Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
12948
View
202
Reply

Lofa post gambar tak tutup aurat kat instastory lagi?

 Close [Copy link]

Author: diya_az    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 21-8-2019 12:20 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Awal tahun dulu lofa dah salah post gambar tak tutup aurat kat instastory dia. Katanya for her close friend only, tapi salah share for all.

Kali ni silap lagi. Siapa sempat tengok gambar apa dia post tu?


#jangankecam
Screenshot_20190821-105949_Instagram.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2019 12:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalo cabut turban...menjunam sales...gatal
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2019 12:35 PM | Show all posts
takde maknanya tak sengaja. Kalau close friends Whatsapp kan ada. Berapa tahun guna insta masih tak reti nak operate. SENGAJA!!
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2019 12:36 PM | Show all posts
mana post xtutup aurat tu....
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2019 12:40 PM From the mobile phone | Show all posts
aik, baru balik haji dah buat perangai
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2019 12:52 PM | Show all posts
Oh...come on, Hajjah.. for someone like you, impossible you tak tau which is which kannn...

Are you that desperate? Nk attention lebih? That Utusan-Kosmo hype is not enough for you?

Urghhh.... when you do that Utusan-Kosmo thing-y, somehow kita tau ada something else yang akan come up...which turns out to be true...

So sad
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2019 12:52 PM | Show all posts
sthu iols retis letops mcm lopa ni biasanya msti ada personal akaun ig. even instapemes pn ad personal ig. bleh plak sheols guna ig public figure 6juta tu buat igs just for close friend.koser la hai lopa hoi. len kali buat ig personal private kn khas utk close friend uols.bru mu tak tsilap up gmrbr freehair gmbr aurat mu.koser mu  mek lopa. dh ler bru blik mekah.ya hajjah!
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2019 12:57 PM | Show all posts
kesian sheols nak mencapuppp kecantikan sheolss... benarkan laaa hahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2019 12:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Not to worry lopa...duit banyok...tiap tiap tahun boleh angkat haji......kalau haji yg keduapuluh pi....baru dapat haji mabrur ..then be it...

Kah kah kah.......
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2019 12:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Mana gambarnya????
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2019 12:58 PM | Show all posts
Edited by rotijohanz at 21-8-2019 01:03 PM
Lailawati replied at 21-8-2019 12:52 PM
Oh...come on, Hajjah.. for someone like you, impossible you tak tau which is which kannn...

Are  ...

itu ler uols..iols pn xpaham si lopa ni. boleh pulak sheols brani berigs utk close friend pakai ig sheols yg 6juta tu.konfem2 lah bhya terslh silap mne mne.iols xrse retis lain yg ade bjuta follower mcm lopa sggup buat igs utk close fren je pkai ig public tu. diorg ofcourse ada personal private ig sdri khas utk friend only. koser.bimbo juga si hajjah

oh by the wayyyyyyyyzz, perlu ke up igs explain psl tersilap itu?sbb xde yg thu apa yg sheols upload sblm tu.,kalau yg lepas ada juga fans smpt ss gmbr free hair sheols.tp kali ni sbb hnya bbrpa saat sheols upload then delete dh kn so?why bother why bother?koser nk jgk attention.dh sakit tu buat cara sakit la hajjah duk hospital diam diam tak pyh nk berigs sgt.ah gitu.
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2019 01:01 PM | Show all posts
Mana gambar? Nak tengok gambar apa yg dia post.
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2019 01:01 PM | Show all posts
halahhh hajah ni
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2019 01:08 PM | Show all posts
kalau setakat gambar dia free hair, xde la menarik sgt pun. gambar dia free hair masih bersepah kt dlm internet. lain la gambar dia pakai bikini wow so hot!
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2019 01:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Close friends pun entah ada close friend lelaki jugak kan...kalau pun gambar tak tutup aurat pun apa gunanyaa...ermmm husnozon jelah
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2019 01:11 PM From the mobile phone | Show all posts
tak semestinya gmbaq free hair...hampa nie kan..sebaik tak dak org SS..
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2019 01:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Alaaa.. ni try nak panaskan balik nama dia ler.. korang ni pun.. bior la dia...
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2019 01:18 PM From the mobile phone | Show all posts
annadonna replied at 21-8-2019 12:35 PM
takde maknanya tak sengaja. Kalau close friends Whatsapp kan ada. Berapa tahun guna insta masih tak  ...

Yes.. i pun rasa sengaja ni... Hahhahaha
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2019 01:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Lailawati replied at 21-8-2019 12:52 PM
Oh...come on, Hajjah.. for someone like you, impossible you tak tau which is which kannn...

Are  ...

Apa kaitan utusan kosmo dgn lopa u? I terlepas train la... Boleh spoon feed i x? Btw, xkan la tergesa2 sgt nak post sampai x reti nak check betul2 kan.... Yg 1st tu maybe la terlepas, tapi dh sampai 2nd mcm x logik x reti2 nak check betul2
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2019 01:22 PM | Show all posts
Nak keluar product baru tak lama ke apa ni??? Same old.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.093040s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list