Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
7130
View
110
Reply

Dipertikai Kerana Kahwin Lelaki Tua, Intan Najihaa Pertahankan Adiknya

[Copy link]

Author: top5complete       Show all posts   Read mode

Author
Post time 23-8-2019 10:21 AM | Show all posts |Read mode
Rakyat Malaysia memang tidak senang kalau mendapat tahu berita sebegini dan semestinya ramai mak cik bawang di luar sana mengeluarkan gosip-gosip yang tidak sedap didengar.

Pertunangan pelakon Intan Najuwa dan pasangannya, Razrul Anwar Rusli, 38, yang 16 tahun lebih tua daripadanya telah mendapat pelbagai reaksi daripada masyarakat.


Berikutan itu, kakaknya, Intan Najihaa tampil meninggalkan komen mempertahankan adiknya itu.







"Majlis pertunangan ini buat tertutup untuk ahli keluarga sahaja dan semua diuruskan oleh pihak perempuan. Kami sekeluarga tak kaya raya mana. If true intan najuwa nak kan lelaki kaya raya dan kikis duit. Dah lama we all one family goyang kaki tak payah kerja tunggang langgang nak bayar hutang-hutang and all" katanya.




  



Malah, katanya lagi siapa kita untuk mempertikaikan jodoh seseorang itu dan jika dapat suami kaya itu adalah satu bonus.


"And jangan pertikaikan umur orang. Siapa jodoh dia dan kenapa.Sebelum bercakap please fikir dan jaga hati perasaan pasangan ni dan keluarga. Kaya atau tak tu rezeki. Dapat suami kaya itu bonus. Doakan yang baik-baik untuk Najuwa semoga hubungan sampai ke jinjang pelamin dan kekal selamanya," tulisnya.




  



Intan Najuwa selamat mengikat tali pertunangan bersama dengan seorang ahli perniagaan, Razrul Anwar Rusli, Ahad lalu. Majlis pertunangan diadakan di Hotel Thistle, Johor Bahru. - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2019 10:26 AM | Show all posts
ntah..sape yg nak kawen laki miskin yg sebok kulu kilir tilik Panjang labuh tudung pmpn tapi folo ig2 pmpn yg Nampak ketet dlm masa yg same merempan sane sini pasal hantaran 20k..bonus la tu dpt laki kaya..instapemes pon nak laki kaya apetah lagi retis wpon sendu
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2019 10:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Sibuk je acik kepam...
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2019 10:28 AM | Show all posts
benar bakal lakinya tuh tua naw,

tp bijak la jugak budak ni, pas kawen senang keturunan dia,

Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2019 10:30 AM | Show all posts
kayo tkpe lah tue pun..ado duit..
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2019 10:30 AM From the mobile phone | Show all posts
kecikgurl replied at 23-8-2019 10:26 AM
ntah..sape yg nak kawen laki miskin yg sebok kulu kilir tilik Panjang labuh tudung pmpn tapi folo ig ...

Heshe takde la sesendu mana. Ada la jugak muka lalu lalang kat tv. Contoh retis sendu takde product, menjalang je lebih adalah anak sedara kak melah yg ada internal injury tuh. Ape ke namanya tah
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2019 10:31 AM | Show all posts
Acikgomen replied at 23-8-2019 10:30 AM
Heshe takde la sesendu mana. Ada la jugak muka lalu lalang kat tv. Contoh retis sendu takde produc ...

mendoza tu ke? tu sejuk beku sis..hahahahah
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2019 10:33 AM | Show all posts
laki tua keje security guard sudi x?
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2019 10:34 AM From the mobile phone | Show all posts
Sape ckp uwang tak menjamin kebahagiaan iols cepuk.





Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2019 10:36 AM From the mobile phone | Show all posts
Yang penting kaya raya....
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2019 10:37 AM | Show all posts
bagus lah if he is really her jodoh. but intan najuwa ni budak2 sgt. ckp pon mcm budak2. even her circle mcm mejelyna tu pon jenis kuat rants on socmed tp takde isi. bangga jadi university drop out but acted like a call girl. i cant brain these set of girls
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2019 10:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Drpd kahwin dgn biawak, baik la kahwin org kaya.
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2019 10:38 AM | Show all posts
sapa nak laki miskin dia tak normal asal bukan kau kebas laki org iols doakan kau bahagia je dek jgn pedulikan mulut jahat org
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2019 10:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Tunang sheols keje apa
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2019 10:46 AM | Show all posts
1000000x ganda budak ni lagi bijak dari Ina munger
Pandai ko dekkkk, kang kalau ko kawin dengan lelaki jenis macam Sohai, abis la muka ko yang glowing jadi kepam.
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2019 10:53 AM | Show all posts
lek je...ko tgk anne ngasri...bahagia je die..yg penting hati dan perot ko lapang dan senang
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2019 10:53 AM From the mobile phone | Show all posts
38 taklah la tua, kalau 50 dah beruban tu ye la tua. ada je kan pompuan 18tahun, cantik ayu kawin dgn atuk miskin.
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2019 11:06 AM | Show all posts
ala..dia an dah ada experience kawin dgn 'pakcik' Remy dalam drama apa tah tu.. ok aman2 je hidup dia kan..dah, korang takyah sibuk2 sgtlah..
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2019 11:07 AM | Show all posts
ntah uoolllsss nih...
tgk tu... kakak pun nak interframe hokayyyy....

majlis buat sederhana dan tertutup oleh pihak perempuan okay..
bersusah payah dia org tu kumpul duit buat majlis kat Hotel tu......
bagus famili ni tau, bersederhana gitu majlis bertunang
dia org tak kejar orang kaya hokayy..
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2019 11:10 AM | Show all posts
meow_tompok replied at 23-8-2019 10:53 AM
38 taklah la tua, kalau 50 dah beruban tu ye la tua. ada je kan pompuan 18tahun, cantik ayu kawin dg ...

muda lagi 38

tapi style tu kurang sebab tu nampak tua

takpe nanti dah ada tunang voleh tunang to gooming kasi bersinar sinar
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.108560s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list