Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
10613
View
117
Reply

Anak Dara Afdlin Shauki Mula Berlakon, Boleh Tahan Hot

[Copy link]

Author: Cari-Saiful    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 21-8-2019 05:36 PM | Show all posts |Read mode
Tidak ramai tahu tentang anak dara Afdlin Shauki yang sekarang sedang berjinak-jinak dalam dunia hiburan.


Mia Sara Shauki, 21, bukan saja pandai berlakon tapi juga boleh menyanyi.




  



  



Menurut bapanya, bukan mudah nak bagi 'lampu hijau' untuk Mia serius dalam berlakon.

"Saya dah lalui pelbagai suka duka dan pengalaman tersebut membuatkan saya sedikit skeptikal untuk benarkan anak-anak terlibat dalam industri," katanya kepada Media Hiburan.




Foto: IG




Anak beranak ini bergandingan dalam sebuah sitkom yang bakal bersiaran di Saluran Disney kelak.


Nak kenal lebih lanjut, Mia sebenarya seorang pelajar jurusan Ijazah Sarjana Muda Kepujian Seni Persembahan di Taylor's College.


Jom layan gambar-gambar Mia.




  



  



  



  



  



  



  



Nantikan sahajalah bila Mia mula menghiasi drama di kaca televisyen dan filem.


Boleh sambung legasi bapanya kan. - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2019 05:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Nanti couple ngan abg hans ke?
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2019 05:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak hot mana dik.. thanks to cosmetic dan kena pandai bergaya. Kalau tak mmg tenggelam sbb muka desa.
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2019 05:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Sebiji muka her mum masa muda
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2019 05:53 PM From the mobile phone | Show all posts
mawarika replied at 21-8-2019 05:51 PM
Tak hot mana dik.. thanks to cosmetic dan kena pandai bergaya. Kalau tak mmg tenggelam sbb muka desa ...

Hahaa...aduiii
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2019 05:55 PM | Show all posts
anak afdlin semua pompuan ke..yg lelaki cium pipi anak dia tu sape
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2019 05:56 PM From the mobile phone | Show all posts
muka afdlin.. daring jugak ank afdlin nih lantak kau la ank ko kan
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2019 06:21 PM From the mobile phone | Show all posts
mawarika replied at 21-8-2019 05:51 PM
Tak hot mana dik.. thanks to cosmetic dan kena pandai bergaya. Kalau tak mmg tenggelam sbb muka desa ...

Hot sbb berkemban je..
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2019 06:24 PM | Show all posts
erk...dasat gak dressing dia nie...
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2019 06:33 PM From the mobile phone | Show all posts
BwvaQJLIMAIsFoR.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2019 06:42 PM From the mobile phone | Show all posts
X Lawa.. menyeksi je lebih nnti.. nk bawak heroin drama kul 7 pun x layak
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2019 06:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Mmg suka berkemban ek...
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2019 06:46 PM | Show all posts
macam katek aje.... muka biasa biasa. Kalau katek tak bleh pegi jauh...
jadi heroine kat drama tv aje lah.



Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2019 06:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Sebiji muka mak dia,  mak dia lak muka iras bapak dia.  Biasa2
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2019 06:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Cantik jugak di mata I. Ig emaknya yg mkcoachkatespadeusa tu ke
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2019 06:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Muka klasik
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2019 06:56 PM From the mobile phone | Show all posts
i skrg sgt2 kagum tgk adik ipar dia yg kehilangan suami(adik afdlin)...sememangnya dia insan terpilih..hilang mak,hilang mak mertua,hilang suami...i selalu doakan dia sentiasa kuat walaupun x kenal IRL...
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2019 06:59 PM | Show all posts
afdlin nak anak2 dia jd dr kan..tp dah bapanya pun artis
berlakon bagai mst anak tu pun tekene tempias minat sama
jg tu..
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2019 07:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Ketiak kalo x lawa jangan tunjuk dulu dik oi..
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2019 07:15 PM From the mobile phone | Show all posts
bukan ke afdlin ni dh makin alim byk belajar pasal agama sekaranh
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.119347s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list