bendul cuma lelaki biashe biashe jual kebab ajerr... kami membuat kesimpulan walaupun kau cakap nak gebang aje, tapi taste ko sangatlah menyedihkan. Yg hensem namatey macam patung lilin cuma seorang jurujual henbag,  Yg helok ada pangkat sikit si roti tu, tapi laki orang. Dah la laki org, kaki kikis pula tu. Yg kayo mcm marco huduh tak menahan pula, yg eduketed mcm jesus katik pula. Tinggal la yg baik budi bahasa seperti abu dan bendul. Tu pun lom tau pam.

Haduiii ni la akibatnya menghina bangsa sendiri mcm la kau tu dtg dari mana? Lanchang? Orang lain duduk amerika beranak pinak bercucu cicit tak lupa asal usul, kau baru pegi shopping ke london dah gebang.

Lenkali nak menghina agak2 pam. Semua yg kau keji balik semula kat kau. Sama la mcm kau mengeji orang pakai tudung mulut busuk, kau cakap pasal diri kau yg dulu kan?
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 02:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Selimutputeh at 15-8-2019 02:11 AM

Masa kau tengah asyik masyuk dengan si roti mat blek tu dulu, seluruh ahli porem nasihatkan kau jaga2 jgn sampai kena tipu... tapi kau punya berlagak la time tu.. perghhh

Mmg la si licik tu menipu bukan mcm scammer beli duit syiling lama... ada la cara dia. Masa tu kau punya gebang la citer pasal bae bae bae segala yg helok la datangnya dari naija tu.. puiiii. Dah kena dump baru tau langit tinggi rendah. Tak malu pulak nak bukak pekung cerita kat igs keburukan orang tu. Euuww dasar kulit muka tebal mcm buaya kau ni.

Ni nanti bendul babai kat kau, kau meroyan jangan sampai kau ungkit pulak dia pow kau beli topup ke jajan ke isi minyak moto ke.. pastu kau bukak aib dia lagi kata dia solat tak cukup rakaat ke... haiihh kau ni laa bebal tak agak2, itu pun nak ajar
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 02:06 AM From the mobile phone | Show all posts
smurfet replied at 14-8-2019 11:52 PM
Komen yg tanya pasal kepam bwk bag sama tu dah takde dah. Lagipun bag tu dah di lenjan bwk gi spit ...

Ada lagi . U scroll bawah.. post tu 2 days ago..
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 02:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Selimutputeh replied at 15-8-2019 02:05 AM
Masa kau tengah asyik masyuk dengan si blek tu dulu, seluruh ahli porem nasihatkan kau jaga2 jgn sam ...


Itu ok lagi . Takut2 dia cakap bedul PE pula.. haha mana la tau kan dia nak showoff punya pasal, dia cakap bedul PE..
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 02:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Selimutputeh at 15-8-2019 02:14 AM
friedfishsoup replied at 15-8-2019 02:09 AM
Itu ok lagi . Takut2 dia cakap bedul PE pula.. haha mana la tau kan dia nak showoff punya pasal, ...


Masa tu dia cakap melayu je.. hahaha takut bendul paham
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 04:35 AM From the mobile phone | Show all posts
talia replied at 14-8-2019 11:28 PM
Check in rumah baru~

Rasa drama sakit ni timbul sbb kakpam nak buktikan kat kita yg bedul is sti ...

Ala bedul tu pun bkn handsome pun...meremang iols tgok muka bedol
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 04:45 AM From the mobile phone | Show all posts
I pi skodeng ig sheols...i is tak paham...kenapa dia bongok sangat dtg barcelona 12w ago..anak beranak pkai jaket tebal...wth...panas membahang ko pkai mcm tu...cannot brain dia pu ya fashion ni wehhhh
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 04:46 AM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 15-8-2019 12:28 AM
Kat paris org guna scooter kan? Pernah baca tg zatashah cite kt fb/ig dia.

Exactly...electronic scooter tu
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 06:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Kakpams admit hosp siap boleh selfie lagi ... tak nampak miserable mcm org sakit pun, elok jer tgk keadaannya, kakpams mmg batak nak up kat socmed
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 07:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Ternyata lain sungguh selfie prasan sheols dengan reality yang rayyan ambik gambar tu. Kepam busuk jee aku tengok!
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 07:34 AM From the mobile phone | Show all posts
rayyan tu 5 tahun kan?besar betul badan plus boroi pulak tu.tak risau obes ke nanti?
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 07:42 AM | Show all posts
check in mahligai baru kak pam!
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 07:44 AM From the mobile phone | Show all posts
Kak Pam posing2 manja terdampar atas katil tayang paha gebus dan penampakan perut berlipat rayyan di situ
Screenshot_20190815_074213_com.instagram.android.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 07:44 AM From the mobile phone | Show all posts
cikputih15 replied at 14-8-2019 11:54 PM
Paris sana bukan motor ala2 scooter ker banyak?... haishh kak pam ni aku rasa mcm suka si bedul tu ...

dia #laparjantan. mana2 jantan lalu yg sudi jadi kawan terus dia upgrade jadi bf.
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 07:45 AM | Show all posts
sakit kat hospital pun still lagi batak validation kat social media...sakit senyap2 tak leh ke kak pam? perlu ke selfie? perlu ke gambar terselak paha pun kau nak tunjuk?
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 07:48 AM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 15-8-2019 12:16 AM
Jadi la kot asal bkn melayu. Mext month bday yg ke?? 34 ke 35 dah. Sheol pon sedar dah kertu xbole ...

dia plan nak celebrate dgn bedul le tu.. bedul dah belikan stok ayam sebulan katanya! kalau x celebrate dgn sape? dia bkn ada kawan nk throw her a surprise bday party? dulu2 merasa la sambut bday berhari2 dgn kaka rose & farah & bijik. last year sendu kan? tahun ni dia xnak sendu la tu.
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 07:48 AM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 15-8-2019 12:16 AM
Jadi la kot asal bkn melayu. Mext month bday yg ke?? 34 ke 35 dah. Sheol pon sedar dah kertu xbole ...

Yup itu konsep sheols now kan. Asal bukan melayu. Tak sedar diri sgttt
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 07:50 AM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 15-8-2019 12:36 AM
Imaginelah kakpam bonceng scooter. Mau terjongket scooter tu

hahahaha! naya ke bedul !
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 07:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Selimutputeh replied at 15-8-2019 02:05 AM
Masa kau tengah asyik masyuk dengan si roti mat blek tu dulu, seluruh ahli porem nasihatkan kau jaga ...

i rasa dia masih mendambakan abam roti. kan dia ada tulis i love you kat igs. acah2 org tu bertanya kabar dia yg sakit. i rasa she refers to roti.
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 08:10 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku pulak yg sedih tengok anak dia ni nangis. Sian budak ni .. walaupun pakai baju ketat tang perut tu, aku assume dia main sauk jelah baju mana2 nak gi sepital.. sebab mak dia tu dlm sakit pun sempat lg mekap muka pakai kontek lens bagai, sampai terlupa jengok jap pakaian anak sendiri hingga begitu jadinya. Serius kesian anak dia, klu jadi apa2 kat mak apalah nasib dia

321B343F-1759-4AB3-A1DE-78497ADACA15.png

321B343F-1759-4AB3-A1DE-78497ADACA15.png
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.085767s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list