Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
19235
View
164
Reply

Anju hencap Pelakon Gerak Khas Salina Saibi

[Copy link]

Author: mimie2luv    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 24-8-2019 06:37 PM From the mobile phone | Show all posts
barfi replied at 24-8-2019 01:32 PM
To anju, if you baca this :

- you buat breast filler la banyak mana pun, ia tak mencantikkan body ...

thanks share tips, terus i ss.

sebut pasal anju pehal ek dgn semua org dia nak buat musuh bawak gaduh, x penat ke? buruk tul perangai ko anju, bilalah nak insaf.
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2019 06:42 PM | Show all posts
barfi replied at 24-8-2019 01:32 PM
To anju, if you baca this :

- you buat breast filler la banyak mana pun, ia tak mencantikkan body ...

Yg ni aku setuju.mmg kena exercise.sbb once you hit certain age, you lost elasticity of muscles.squat tu mmg betul.it really helps to shape your ass.
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2019 07:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Salina saibi antara artis paling lawa...heshe classy juga kan xda kontroversi selama berlakon.
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2019 07:42 PM From the mobile phone | Show all posts
barfi replied at 24-8-2019 01:32 PM
To anju, if you baca this :

- you buat breast filler la banyak mana pun, ia tak mencantikkan body ...

She used to be pretty hot but that was at 20% body fat

Now dia tak bersenam, jangan haraplah dapat efek yang sama
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2019 08:26 PM | Show all posts
mimie2luv replied at 24-8-2019 05:50 PM
Yes kindda a sicko,but I bet dia pun jenis high sexual drive but out of control..

life dia pon open nokss

Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2019 08:28 PM From the mobile phone | Show all posts
mzzenma replied at 24-8-2019 01:11 PM
mzz yang jarang tengok drama melayu layan je gerak khas kadang2.. daripada drama cintan cintun bosan ...

Aku rela tgk cite gerak khas dpd drama kul 7 tu
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2019 08:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Gelinya tgk bibir dia ... tebal yg tak cantik ... dahlah senget sebelah ... cucuk kat tempat murah ke?
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2019 08:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Pendeknya citer
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2019 10:27 PM | Show all posts
nak ke mana dgn ketet besor camtu.. tk penat ke usung ketet besor labuh
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2019 10:29 PM From the mobile phone | Show all posts
famri7 replied at 24-8-2019 07:09 PM
Salina saibi antara artis paling lawa...heshe classy juga kan xda kontroversi selama berlakon.

iya sis...antara salina dgn anju ni,aku lg suka salina
tgk jah lakonan salina jd pengkid dlm aku bukan tomboy.mmg menjadi sgt.sheols pandai belakon
yg anju lak apa jah hasil seni sheols selain memekak gaduh sana sini
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2019 10:47 PM | Show all posts
mimie2luv replied at 24-8-2019 05:42 PM
Tell me about it. Semua rhetorik hehe I mmg kenal sorang tu Pelakon extra,dialah Jadi penyangak di ...

SERIOUSLA???? rasanye sgn kekayaan yusuf haslam boleh upgrade dah kot citer tuh...bukan takde peminat. classic cult kot...tapi bajet ciput
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2019 10:48 PM | Show all posts
cmf_premierleag replied at 24-8-2019 10:29 PM
iya sis...antara salina dgn anju ni,aku lg suka salina
tgk jah lakonan salina jd pengkid dlm aku  ...

salina mmg talented berlakon. tapi sayang tak berapa dipandang, dia dgn julia hana iols selalu keliru
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 24-8-2019 11:03 PM From the mobile phone | Show all posts
lilylulu replied at 24-8-2019 10:47 PM
SERIOUSLA???? rasanye sgn kekayaan yusuf haslam boleh upgrade dah kot citer tuh...bukan takde pemi ...

A'ah,Pelakon dia yg sama Arwah dah Pelakon nama bahrin tu. I know that because Kat kedai makan dia,siap Ada frame gambar dia dlm Drama Gerak khas
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 24-8-2019 11:04 PM From the mobile phone | Show all posts
lilylulu replied at 24-8-2019 10:48 PM
salina mmg talented berlakon. tapi sayang tak berapa dipandang, dia dgn julia hana iols selalu kel ...

Salina I rasa ok,walaupun dia nampak garang because of her eyebrow. Masa dia jual kuih raya Kat booth pun nampak friendly. At least dia Ada business juga kan.
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2019 11:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols suka lakonan salina, tak la sendu pn sheols
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2019 11:42 PM From the mobile phone | Show all posts
qis_88 replied at 24-8-2019 06:07 PM
Aku penah jumpa anju time lps leak gamba vogel die dulu.. body mmg lawo die nih.. kecik molek je.. t ...

Betul. Ade jugak few times aku terserempak dia kat mesamall nilai ni. Dgn bibik bwk anak, dia jln kedepan menonong dgn member dia. Kebetulan aku tgh tunggu grab smpai, aku terpandang dia tp xde la excited senyum ke ape sbb aku x cam muka anju ni cemana. Hahhaa skali dia pandang cm nk makan aku. Tp mmg pendek dia ni, tetek besar bontot labuh baju ketat sendat.
Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2019 12:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Pprt nya rupa anju ni sekarang.
Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2019 02:35 AM | Show all posts
lilylulu replied at 24-8-2019 04:28 PM
iols tertanya2 adakah masih ada skrip "tuan dah baca surat khabar pagi nih?"

Iolss baca sambil terbyg2  a.galak yg tanya kt inspektor yusof haslam
Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2019 03:43 AM From the mobile phone | Show all posts
mimie2luv replied at 24-8-2019 04:45 AM

Yuckkksss bdn kau dah kenapa dik
Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2019 09:59 AM From the mobile phone | Show all posts
barfi replied at 24-8-2019 01:32 PM
To anju, if you baca this :

- you buat breast filler la banyak mana pun, ia tak mencantikkan body ...

Great tips!
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.099447s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list