Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
123Next
Return to list New
1628
View
42
Reply

[Tempatan] "Minyak Dagu, Minyak Pengasih Semua Ada.." Produk Sihir Kini Boleh Dib

[Copy link]

Author: bawangkecik    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 15-8-2019 10:47 AM | Show all posts |Read mode
Edited by CARI-MAMS at 15-8-2019 11:29 AM

Zaman sekarang, nak beli barang apa-apa pun dah tak perlu keluar sebab semuanya di hujung jari sahaja. Membeli barang di atas talian memang mudah dan menjimatkan masa terutamanya kepada mereka yang sering kesuntukan masa menguruskan hal peribadi, kerja dan keluarga.




Namun, mungkin kerana arus peredaran zaman yang semakin pantas dari hari ke hari, ada juga barang yang boleh diklasifikasikan sebagai mistik dan syirik boleh didapati di atas talian.



Dalam banyak-banyak barang pelik yang dijual, ada juga pihak tidak bertanggungjawab menjual produk sihir secara online. Antara barang sihir yang dijual adalah minyak dagu, minyak pengasih, minyak pelaris dan sebagainya..pelik betul!







Yang menakutkan apabila barang tersebut mudah didapati di laman laman sesawang perniagaan atas talian seperti shopee, lazada dan sebagainya.

Harganya boleh tahan mahal, malah e-book ilmu kedukunan pun ada tau! Ada ke yang nak beli?




Tapi kalau dah beli online ni kadang-kadang tipu saja lebih, lagipula barang-barang pendinding dan sihir ini sangatlah dilarang penggunaannya dalam kehidupan seharian kerana bercanggah dengan pegangan agama Islam.

Zaman dah maju, masih ada lagi yang percaya dengan perkara karut ini. Insaf-insaflah ya! - CARI


Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 10:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Takotnya.. {:laugh{:laugh{:laugh
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 11:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Bomoh2 dah upgrade..semuanya dihujung jari..zaman bakar kemenyan dah beralalu..{:hooray
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 11:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Haha..bersepah iklan ok..kt fb pon pnh dpt iklan from bomoh..scary btul..
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 11:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Kadang2 cara bomoh nak buang khadam diorang kepada pembeli
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 12:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Member gay penah beli minyak dagu, busuk amat.. Faham, dia tak laku, tapi kenapa la pergi buat benda khurafat ni
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 12:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Jangan buh air longkang tp claim minyak pengasih haru laa haha
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 12:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Hahaha. Menda ni dah lama orang jual online. Bukan tahun 2019 baru nak setat. Sedangkan kokesen negara maju first world country pon gigih jual menda2 sihir witchcraft online sedari dulu.
.
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 12:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Kurex replied at 15-8-2019 12:01 PM
Member gay penah beli minyak dagu, busuk amat.. Faham, dia tak laku, tapi kenapa la pergi buat benda ...


Dia calit kat lelaki ke pompuan?
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 12:23 PM | Show all posts
iklan TOY pun byk jugak ditampal di jalan2
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 12:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Kurex replied at 15-8-2019 12:01 PM
Member gay penah beli minyak dagu, busuk amat.. Faham, dia tak laku, tapi kenapa la pergi buat benda ...

Busuk la kot sbb minyak dagu deme pi ambik kt mayat baru mati tu. Klu mayat tu anak sulung dr psgn yg sulung lg mujarab. So deme korek kbur tetengah mlm bute gali kluarkn myt bukak kain kapan kt bhgn muka pehtu layur dagu myat tu dgn api lilin smbil bc ayat2 khusus. Bila dagu myt tu dh pnas mmg terbit la minyak or mungkin tu peluh deme tadah msuk botol kecik.Tapi kene ade yg betol2 berani la utk buat. Elok tgh buat, antu lain plk duk cak cak kt blkg.
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 12:26 PM From the mobile phone | Show all posts
kat shopee byk nampak..bukan tu je hantu toyol dari siam pn ada jual.baca review ada ja melayu yg beli..ingat dah zaman maju tp org tetap x jgk maju.
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 12:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by sehirkedi at 15-8-2019 12:51 PM

Makin menjadi benda syirik ni.. Bukan minyak dagu je yg mereka jual di Lazada. Kulit harimau pun ada. Macam mana nak repot kat pihak berkuasa ya?
Screenshot_20190810-212848.png
Screenshot_20190810-212909.png
Screenshot_20190810-212930.png
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 01:16 PM | Show all posts
scary nye.
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 01:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Boomibulat replied at 15-8-2019 12:14 PM
Dia calit kat lelaki ke pompuan?

Kalau gay tu dah tentu la dekat laki..
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 01:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Beautifulliar. replied at 15-8-2019 12:24 PM
Busuk la kot sbb minyak dagu deme pi ambik kt mayat baru mati tu. Klu mayat tu anak sulung dr psgn ...

Takut pulak mayat tu tetiba hidup. Tapi org yg kena minyak dagu ni sampai mati dia tak boleh lupa kan?
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 02:20 PM | Show all posts
akhirnya cita2 nak kawen neelopak tercapai dengan adanya minyak senyonyong ni.
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 02:22 PM | Show all posts
adakah manusia sekarang ni menjual jin dan syaitan pula?
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 02:23 PM | Show all posts
kalau wanita, lelaki dan kanak-kanak pun boleh di jual...apa la sangat jin dan iblis...
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 02:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Dahsyat nya,  aku kalau shopee tu duk browse pampers,  toys anak dgn groceries je.  Teringat plak ade org pos ular ke perak dlu tu,  mst sbb beli online jugak kan aduhaiii gile btol
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.113254s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list