Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
5280
View
96
Reply

"Pergh Mantapnya Biceps, Kalah Dah Hairul Azreen" - Peminat Teruja Badan Sado Saharul Ridzwan

[Copy link]

Author: Cari-Amiey       Show all posts   Read mode

Author
Post time 23-8-2019 04:51 PM | Show all posts |Read mode
Bagi mereka yang mengikuti perkembangan semasa pelakon Saharul Ridzwan di laman Instagram, pasti berasa teruja dan juga kagum dengan perubahan pada bentuk tubuhnya.


Dia yang sebelum ini dilihat semakin berisi sejak berkahwin, nampaknya kini dia memiliki bentuk badan yang lebih fit dan juga bahasa mudahnya, sado.


  



Sering berkongsi gambar terbaharunya membuatkan ramai peminat tertanya-tanya rutin pemakanan yang diamalkan oleh Saharul.


"Boleh share routine meal dan exercise tak bang?"


Begitulah antara komen yang diberikan oleh para pengikut di ruang IG miliknya.


  



"Bila badan korang mula sado, every hour pos gambar lengan."


Ada juga yang memberikan komen agak sinis, mungkin juga bergurau agaknya. Tak kurang juga yang berkata Saharul sudah mengatasi rakan artisnya iaitu Hairul Azreen dari segi bentuk badan sado.  


Di bawah ini merupakan antara komen para warganet:













Apa pula pendapat anda? - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2019 05:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Semoga dapat ditimang saharol atas kabinet dapur. Semoga dapat tersembam atas dada saharol, semoga dapat terlena atas lengan saharol. Semoga terguling atas belikat saharol. Semoga terjatuh atas 6pax saharol! Semoga dapat tertunduk atas ribaan saharol!
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2019 05:04 PM | Show all posts
Kurex replied at 23-8-2019 05:00 PM
Semoga dapat ditimang saharol atas kabinet dapur. Semoga dapat tersembam atas dada saharol, semoga d ...

kah kah kah..laju kurex komen
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2019 05:05 PM | Show all posts
geli la badan cmni.esbok 2.0 sangat. @Kurex  suka la tu.
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2019 05:09 PM From the mobile phone | Show all posts
X minat aku bicep n badan besar2 nie...geli wey
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2019 05:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Mana ntah badan normal
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2019 05:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Bau busuk tu tetap ada yacchhhhhh
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2019 05:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Bagi aku body mcm ni tak tasty pun. Bukan ke kalu badan mcm ni, susah nak cari baju ke, dengan lengan besor mcm tu
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2019 05:23 PM | Show all posts
tak lawa mana pon badan sado lengan sado ni..
dah rupa bentuk 'V'

lagi elok yg badan sedang2 tinggi dan tegap bukan sado!

Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2019 05:38 PM | Show all posts
aku kenal sorg ni
badan sado tp belalang pon takut
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2019 05:40 PM | Show all posts
Kurex replied at 23-8-2019 05:00 PM
Semoga dapat ditimang saharol atas kabinet dapur. Semoga dapat tersembam atas dada saharol, semoga d ...

ko ni kat semua jantan ko nak tersungkur di ribaan bagai ya
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2019 05:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Takkk seleree teman
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2019 05:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Betul ke dia ni suka mintak anak kt bini dia thru ig
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2019 05:54 PM | Show all posts
dia xde aura...
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2019 05:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Tk mnt gini..ease geli je..biase2 sudeh
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2019 06:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Steroid ke apa ni? Besar sgt
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2019 06:15 PM | Show all posts
heols buat badan sbb blakon filem la.filem pertama heols okay.bangga betul heols dh mcm kekrul dh.kehulu kehilir promote bina bdn sbb filem.ah gitu
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2019 06:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Kurex replied at 23-8-2019 05:00 PM
Semoga dapat ditimang saharol atas kabinet dapur. Semoga dapat tersembam atas dada saharol, semoga d ...

Kali ni banyak betul semoga
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2019 06:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Kurex replied at 23-8-2019 05:00 PM
Semoga dapat ditimang saharol atas kabinet dapur. Semoga dapat tersembam atas dada saharol, semoga d ...

Taste benar nmpknya tu.. sebelum ni xde 6x semoga.. huhu
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2019 06:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Geli la jantan badan mcm peti sejuk camni.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
6.671297s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list