Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
35342
View
1805
Reply

Rumah Discussion MLM Scammer - Part 9 #1690 video Telekung Talk and cara2 minum Lemon ginger tea SLURPPPP!!!

[Copy link]

Author: anony-mous       Show all posts   Read mode

Post time 15-8-2019 10:26 AM | Show all posts
cikatilia replied at 15-8-2019 10:08 AM
happened to my ex officemate

mak dia meninggal dekat las vegas

ALLAHuakbar... mintak2 Allah melindungi la budak yg x berdosa tu... jgn kerana keBODOHAN maknyer anak jadi mangsa... moga di lindungi la
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 10:27 AM | Show all posts
Despacito replied at 15-8-2019 06:54 AM
Kakpams admit hosp siap boleh selfie lagi ... tak nampak miserable mcm org sakit pun, elok jer tgk k ...

hahaha bila dia up dia sakit baru la nampak komen dia banyak sikit sis... kalau x,  kan komen dia sedey je tgk hahahahahaha

Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 10:27 AM From the mobile phone | Show all posts
cikatilia replied at 15-8-2019 10:10 AM
bole dia amik video / gambar anak dia menangis?
kalau aku la tgk anak buah aku menangis dlm keada ...

Tula...sian tengok rayyan nangis...kalau anak ai, takdela nak biar dia nangis sambil rekod kat phone. Mmg dah terus peluk sampai dia dah tak sedih dah.
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 10:29 AM | Show all posts
royaldanish replied at 15-8-2019 10:10 AM
Kalau tak silap i baca income jali skrg dh tak mcm dulu (sila betulkan kalau salah) tambah lagi dg ...

dia tak kata apa2 ker pasal rayyan neh?
mcm pelik plak..


Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 10:30 AM | Show all posts
rhea85 replied at 15-8-2019 07:45 AM
sakit kat hospital pun still lagi batak validation kat social media...sakit senyap2 tak leh ke kak p ...

hahahaha... omputeh kalau sakit pun byk nampak dorg pakai sweetshirt ngan pants... ni kak pam lg org putih dr org putih itself
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 10:34 AM From the mobile phone | Show all posts
lonely_surina replied at 15-8-2019 02:29 AM
dia tak kata apa2 ker pasal rayyan neh?
mcm pelik plak..

Tak ada kot kalau ada pun kompom kepam dh buat karangan kat ig. Kesian giler kat rayyan tu
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 10:37 AM From the mobile phone | Show all posts
Cleocatra replied at 15-8-2019 01:51 AM
kotornya sandals bossbabe

Tu je la kot sandal H yg kepam ada.. guna sampai rabak.. nak beli baru budget ketat
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 10:43 AM | Show all posts
royaldanish replied at 15-8-2019 10:37 AM
Tu je la kot sandal H yg kepam ada.. guna sampai rabak.. nak beli baru budget ketat

bukan budget je ketat, that Oran sandal pon nampak ketat sebenarnya utk pampam
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 10:43 AM | Show all posts
sitiaria replied at 15-8-2019 09:09 AM
I taktau lah nak cakap if si gemok ni dia mati kat sana tu, apalah nasib anak dia? Nak ke mana? Si ...

dia kata apak dia COO kan, terus naik private jet la..apa kelas naik economy flight.
tak agak2 kat gemok ni tahap kebodohan takleh nak pikir what if apa2 jadik..
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 10:46 AM | Show all posts
kesian lak tengok ryan tu...
keras hati mak pun
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 10:48 AM From the mobile phone | Show all posts
videcloset replied at 15-8-2019 02:43 AM
bukan budget je ketat, that Oran sandal pon nampak ketat sebenarnya utk pampam

Kepam semua barang size kecik hakikat nya sgt menyedihkan
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 10:49 AM | Show all posts
I rasa hati i kental. I malas nak risau ke, sedih ke, kesian apatah lg twards anak dia ni. eh...bapak budak tu hidup lg, atuk nenek, makcik pakcik bagai semua ada.. lantak ko sana budak...
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 10:53 AM | Show all posts
Cleocatra replied at 15-8-2019 10:02 AM
dia ni tak tahu ada blanket ke kat hospital. Tak kan nak sua pu### kat doc jugakkan

kesian rayyan, kepam sakit2 pon rayyan masih perlu menjalankan tugas sbg tukang amik gmbr mak dia
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 10:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Sapa2 boleh share parent dia ni keje apa sebenarnya?kaya sgguh kan
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 10:59 AM | Show all posts
cikatilia replied at 15-8-2019 10:08 AM
happened to my ex officemate

mak dia meninggal dekat las vegas

Dia takkan ter-effect dengan cerita gini you. Remember kes acik nurse + negro kat cyberjaya tu? LAgi dia sakan bercinta dgn roti ade lahhh
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 11:02 AM | Show all posts
royaldanish replied at 15-8-2019 10:19 AM
Kepam nak life mcm tu jet setter my arse! Bole duk europe ke sana ke mari. Kepam ni dh tak makan s ...

Entah entah tokmid dok bagi duit kat kepam memang nak suruh dia berambus duduk sana, cukup2lah malukan muka family kat Malaysia? Ok done speku.
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 11:15 AM From the mobile phone | Show all posts
sitiaria replied at 15-8-2019 11:02 AM
Entah entah tokmid dok bagi duit kat kepam memang nak suruh dia berambus duduk sana, cukup2lah mal ...

Spekuan ni i sokong
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 11:21 AM | Show all posts
messymimi replied at 15-8-2019 10:01 AM
baru nk cakap uols...anyone yg boleh contact tokmid or any family members yg terdekat...tolong ame ...

TokMid memang takkan jaga Rayyan ni. Raya haritu sebulan pun takde nak ajak budak2 beraya kat rumah dia wei.

Haritu before puasa budak2 ni semua duduk dekat TTDi rumah parents jali, Jali duduk asing dengan Elmy but he still fetch the kids to and from school and have lunch and dinner with them (benda sama dia buat masa kepam still live in TTDI). Alih2 Kepam bawak lari Rayyan ke Spain before raya sebab taknak bagi jali beraya dengan completenya dengan all his four sons. I think sebab tu lah Jali buat tak kisah dengan Rayyan ni, sambil2 share the loads of responsibility jaga anak2 dengan Kepam.


Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 11:22 AM | Show all posts

hahahaha apaknyer pun malas nak amik port dah ek... tp maybe kot... apaknyer pun dah xtau nak lentuq mcm mana kepam ni... sampai sanggup panggil anak tu pelacur... Allahuakbar... xtau la apa yg kak pam dah buat sanpai apak sendiri pun tgamak panggil camtu kan...

Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 11:22 AM | Show all posts

I pernah speku benda yang sama kat banglo2 lama.

Kepam is not safe kat Msia pun, imagine the amount of money yang dia dah conned zaman2 gemilang haiyok sheols dulu. Tak mustahil kena langgar tepi jalan je dia ni kat Msia.


Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.083821s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list