Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
123
Return to list New
4360
View
51
Reply

[Tempatan] Jurulatih gym dirogol tiga sekawan secara giliran

[Copy link]

Author: R2D2    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 24-8-2019 02:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Boomibulat replied at 23-8-2019 07:53 PM
Jgn2 yg kene rogol tu lelaki..

kan.. x mention pun jantina mangsa
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2019 03:03 PM | Show all posts
bila perempuan kena rogol..
haa mendapatla keluar pukul 1 pagi

bila lelaki kena rogol
binawa punya perogol , dah takde perempuan ke
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2019 03:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Ni bukan rogol paksa lah aku rasa. Bukan sampai koyak rabak baju, muka kena tekup semua tu. Ni mcm terpaksa bagi main. Tak tahu syle gangbang atau line up ikut nombor. Tapi masih kes rogol lah kira kan.
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2019 04:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Ni kalau sentosa possibility all India very the high one...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 24-8-2019 04:14 PM | Show all posts
kalau mangsa tu lelaki tu bukan rogol
tu liwat namanya
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2019 04:17 PM From the mobile phone | Show all posts
biskutraya replied at 24-8-2019 02:05 PM
Lahai.. Kesian kalau lelaki yg kene rogol.. Huhu..

Klu pompuan sian tak?
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2019 04:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Orix replied at 23-8-2019 08:38 PM
Jarang2 jmpa gym trainer yg perempuan....

Ade..mber ak jnis pakai tdung jadi gym trainer tapi cm xsesuai lak badan ketak2 pastu pkai baju sendat2 tpi pkai tdung
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2019 04:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Ko pakai legging nampak alur burit ke sis?
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2019 05:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Kenal pon kat facebook, jumpa pon 1 pagi... Patut la masing2 mintak mcm mintak gula2 je. Agaknya dari awal ntah2 gym trainer ni type flirty2. Walaupon jantina tak dpt dikenalpasti.
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2019 05:25 PM From the mobile phone | Show all posts
star_karat replied at 24-8-2019 03:06 PM
Ni bukan rogol paksa lah aku rasa. Bukan sampai koyak rabak baju, muka kena tekup semua tu. Ni mcm t ...

Maybe yg first tu dia suka sama suka. Tp bila yg first tu pass dia pada kawan2 lain, d situ si mangsa tak rela. Jd dia report semua sekali kahkah padan uke
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2019 07:17 PM From the mobile phone | Show all posts
beta_carotene replied at 23-8-2019 08:46 PM
gaydar meols berdenting2 sambil ada bunyi guruh di background bahawa mangsa adalah seorang jejantz..

Sorry tnye . Bkn kalau lelaki dgn lelaki kena liwat ke ? Huhu
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2019 11:39 PM From the mobile phone | Show all posts
beta_carotene replied at 23-8-2019 08:46 PM
gaydar meols berdenting2 sambil ada bunyi guruh di background bahawa mangsa adalah seorang jejantz..

Gaydar sis dah masuk air kot. Atau sis terbeli gaydar timbang kilo made in siam
Kat tv news mentioned mangsa adalah jurulatih wanita di sebuah gym
Btw, takziah buat mangsa & moga diberikan kekuatan utk meneruskan kehidupan
Moga 3 ekor hanat tu dijatuhkan hukuman yg maksimum
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.075097s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list