Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
9149
View
213
Reply

[Tempatan] Senarai Giant yang akan ditutup

[Copy link]

Author: alya_daniela    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 21-8-2019 12:01 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2019 12:08 AM | Show all posts
emmm mana nk shopping lagi
tesco jauh nk kne hadap jem
paling dekat pun jaya grocer
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2019 12:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Mak ai. Giant kampar pn tutup gak.. ramai je org jat situ kot..  
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2019 12:44 AM From the mobile phone | Show all posts
Knp ek giant byk tutup.....
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2019 01:17 AM | Show all posts
AbukRokok replied at 21-8-2019 12:08 AM
emmm mana nk shopping lagi
tesco jauh nk kne hadap jem
paling dekat pun jaya grocer

Ada yg dekat kenapa harus pegi yg jauh. Harus ambil kira juga petrolnya, detik masa prjalanan, kemacetan jalanraya, belum lagi harus berbaris di kaunter bayaran. Tapi kalau ingin nikmati suasana mall/supermarket, itu baru lain bicara bang abu.
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2019 01:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Giant kat sg chua kajang pun dah tutup minggu lepas. Terasa gak sebab lebih 10 tahun situlah tempat shopping yang murah dan dekat especially barang basah ngan fresh milk.
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2019 01:47 AM From the mobile phone | Show all posts
So sad section 18 SA where I grew up. Mak iols staf gomen lepas keje mesti teman mak shopping tolak troli kat Giant ni
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2019 01:51 AM | Show all posts
giant plaza shah alam mall selamat tutup dah..mmg terkesan, jauh dah nak beli barang..orang tak beli sgt..ramai org waktu gaji je..lepas tu sendu..purchasing power rendah, org membeli kat speedmart brg yg perlu sahaja
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2019 02:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Jauhlah nak beli barang lepas ni
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2019 02:44 AM From the mobile phone | Show all posts
Klu di seri manjung sblm ni lps giant ttp
Ada company lain take over
Msh konsep retail yg sm
Tp xsure sambutan mcmn

Lg 1 sblm ttp ni dorg akn clear stock
Rajin2 lh jenguk untung2 dpt offer giler2
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2019 02:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Xtau plk cold storage mngmt sm dgn giant
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2019 03:36 AM | Show all posts
Giant tu kepunyaan siapa?

Kalau kaum satu tu elok lah melingkup.


Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2019 04:08 AM From the mobile phone | Show all posts
DARSITA replied at 21-8-2019 03:36 AM
Giant tu kepunyaan siapa?

Kalau kaum satu tu elok lah melingkup.

ada jugak bernas otak ko darsita.

Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2019 04:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Kesian kt pekerja2 kene cari keje lain
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2019 05:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Giant ni dah lama.. tapi kad point pun takde
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2019 06:11 AM From the mobile phone | Show all posts
DARSITA replied at 20-8-2019 07:36 PM
Giant tu kepunyaan siapa?

Kalau kaum satu tu elok lah melingkup.

Syarikat Hong Kong
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2019 06:41 AM | Show all posts
kismis replied at 20-8-2019 08:08 PM
ada jugak bernas otak ko darsita.

Syarikat asing
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2019 07:21 AM From the mobile phone | Show all posts
tak kesah lah.masuk giant pun jarang sekali.
yg penting tesco, maideen sebelah rumah aku
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2019 07:36 AM | Show all posts
kenapa tutup eh? sbb kurg dpt sambutan ke?
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2019 07:39 AM From the mobile phone | Show all posts
Alamak. Giant kecik kelana jaya nak tutup pulak. Ramai masuk situ sebab dekat dan malas masuk giant besar. Mungkin tak dapat compete dengan pasaraya Hero sebelah.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.092414s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list