Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
1234Next
Return to list New
1279
View
73
Reply

Your Funny Moments

[Copy link]

Author: adila39    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 16-8-2019 09:58 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Salam/Hi....

Jom share your funniest moment yang buat u all tersenyum senyum bila teringat.

maxresdefault.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2019 10:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Salah satu moment kelakar memalukan sy adalah.. pi cakap I LOVE U kat lelaki entah mana sebelah sy...ingatkan kwn dok sebelah.. Nak tunjuk la vcd drama i love u rasanya.. Rupanya bukan kwn.. Tapi lelaki mana entah... Mamat tu siap buat pengumuman kat kedai tu.. Sungguh memalukan

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-8-2019 10:46 PM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 16-8-2019 02:19 PM
Salah satu moment kelakar memalukan sy adalah.. pi cakap I LOVE U kat lelaki entah mana sebelah sy.. ...

mesti lelaki tu berbunga hati dia... hehehe
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-8-2019 10:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Mine... ni masa pratical. Xpernah makan dihotel. Boss belanja makan. Xtau nak order apa.. a piece of daging terpelanting masa nak makan. So boss bangun and kutip... malu gilerrrr.... mesti dia kata.. haihhh budak kg mana la niii
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2019 10:53 PM | Show all posts
adila39 replied at 16-8-2019 10:49 PM
Mine... ni masa pratical. Xpernah makan dihotel. Boss belanja makan. Xtau nak order apa.. a piece of ...

hahahah...baik pulak dia nak tolong kutip daging tu..bagusnya
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-8-2019 10:57 PM From the mobile phone | Show all posts
naz.wani replied at 16-8-2019 02:53 PM
hahahah...baik pulak dia nak tolong kutip daging tu..bagusnya

arwah boss tu mmg humble giler... and dia ada royal blood some more. biasalah masa tu masih innocent
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2019 10:58 PM | Show all posts
saya nak share jugak..masa kat sekolah asrama dulu, kalau kami nak balik asrama, kena lalu dewan makan. ada satu hari tu, i jalan dengan sorang member...dia ni memang jenis havoc dan friendly gila2...masa kami jalan sama2 depan dewan tu, tak pasal2 dia jerit kuat2 kat member laki kelas dia..."HAI HENSEM....MAKAN APA TUUUU...."

oh my god....malu gila aku jalan sebelah dia masa tu. tapi aku memang tak tahan nak ketawa tengok budak laki tu tersipu2 malu...adoooiii....kawan ku tu memang la selamba...kalau teringat ni, aku selalu tergelak sorang2

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2019 11:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Tekongsi bitol air dengan kawan opposite gender
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2019 11:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Byk funny moment..salah satu nyer
-on the way blik rumah selisih dengan adik kat jalan..berenti jap sembang..pastu bila gerak terasa langgar something..saya buat bodoh jer terus blik rumah..dalam pukul 5ptg adik blik keje..dia tanya tadi lepas sembang ada terasa langgar something x..saya cakap ada..adik cakap saya dah lenggek (langgar)kaki dia..kebetulan masa kejadian dia naik moto,saya naik kete kancil..saya pon cakap naper x jerit panggil saya..adik cakap nanti2 jumpa kat umah gak..adoi lah..kesian tapi lucu...

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-8-2019 11:03 PM From the mobile phone | Show all posts
naz.wani replied at 16-8-2019 02:58 PM
saya nak share jugak..masa kat sekolah asrama dulu, kalau kami nak balik asrama, kena lalu dewan mak ...

aha... indeed banyak memories yg kelakar.... entah pape je bila ingat... sekolah i semua girls... so kami klu ada student boys.. jakun.. mcm apa tgk... hehhehe.. yeah kawan awak sgt daring
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-8-2019 11:07 PM From the mobile phone | Show all posts
lum_lum replied at 16-8-2019 03:03 PM
Byk funny moment..salah satu nyer
-on the way blik rumah selisih dengan adik kat jalan..berenti jap ...

aduhaii.... sakitttt
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2019 11:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Kejadian awal pagi..masa tue adik bongsu tengah kelam kabut siap nak pegi sekolah sesi pagi..adik bongsu pergi kat perabot yang ada cermin..kebetulan masuk bilik x buka lampu skali dengar orang sebut nama Allah..terkejut adik bongsu saya..rupa2nyer dia terpijak perut kakak dia..(habit  kakak dia suka tido atas lantai)punyalah banyak tempat nak landing..kat tepi perabot gak tempat dia nak tido..yang si kakak cakap patutlah tiba2 susah bernafas..rupa2nyer dah kena pijak..

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2019 11:10 PM | Show all posts
adila39 replied at 16-8-2019 11:03 PM
aha... indeed banyak memories yg kelakar.... entah pape je bila ingat... sekolah i semua girls...  ...

ooo sekolah girls mesti lagi banyak cerita nakal2 kan. my friend la kata dulu. seronok sekolah girls lebih dari yang campur sekolah laki perempuan...ye ke?

and ye, kawan saya tu memang daring..tapi saya suka kawan dengan dia sebab dia jenis yang unexpected. banyak funny moments dengan dia zaman sekolah dulu.

indahnya kenangan masa lalu kan..

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2019 11:12 PM | Show all posts
lum_lum replied at 16-8-2019 11:10 PM
Kejadian awal pagi..masa tue adik bongsu tengah kelam kabut siap nak pegi sekolah sesi pagi..adik bo ...

ahahaha...kesian dia kena pijak perut..adoii kelakar la dia ni
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2019 11:13 PM | Show all posts
adila39 replied at 16-8-2019 10:57 PM
arwah boss tu mmg humble giler... and dia ada royal blood some more. biasalah masa tu masih innoce ...

i can imagine dia ni mesti jenis gentleman
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-8-2019 11:13 PM From the mobile phone | Show all posts
naz.wani replied at 16-8-2019 03:10 PM
ooo sekolah girls mesti lagi banyak cerita nakal2 kan. my friend la kata dulu. seronok sekolah gir ...

hahahha... yeah i miss school....

girls ni notty...sgt close to each other. I group yg agak popular.. so apa kami buat jd ikutan. Yg best... kena kejar lembu.. hahahha our school ada lembuu kat padang tu ptg2
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2019 11:14 PM From the mobile phone | Show all posts
naz.wani replied at 16-8-2019 10:58 PM
saya nak share jugak..masa kat sekolah asrama dulu, kalau kami nak balik asrama, kena lalu dewan mak ...

Bestnyer dapat kawan macam tue..meriah hidup seharian..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-8-2019 11:14 PM From the mobile phone | Show all posts
lum_lum replied at 16-8-2019 03:10 PM
Kejadian awal pagi..masa tue adik bongsu tengah kelam kabut siap nak pegi sekolah sesi pagi..adik bo ...

astaga.... hahahah
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-8-2019 11:16 PM From the mobile phone | Show all posts
naz.wani replied at 16-8-2019 03:13 PM
i can imagine dia ni mesti jenis gentleman

yes he is... husband and wife in same off. dia jenis cool. tapi wifenyaaa garang nak mam.... padahal wife org biasa jee.. myb dpt kawen org vip. Ada crush crush jugak.. heheheh sib baikla i x lama situ sb x tahan dgn wifenya yg garang
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2019 11:16 PM From the mobile phone | Show all posts
adila39 replied at 16-8-2019 10:46 PM
mesti lelaki tu berbunga hati dia... hehehe

Hahaha.. Dia menjerit bgtau kwn dia tu tak tahan..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.090112s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list