Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
6353
View
94
Reply

Boy Iman Dah Lama Bercerai?

[Copy link]

Author: Lilrose       Show all posts   Read mode

Author
Post time 15-8-2019 11:19 AM | Show all posts |Read mode
"Akhirnya aku berani untuk menerima kenyataan yang ianya telah musnah."


Bagai tidak berkesudahan, 2019 mungkin menjadi musim pasangan selebriti berpisah.





Kredit foto: IG DBI




Terbaru, dunia hiburan gempar apabila pelakon dan usahawan Datuk Nuruliman A Rahman atau dikenali Boy Iman berkongsi perkhabaran menyedihkan.


Menurut perkongsiannya di Instagram, dia sudah lama berpisah dengan isterinya, Ida Anas.

"Saya dah berpisah dengan isteri pada 20 April 2018, cuma kami cuba selindungkan perkara ini kepada umum dan pihak mahkamah kerana perlu masa untuk menerima hakikat kepahitan sebuah perpisahan kerana realitinya ia sangat menyedihkan," tulisnya.





Kredit foto: IG DBI




Tindakannya berdiam diri itu adalah disebabkan tidak mahu mengguris hati anak-anak.


Dalam masa sama, Boy Iman berterima kasih kepada orang ramai yang mengambil berat mengenainya.





Kredit foto: IG DBI





Tertanya-tanya juga apa puncanya bercerai? Apapun, bertabahlah Boy Iman. - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 11:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Perut cam belon
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 11:56 AM | Show all posts
anak dara dia ke tu, yg pakai tudung
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 11:59 AM | Show all posts
perut boncet...makan apa tu>>>>>>>>>>>??????????
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 12:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Semoga dpt jadi menantu pilihan dato boy iman..
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 12:12 PM | Show all posts
sebaik anak lawo..
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 12:12 PM | Show all posts
yakinnya dia tunjuk belon kat perut ngan hashtag2 sampah heollss tu
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 12:22 PM | Show all posts
ada org kesah ke dgn hal dia bercerai ni?
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 12:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Mfzg89 replied at 15-8-2019 12:12 PM
sebaik anak lawo..

Ah ah. Klrga depa anak lawo lawo. Kk dia punya anak2 so comel. Mcm org turky rupa anak anak dia.
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 12:48 PM From the mobile phone | Show all posts
die bercerai dh rase sedih cenggitu..ape pulak prasaan org yg kene tipu hidup2 dgn janji2 manismu acik boi?
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 12:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Hidup menipu orang lain, tak berkat. Ini lah salah satu kesan tak langsung. Kerja dia ni menipu duit orang tapi IKIM boleh je ambil si penipu ni baca hadis etc.
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 12:52 PM | Show all posts
ingt die bini 2
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 01:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Tu ank bini dia gn laki dlu x silap...btw ni bkn ke kali kedua cerai..mse belon kaya bini dia dtg blk..ni cerai lagik..ke belon dah x berapa nk kaya skrg?
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 01:17 PM | Show all posts
anak dia ke yg pakai tudung tu...aku ingt bini. sbb dia tulis situ kawen lewat, umur 31. skrg belon ni umur bpa
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 01:20 PM | Show all posts
dia baru 40 thn ni kan? kawen umur 31 mana plak anak besar pjg camtu.. anak tiri kot. kemain sangkut tgn kat bahu..
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 01:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Perut mcm kena busung
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 01:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Bukan bini dia ni ke yg dulu over marah2 sape entah. sampai kena kecam..
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 01:39 PM | Show all posts
yg muda tu bini ke anak.. pelik dah nengok haha
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 01:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Bini yg ni ke yg pkai note 3 tu?
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 01:44 PM | Show all posts
confident betul boy iman ni letak gambar perut belon dia dalam ig. Ex wife dia lebih tua dari dia ke?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.118642s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list