Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
10700
View
200
Reply

"Saya Sendiri Tak Pernah Post Gambar Dia" - Ruhainies Bengang Wajah Mr E Tersebar

[Copy link]

Author: Lilrose       Show all posts   Read mode

Author
Post time 23-8-2019 03:19 PM | Show all posts |Read mode
"Saya tak faham kenapa ada orang tak boleh hormat privasi orang lain. Semua orang tahu saya tidak pernah post dia (kekasih) di media sosial."


Wah, marah betul Ruhainies apabila ada pihak mendedah dan menyebarkan gambar wajah kekasihnya yang dikenali sebagai Mr E atau Elf Johan.




Kredit foto: Gempak





Memetik mStar, Nur Ruhainies Farehah Zainul Ilyas meluahkan rasa kecewanya itu menerus Instagram.

"Tolong ada sedikit hormat, sekurang-kurangnya minta kebenaran," katanya di IG Story yang dipercayai sudah dipadam.


Dalam masa sama, Ruhainies memuji sikap wartawan dan peminat yang menghormati hak privasinya dengan tidak mendedahkan identiti bakal suaminya itu.




Kredit foto: IG



Malah, katanya ada peminat yang memotong gambar kekasihnya sebelum dimuat naik di media sosial.

"Orang awam atau peminat pun hormat, kalau nampak saya di luar atau nak bergambar mereka akan crop gambar dia (Mr E).

"Wartawan yang pernah jumpa dia pun tak pernah post atau masuk dalam surat khabar," ujarnya.




Kredit foto: IG






BACA JUGA: Punyalah Sorok, Akhirnya 'Kantoi' Muka Sebenar Kekasih Ruhainies




Ayok, siapalah tetamu majlis yang snap gambar Mr E dan mendedahkannya untuk tatapan ramai di media sosial tu agaknya? - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2019 03:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Semalam dah ada cerita kemut, hari ni kemut lagi.. Kawennya tak jugak kemut ni
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2019 03:21 PM | Show all posts
xde citer lain ke dia nak up.. huhu
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2019 03:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Screenshot perbualan dgn diri sendiri ke tu??
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2019 03:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Asal kecoh sangat muka bf tersebar ke tidak? Takkan pasal takut bf kena caras sampai kecoh begini?

Laki orang kah?
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2019 03:30 PM | Show all posts
bau hassanah sangat kuat iya dekat snapshot whatsapp tu
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2019 03:32 PM | Show all posts
pentingkan sangat ke isu bf ko sampai nak kena masuk bod gosip

lain kali kemut je bf ko celah kangkang

#harapseseorangrampasboyfriendsikemut
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2019 03:34 PM | Show all posts
bosan la bbnu berkapel ni

aku was2 kalo leh smpai ke jinjang pelamin

tkot smpai takat  jinjang KL jeeee
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2019 03:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Bf dia paling ensem kot dlm dunia.. muka beshe je .. Pandang pn sbb duit je tuh..
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2019 03:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Sudah2 la nak up cerita bf minah ni. Meluat pulak iols lama2..
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2019 03:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Alahai who are they to deserve so much attention?

Next!
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2019 03:36 PM From the mobile phone | Show all posts
balik2 cite dia dan kekasih hati
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2019 03:39 PM | Show all posts
unguaurora replied at 23-8-2019 03:24 PM
Screenshot perbualan dgn diri sendiri ke tu??

eh.. betul laa.. mana tau kan..
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2019 03:39 PM | Show all posts
apsal insecure sangat muka pakwe ko? laki org ke? pernah jd pesalah mana2 kes ke?
nama elf? tang mana elf dia tu? hahha
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2019 03:40 PM | Show all posts
next please...x mendatangkan keuntungan pun..
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2019 03:42 PM | Show all posts
eh pegi mampus la dengan kau punya privasi. puiiii, perasan lebih
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2019 03:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Kurex replied at 23-8-2019 03:20 PM
Semalam dah ada cerita kemut, hari ni kemut lagi.. Kawennya tak jugak kemut ni

Sekali ang punya ayattt.. Makan dalam weii..
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2019 03:46 PM | Show all posts
whatever.. yg penting kat forum dah bertebaran muka laki kau tu.. google boleh jumpa je.. mcm hot sgt.. yachhh
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2019 03:47 PM | Show all posts
eh ele.... DIVA sangat....
da kenapa?? BF ko tu ko da patern kan ke camna???
lain kali suruh BF ko tu pakai niqab ler dekk
senang cite....

DIVA sangat......
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2019 03:47 PM | Show all posts
Menipu sangat la siapa yang DM si kemut ni cenggitu. Sendiri send, sendiri reply
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.103446s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list