Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
12057
View
178
Reply

"Suka Hatilah IG Saya, Jangan Kecam" - Azah Aziz Bangga Ikut Perarakan LGBT

[Copy link]

Author: Lilrose       Show all posts   Read mode

Author
Post time 20-8-2019 11:16 AM | Show all posts |Read mode
Aktres terkenal era 90-an Azah Aziz mencetus kontroversi apabila dilihat seolah-olah menyokong golongan lesbian, gay, biseksual dan transgender (LGBT).




  



Dalam kemas kini di Instagramnya, Azah memuat naik beberapa keping gambar sekitar perarakan kempen LGTB di Montreal, Kanada.




















Ramai peminat kecewa dengan tindakannya itu, namun ada juga yang membela apa yang dilakukan Azah.




Kredit foto: IG Azah Aziz




Hashtag jangan kecam, tapi posting minta dikecam. Jadi, selayaknya dikecam atau macam mana? - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 20-8-2019 11:27 AM From the mobile phone | Show all posts
yg muka2 melayu selain azah tu sapa?
Reply

Use magic Report

Post time 20-8-2019 11:31 AM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni dok oversea berapa lama dah.. Memang tak balik sini dah pun,,laki dia pun orang putih perancis, daud leroy, tgk ig dia mcm2 ada, tak mau kecam tapi tak boleh jugak nak husnuzon, kalau mcm ni, agak2 dia amal dak cara idup islam...
Reply

Use magic Report

Post time 20-8-2019 11:35 AM | Show all posts
helicornia replied at 20-8-2019 11:27 AM
yg muka2 melayu selain azah tu sapa?

bff sheol org indon

Reply

Use magic Report

Post time 20-8-2019 11:36 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku pernah tgk ig dia ada penampakan botol mcm bir suami dia minum.. Tapi aku bersangka baik la.. Mungkin aya soda bikarbonat mcm F&N tu.
Reply

Use magic Report

Post time 20-8-2019 11:39 AM | Show all posts
Biarlah dia..
Life dia kat sana pun bknnya islamic sgt.. esok lusa ke dalam tanah jua, dia lah jawab. Pandai2lah keluarga dia didik dia.
Reply

Use magic Report

Post time 20-8-2019 11:42 AM | Show all posts
lantak la azah............oooiiiiiii
Reply

Use magic Report

Post time 20-8-2019 11:43 AM | Show all posts
alah...sis @Faraway pernah je ber-together2 dengan azah kat sana khuens...

since iols pernah folo ig sheols, apa yang iols nampak, sheols still amalkan kehidupan Islam, kengkawan pon geng2 indon n singapore..cuma memang dari dulu dia suka lukis kening n rambut karat. Dia pon pernah pegi gay wedding kat sana. Maybe kenalan dia lah kot. Dia kat Canada, bukan Malaysia. So faham lah kan. Lagi satu, dia ada je balik kampung, cuma kekadang sorang, kekadang bawak anak...gitulah...dah jauh kot..
Reply

Use magic Report

Post time 20-8-2019 11:44 AM | Show all posts
eh apa nick forumer tu entah...tag lah dia ya
Reply

Use magic Report

Post time 20-8-2019 11:45 AM | Show all posts
dia ni x heran..pernah masa bln puasa terang2an dia mengaku dorg satu fmly memang tak puasa sbb waktu puasa sana panjang, x larat katanya..bab mkn pon main larong je, segala restoran kat canada tu dia mkn tanpa rasa was2
Reply

Use magic Report

Post time 20-8-2019 11:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Its a trend ok ikut perarakan LGBT.. cool gitu..
Reply

Use magic Report

Post time 20-8-2019 11:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by umbut at 20-8-2019 03:31 PM

Bestler dok oversea.. bebas..
Kat malaysia ni balik3 tudung aurat dosa.. kata lobaii2 jadian
Kalo aku pun x ingin balik malaysia yg semua org acah ahli syurga.. Ukur dosa pahala org. Dok oversea lagi best

Azah housewife,tapi selalu travel makan ngan geng.. Means laki dia bagi duit cukup. Tak macam jate kat sini, duit tarak biawak pastu sibuk jaga dosa aurat kat org..

Reply

Use magic Report

Post time 20-8-2019 11:49 AM | Show all posts
sibuk nau netizen ngan acik yg duk obesi nun berlakikan kokosen. kat sini semburit kuar bideo pun netizen kate pelesu. kui kui kui
Reply

Use magic Report

Post time 20-8-2019 11:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Ape nk heran..lain la kalau die berhijab purdah yg ni mmg bole kecam...kalau takat rambut karat cm ni phm2 je la {:question
Reply

Use magic Report

Post time 20-8-2019 11:53 AM | Show all posts
kat malaysia pun berlambak mende macam ni.... dah tak heran dah
Reply

Use magic Report

Post time 20-8-2019 11:56 AM | Show all posts
dah rupa takde haruslah buat benda2 bodoh untuk diterima masyarakat...
Reply

Use magic Report

Post time 20-8-2019 11:57 AM | Show all posts
semoga dijauhkan dari segala godaan dunia
Reply

Use magic Report

Post time 20-8-2019 12:30 PM | Show all posts
dia ni bukan orang Malaysia lagi....dan mungkin dia dah tak seiman macam kita lagi.
Reply

Use magic Report

Post time 20-8-2019 12:35 PM From the mobile phone | Show all posts
husna_amal replied at 20-8-2019 12:30 PM
dia ni bukan orang Malaysia lagi....dan mungkin dia dah tak seiman macam kita lagi.

Wah...."seiman macam kita".... hebatnya boleh ukur iman taqwa org lain.
Reply

Use magic Report

Post time 20-8-2019 12:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Acik2 kat tanahair mampu pergi pesta songkran jer..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.132932s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list