Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
12Next
Return to list New
1263
View
28
Reply

Trailer Filem Baru Henry Golding 'Last Christmas' Bikin Peminat Teruja

[Copy link]

Author: Sang_Pencinta       Show all posts   Read mode

Author
Post time 17-8-2019 08:51 AM | Show all posts |Read mode
Pelakon kelahiran Malaysia, Henry Golding, 32, yang diperkenalkan dalam Crazy Rich Asians kini bakal muncul dalam filem baru Last Christmas yang akan ditayangkan pada bulan November tahun ini.


Susulan itu, sebuah trailer yang mempromosikan filem tersebut telah dikeluarkan oleh penerbit dan ianya berjaya menarik perhatian peminat yang teruja untuk mengetahui kesudahannya.





Kredit foto: Carian Google





Filem itu menggandingkan Henry (Tom) dengan pelakon Emilia Clarke, 32 (Kate) yang  popular dalam siri TV Game of Thrones. Ianya mengisahkan seorang gadis yang sering dirundung malang tetapi nasibnya berubah setelah bertemu dengan seorang lelaki misteri menjelang Krismas.







Kredit foto: Buzzfeed







Trailer 3 minit yang mula dipromosikan susulan kemunculan Henry dalam rancangan bual bicara Jimmy Fallon minggu ini mengundang pelbagai spekulasi peminat yang tidak sabar menantikan tayangannya. Paling menarik, ramai yang cuba meneka jalan cerita filem tulisan Emma Thompson tersebut.





Kerana kemunculan misteri watak Tom, ramai yang meneka beliau memegang watak roh yang sekadar muncul dalam khayalan Kate.





Kredit foto: Twitter / Buzzfeed






Ada pula yang meneka watak Tom adalah malaikat yang diutus untuk menggembirakan Kate menjelang Krismas.



Kredit foto: Twitter / Buzzfeed







Berikutan watak Kate yang mengidap penyakit berbahaya dalam filem tersebut, ada yang berspekulasi bahawa watak Tom adalah penderma organ jantung beliau. Spekulasi ini dikuatkan dengan lirik lagu Last Christmas dendangan George Michael yang menjadi inspirasi filem tersebut ada menyebut 'the last Christmas I give you my heart...'



Kredit foto: Twitter / Buzzfeed









Filem yang turut menampilkan Michelle Yeoh ini sudah pastinya akan menaikkan lagi nama Henry. Selesai penggambaran filem Monsoon dan The Gentlemen, nama beliau disebut sebut bakal memegang watak Namor dalam sekual filem Wakanda dan filem aksi GI Joe 'Snakes Eyes'. Selain itu beliau juga sibuk merancang pembikinan dua filem baru terbitan syarikatnya sendiri.


Yang pasti keterujaan peminat di media social menantikan Last Christmas mengundang persoalan; adakah filem ini bakal meletup seperti Crazy Rich Asians? Kita nantikan di pawagam November ini! - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2019 09:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Alamak cam best jek, yummmmm sangat henry ni, tasty delicious
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2019 10:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Jgn mcm "Me before You" dah la.. Karang bengkak mata aku menangis
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 17-8-2019 10:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Kena bawak tisu siap2ni siapa2 ygkuat nangis
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2019 12:07 PM From the mobile phone | Show all posts
wah ramai artis dr malaysia dlm filem.ni
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2019 12:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Mcm best je.. Looking forward nk tgk citer ni..
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2019 01:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Semlm nmpk trailer filem ni kat fb... x sabar nk tgk
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2019 01:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Makin mendunia heols.. good job
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2019 03:55 PM | Show all posts
mendunia mamat ni. senyap2 je eh tak cam seseorang tu... hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2019 09:37 PM | Show all posts
suka dengar suara Henry.. very soothing and manly gitu
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2019 10:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Cmne dia leh snyap2 mendiva ar??? Bapak dia nmpak english man yg educated yet low profile.. da org dalam ka
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2019 10:57 PM | Show all posts
sarah82 replied at 17-8-2019 10:11 AM
Jgn mcm "Me before You" dah la.. Karang bengkak mata aku menangis

kat netflix xde eh cerita ni..ramai yang review kata best. u tengok kat mana eh?
i need a good cry...lama x nangis sambil tengok movie. hehe

Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2019 11:40 PM From the mobile phone | Show all posts
naz.wani replied at 17-8-2019 10:57 PM
kat netflix xde eh cerita ni..ramai yang review kata best. u tengok kat mana eh?
i need a good cr ...

Utube.. Netflix x pasti.. Citer tu sedih ok.. Mmg akan menangis.
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2019 11:43 PM | Show all posts
sarah82 replied at 17-8-2019 11:40 PM
Utube.. Netflix x pasti.. Citer tu sedih ok.. Mmg akan menangis.

oo ok youtube eh..nti ku cari. tq babe
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2019 11:56 PM From the mobile phone | Show all posts
naz.wani replied at 17-8-2019 11:43 PM
oo ok youtube eh..nti ku cari. tq babe

Dah check kat netflix.. Mmg tak ada.. Lagi satu citer buat kita menangis The Fault In Our Star.. Huhuhu.. Sampai bengkak mata nangis..
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2019 11:58 PM | Show all posts
sarah82 replied at 17-8-2019 11:56 PM
Dah check kat netflix.. Mmg tak ada.. Lagi satu citer buat kita menangis The Fault In Our Star.. H ...

ni yang ada novel ni kan..in my list jugak ni

kalau x silap, 5 feet apart pun orang kata sedap. nak tengok yang tu jugak nanti
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2019 12:02 AM From the mobile phone | Show all posts
naz.wani replied at 17-8-2019 11:58 PM
ni yang ada novel ni kan..in my list jugak ni

kalau x silap, 5 feet apart pun orang kata sedap. ...

Rasa mcm novel.. Sama mcm p/s : i love u.. Huhuhu..

Me before u sedih sbb hero dia yg ensem tu buat pilihan utk mati.. Huhuhu.. Siap sediakan apa yg patut utk caregiver/gf dia...

Heroin sama gak Emiloa Clarke
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2019 12:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Teringat masa dia berlakon lam filem pisau cukur. Masa tu kurus jer.. skang badan dah mantop..
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2019 08:49 AM From the mobile phone | Show all posts
asal citer ada Asian msti ada muka michelle yeoh.. kah3x..
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2019 10:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Makin mendonia henry golding. Minat henry sejak dia mengacara 8tv dolu2 kala. Hihihi
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.136247s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list