Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
123Next
Return to list New
2809
View
40
Reply

Kareena Kapoor Dikritik Muat Naik Foto Tanpa Mekap

[Copy link]

Author: taniabecks92       Show all posts   Read mode

Author
Post time 21-8-2019 01:25 PM | Show all posts |Read mode
Kareena Kapoor ialah satu nama yang tidak asing lagi dalam industri hiburan Bollywood.


Walaupun pada asalnya Kareena dikenali sebagai adik perempuan kepada aktres tersohor Bollywood, Karisma Kapoor ketika itu, dia telah berjaya membuktikan keaslian bakat dalam darah keluarga Kapoor yang mengalir dalam tubuhnya.









Kredit foto: IG




Kareena telah mendirikan rumah tangga bersama aktor Saif Ali Khan yang merupakan seorang duda dan hasil perkahwinan itu dikurniakan seorang anak lelaki yang comel.





Kredit foto: Google





Terkini, Kareena ada memuat naik sekeping foto di laman Instagram di mana dia langsung tidak mengoles sebarang mekap di wajahnya.


Justeru, foto wajahnya yang kelihatan lesu mengundang kritikan sebahagian pengguna IG.



Kredit foto: IG






Ada yang berpendapat wajah Kareena sudah tua dan tidak cantik.







Kareena yang kini menjangkau usia 39 tahun memberi kenyataan balas terhadap kritikan itu.








Ramai juga pengguna IG yang membela tindakan Kareena kerana berani memuat naik foto wajah sebenar memandangkan zaman sekarang, ramai gadis lebih gemar menggunakan fungsi filter sebelum berkongsi foto di laman sosial.


Mereka juga menyokong bahawa penuaan itu berlaku kepada semua orang, malah Kareena sebenarnya masih lagi cantik pada kategori usianya.











Bersabarlah Kareena! Kerenah netizen sememangnya tidak dapat dihentikan. Yang penting, kecantikan Kareena memang semula jadi dan asli. Jom layan foto-foto Kareena dulu! - CARI




















Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2019 01:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Comel sungguh anak dia ni
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2019 02:00 PM | Show all posts
okay je kulit dia x kusam..tang mata je nmpk lesu sbb eyebag. retis bollywood kalau xmekap mmg kusam pun kulit diorg. contoh rani mukherjee tu
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2019 02:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Mcm sajat je..
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2019 02:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Aiyoooo jauh beza kareena dgn rani.. Rani tu gelap. Kareena ni tak makeup still nampak putih merah which is ramai wanita2 malaysia ni mahu kan. Sbb tu nak bersulam bedak bagai. Bagus jawapan kareena. Biasa lah dah aging tp still cantik. Ritu iolss gi maydin kat kl beli coklat, ya Allah nampak 1 girl pakistan ni cantik betul. Kulit camni lah, putih merah. Aiiyoo mmg wanita2 kat malaysia ni tak de rupa gitu. Dgn hidung mancung nya.
Neway, anak dia dah besar sikit sebiji rupa saif tu.. Handsome yakmat
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2019 02:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni idok ler cun sangat muka jate... tapi body, lakonan letupzzzz
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2019 02:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Standard laaa bare face
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2019 02:37 PM | Show all posts
ok je tgk..normal la mata klu x pakai eye liner mmg nmpk lesu
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2019 03:09 PM | Show all posts
cantik je dia mekap atau tanpa mekap..
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2019 03:11 PM From the mobile phone | Show all posts
sheol bukan muda lagi,kira ok kulit tu takda jeragat n kedut sangat. cuma pucat je
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2019 03:27 PM | Show all posts
Normal lah kalau kelihatan sebegitu kalau tampa makeup beliau pun bukannya muda remaja lagi
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2019 03:41 PM From the mobile phone | Show all posts
karisma kapor lagi lawa cuma dh tua.
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2019 03:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Elok je iols tgok... utk umur mencecah 40an mcm tu ok lah..
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2019 04:02 PM | Show all posts
x make up mmg la mcm tu
apa lah yg nk dikritik sgt tu
tetap ok jugak
putih licin jerk
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2019 04:12 PM | Show all posts
ok je pd aku xdela mak lampir jadinya..still nmpk cantik..xmekap mmg lah xkan sama muka bila dah bermekap
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2019 04:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Ye sheols dah tua.. dah2 la berlakon watak heroin remaja.. rengsa tgk sian kat hero.. kesian kat arjun kapoor (one of cth)hahahaha

Sori fans kareena bebo ni iols mmg xpernah minat sheols tapi kuarga she bkn calang2 dlm industri  thats why sheols masih laku yachhh..
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2019 04:27 PM | Show all posts
Beribear replied at 21-8-2019 02:10 PM
Aiyoooo jauh beza kareena dgn rani.. Rani tu gelap. Kareena ni tak makeup still nampak putih merah w ...

Waduh...Tinggi betul benchmark utk org ppuan nak jadi cantik mcm tu..
Hmm
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2019 04:59 PM | Show all posts
hahahhaa yg komen tu tak tahu kot ade life lain disebalik kaca tv.. kat tv haruslah indah2 je kan..
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2019 05:08 PM | Show all posts
bodoh y komen tu pun. patutula ramai y gila nak cantik, sbb ada manusia  y ada minded mcm si pengomen tu laaa
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2019 05:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Cantik je sheols...gambar masa kecik tu comel sungguh...ala yang mengkritik tu, time umo 40 ada tak kulit dia mcm kareena ni...tah2 kusam teruk...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.119850s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list