Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
1234Next
Return to list New
5737
View
77
Reply

"OMG So Sweet"- Idris Khan Angkat Intan Najuwa Dengan Mudah, Netizen Yang Cair

[Copy link]

Author: Sarirsa       Show all posts   Read mode

Author
Post time 15-8-2019 10:53 AM | Show all posts |Read mode
Sekarang ini semakin banyak drama yang diadaptasikan daripada novel termasuklah drama baru, Tuan Danial yang sedang bersiaran di TV3 dan menampilkan Idris Khan dan Intan Najuwa sebagai teraju utamanya.



Kredit foto: Blog



Sinopsis:


"Cinta yang diatur oleh keluarga Tengku Ismahanim dengan jejaka yang tidak dikenali bernama Daniel telah mendorongnya untuk menyamar sebagai pembantu rumah. Dan alangkah sengalnya menjadi pembantu rumah yang erba tidak tahu membuat kerja rumah. Terjalinkah cinta mereka? Bagaimanakah Danial mengurus pembantu rumah yang kelam-kabut dan serba tidak tahu?"



Kredit foto: Instagram



Terbaru, Intan ada memuat naik satu sedutan video di laman Instagramnya. Video itu memaparkan babak di mana Tuan Danial telah mengangkatnya dan diletakkan ke tepi kerana mengahalang laluannya.


  



Rata-rata netizen yang melihat adegan ini terhibur kerana Intan kelihatan ringan seperti kertas sehingga senang untuk diangkat begitu sahaja. Ada juga merasakan bahawa babak itu sangat sweet.



Kredit foto: Instagram


Sweet ke tu? -CARI
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 11:07 AM From the mobile phone | Show all posts
Dh orangnya kurus kecik molek ringan laa.. Ce kalau ceq ni haaaaa.. Lngsung x terngkat..rebah teruihh {:shy{:shy
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 11:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Teringat ade 1 drama dulu aqasha dukung ayu raudhah. Gigil2 kaki sbb berat kot
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 11:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Ni la adegan yg i idamkan dgn idris. Semoga terlaksana harapan ni
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 12:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Semoga dapat mengangkat intan najuwa satu hr nti...
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 12:28 PM | Show all posts
lililen replied at 15-8-2019 11:11 AM
Teringat ade 1 drama dulu aqasha dukung ayu raudhah. Gigil2 kaki sbb berat kot

   
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 12:39 PM | Show all posts
lililen replied at 15-8-2019 11:11 AM
Teringat ade 1 drama dulu aqasha dukung ayu raudhah. Gigil2 kaki sbb berat kot

aaron aziz dukung siti saleha kan

sampai sakit2 org tua tu


Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 12:41 PM | Show all posts
ringan sgt
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 12:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Kurex replied at 15-8-2019 11:56 AM
Ni la adegan yg i idamkan dgn idris. Semoga terlaksana harapan ni

Same same Kurex. Lolss.
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 12:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Kurex replied at 15-8-2019 11:56 AM
Ni la adegan yg i idamkan dgn idris. Semoga terlaksana harapan ni

Hoi . Jgn berangan . Ingt ko besar intan najuwa ke ? Hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 12:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni kan yang video threesome? Aman2 je dia masih berlakon. Kayu mekar sentiasa.
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 12:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Boomibulat replied at 15-8-2019 12:22 PM
Semoga dapat mengangkat intan najuwa satu hr nti...

Dh terjangkit dgn kurex ke
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 01:04 PM | Show all posts
Kurus sangat tu yg senang je terangkat


Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 01:08 PM | Show all posts
mngkin berat mcmni yg bole pacak lambung
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 01:12 PM | Show all posts
kah kah kah aku dah agak kurex memang suka
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 01:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Kurex replied at 15-8-2019 11:56 AM
Ni la adegan yg i idamkan dgn idris. Semoga terlaksana harapan ni

Skarang kamu nk start tradermark DIANGKAT plk ke... da hilang ke trademark REBAH lps dilaknat acik porem baru2 ni hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 01:20 PM | Show all posts
xjeles ke bf dikkk berlakon gitewwwww
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 01:29 PM | Show all posts
addooiii nape aku nak gelak hahahahha
mcm angkat teddy bear je
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 01:30 PM | Show all posts
Kurex replied at 15-8-2019 11:56 AM
Ni la adegan yg i idamkan dgn idris. Semoga terlaksana harapan ni

berdoaaaa bebanyak k kurex

kalai dapat jangan luper share ngan poremer kat sini
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 01:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Xim replied at 15-8-2019 12:46 PM
Hoi . Jgn berangan . Ingt ko besar intan najuwa ke ? Hahaha

Dp yg atas basikal tu gambar aku xim.. Mana besar pun aku.. Idris siap lambung
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.122492s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list