Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
2929
View
96
Reply

[Tempatan] Saran sedia parang untuk si kafir.

[Copy link]

Author: FOTHER-MUCKER    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 15-8-2019 10:00 PM From the mobile phone | Show all posts
'Jepun pandang ke barat untuk kemajuan..APA NAK JADI DENGAN MALAYSIA KITA???????
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 10:02 PM | Show all posts
Tangkap cina  tu dulu funder PH ,tangka waytha ,kula  dan yg lain2 ,kenapa tangkap Melayu???
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 10:04 PM | Show all posts
Beritahu  Adun Stulang , sleuruh Melayu Islam Tanah Melayu  halau ko balik China .

Kami tidak pernah anggap ko sebagai warganegara Malaysia.

Kami kekalkan Zakir Naik.

Kami turunkan PH di PRU15 nanti dan sewaktu itu ko barangkali sudah mampus di China sana.

Dasar sialan cina hindu pariah DAP keturunan pendatang tersial bangsat ternazak.
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 10:07 PM | Show all posts
Skuau replied at 15-8-2019 10:00 PM
'Jepun pandang ke barat untuk kemajuan..APA NAK JADI DENGAN MALAYSIA KITA???????

pandang kandang babi  taiwan ,xpun pandang lubang biawak sampai pitam.
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 10:53 PM From the mobile phone | Show all posts
HannahMontana replied at 15-8-2019 10:07 PM
pandang kandang babi  taiwan ,xpun pandang lubang biawak sampai pitam.

"...cakap lu..."
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 10:57 PM | Show all posts

mak lu pak lu dengan lulu balik negara asal.

Ada telur ???
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 10:59 PM | Show all posts
FOTHER-MUCKER replied at 15-8-2019 07:16 PM
Adun DAP sedia taja Zakir Naik tiket sehala ke India.
.
Selepas desa ...

Semoga Allah SWT memurahkan rezki ADUN Stulang ini.......
Sanggup dia bekorban harta demi untuk melihat negra tercinta aman dan maju.....



Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 11:01 PM From the mobile phone | Show all posts
HannahMontana replied at 15-8-2019 10:04 PM
Beritahu  Adun Stulang , sleuruh Melayu Islam Tanah Melayu  halau ko balik China .

Kami tidak per ...

Aku paling nak halau sekali mamak pakistan duri dalam daging tu. Dia bukan melayu or bumi. Kat umah speaking
Butthurt gila takdapat keperbumian jadi pecah belah melayu atas tiket mamak pariah. #bukantanahnegeriengkau
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 11:01 PM From the mobile phone | Show all posts
HannahMontana replied at 15-8-2019 10:57 PM
mak lu pak lu dengan lulu balik negara asal.

Ada telur ???

'hahaha'....'.itu lirik lagu la.....orang timur-syj/sofea.....kelakar la hang ni...
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 11:04 PM | Show all posts
KIM.K replied at 15-8-2019 11:01 PM
Aku paling nak halau sekali mamak pakistan  duri dalam daging tu. Dia bukan melayu or bumi. Kat  ...

Mari kita lakukan bersama !!!!!!!!!!! Halau mereka  .
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 11:05 PM | Show all posts
Skuau replied at 15-8-2019 11:01 PM
'hahaha'....'.itu lirik lagu la.....orang timur-syj/sofea.....kelakar la hang ni...

   

kelakar sgt ke
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2019 12:04 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by KIM.K at 16-8-2019 12:06 AM
HannahMontana replied at 15-8-2019 11:04 PM
Mari kita lakukan bersama !!!!!!!!!!! Halau mereka  .


Ada majistret bangsa pakistan kata nurse silap tulis birth cert anak dia melayu. Aku rasa mamat ni bagi suapan supaya anak letak status melayu. Bagi plak anak study U**M amik biasiswa reserved for anak bumiputera siap berbaju kurung 24jam. Tapi kat rumah speaking pastu kutuk lelaki melayu. Bukan taste lah lelaki melayu ni. Tak sedar diri
U**M pun dasar memang bodo amiklah keje pulak pastu. Si lecterur senyap2 lawan melayu pakai sihir. Jangan haraplah dia nak undi parti malay. Kemain tamak lagi budak ni pasal dapat benda bukan hak
Bagi lagi peluang kat paki desi ni. Beranak ramai sikit pengkhianat
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2019 12:07 AM | Show all posts
KIM.K replied at 16-8-2019 12:04 AM
Ada majistret bangsa pakistan kata nurse silap tulis birth cert anak dia melayu. Aku rasa mamat  ...

tak  kemana lah perginya bangsa yang mengkhianti bangsa Tuan Tanah Melayu.

suap sahaja biawak dan babi itu  mmg makanan mereka.

Tidka bertempat dimana-mana arena.
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2019 12:11 AM From the mobile phone | Show all posts
HannahMontana replied at 16-8-2019 12:07 AM
tak  kemana lah perginya bangsa yang mengkhianti bangsa Tuan Tanah Melayu.

suap sahaja biawak d ...

Esok melayu celup ni lah jadi pelacur politik. Kita dok pelik pasaipa melayu sendiri jadi kempetai
Rupanya 100% non malay blood
Itulah dia berpiket untuk dilute kuasa melayu dia benci sampai mati tu..takpayahlah bagi muka. Bagi kaki terus

Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2019 12:16 AM | Show all posts
KIM.K replied at 16-8-2019 12:11 AM
Esok melayu celup ni lah jadi pelacur politik. Kita dok pelik pasaipa melayu sendiri jadi kempetai ...

pastikan Malaysia utk Melayu.

Melayu mesti menjadi racist

Racist itu kerana mempertahankan bangsa nya.

Melayu jgn bertolak-ansur

tidak ada tolak ansur dgn kaum pendatang

hantar cina dna hindu pariah  keluar dari Malaysia

Aku berdoa  supaya ulat makan tubuh cina hindu sampai mati.

ya Allah hantarlah penyakit yang mematikan kepada cina dan hindu di Malaysia ini segera !!!!!!


Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2019 12:29 AM From the mobile phone | Show all posts
HannahMontana replied at 16-8-2019 12:16 AM
pastikan Malaysia utk Melayu.

Melayu mesti menjadi racist

Amen

Takde DNA melayu memang tak survive endemic ittew

Sendiri mau ingat la, parpu
Tak layak lemang dan lagu P.Ramlee utk engkau
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2019 02:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Tu lah melayu ni outdated tahun 60an sangat lah, masih pakai parang ka, paling busok pun cakaplah standby Taser ka acik oiiii.... Samalah macam yg kata Cina tu komunis, masih lagi pakai situasi tahun 50an
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2019 02:44 AM | Show all posts
seram btoii
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2019 07:04 AM From the mobile phone | Show all posts
HannahMontana replied at 15-8-2019 10:04 PM
Beritahu  Adun Stulang , sleuruh Melayu Islam Tanah Melayu  halau ko balik China .

Kami tidak per ...

Kami tu sapa? Puak pelampau cam kau jah. Xpayah nak kami sana kami sini. Nak sgat Zakir naik jdi warganegara, suruh dia ckap Melayu dulu lah. Sembang
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2019 07:05 AM From the mobile phone | Show all posts
HannahMontana replied at 15-8-2019 10:57 PM
mak lu pak lu dengan lulu balik negara asal.

Ada telur ???

Jawa bugis siam banjar indon semua tu xnak suruh balik negara asal ke? Nth2 kau pon ada darah campur, ada hati nk suruh org lain balik.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.094754s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list