Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
19318
View
164
Reply

Anju hencap Pelakon Gerak Khas Salina Saibi

[Copy link]

Author: mimie2luv    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 24-8-2019 12:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Boomibulat replied at 24-8-2019 12:13 PM
I tgk gerak khas..

Yes I tgk if my mom is around.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 24-8-2019 01:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Fazzbulous replied at 24-8-2019 12:58 PM
Aiyooooi...huduhnyaa..dgn bibir tjuih..

I rasa bibir ori only dia mengaku buat boobs filler dkt Sulam bedak takutnya cuz Ada macam bruises yg diaorg ingat love bite
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2019 01:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Acikgomen replied at 24-8-2019 12:56 PM
Nahhhh gegeh acik ss

Thanks acik.
Apa pun tak boleh lah anju ni.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 24-8-2019 01:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Yes bukti please!
Screenshot_2019-08-24-13-05-55-18.png
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2019 01:11 PM From the mobile phone | Show all posts
mzz yang jarang tengok drama melayu layan je gerak khas kadang2.. daripada drama cintan cintun bosan aihhhh

anyways anju ni hodoh betul rupa dia sekarang
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2019 01:18 PM | Show all posts
kemain tetek labuh kau ya
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2019 01:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Rengsa aku ngn penulisan tt yg pakai bahasa rojak , sepesen ngn dak2 kt twidderjaya sinun

Puiii
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2019 01:27 PM From the mobile phone | Show all posts
I could never get the psyche of Anju. It's beyond comprehension.
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2019 01:32 PM From the mobile phone | Show all posts
To anju, if you baca this :

- you buat breast filler la banyak mana pun, ia tak mencantikkan body you secara keseluruhan pun.
Malah makin menampakkan body mak anak 5.

- you just need to eat healthy, kira kalori dan wajib workout ! Thats it. Badan akan jadi cantik.
Tetek makin besar tapi jadi semakin melayut kerana terlampau berat bukan tampak seksi tapi nampak macam minah Arab anak 5, badan boyak. Tau tak??

- You dont need any buttock filler or tetek filler. All you need is exercise !!!!
1- Nak bontot mantap boleh buat squat, climbers, plank leg raises
2- Nak pinggang slim tak perlu pakai bengkung sapu krim merepek. You just need to squat, plank( yg ni sgt menjadi ), crunches, dalam masa sama cardio kena buat.
3- Nak tetek mantap dan tegang buat la push up, dumble etc.

Jangan nanti terlampau cocok sana sini dah macam sajat pulak.. cocok gone wrong
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2019 01:38 PM From the mobile phone | Show all posts
barfi replied at 24-8-2019 01:32 PM
To anju, if you baca this :

- you buat breast filler la banyak mana pun, ia tak mencantikkan body ...

thanks for tips. iols pon menyusu berat badan turun tapi atas besar menyebabkan bila pakai baju nampak cam anak 5. memang kena squat ngan push up. target berat 65-60kg huhu
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2019 01:41 PM From the mobile phone | Show all posts
rayriff replied at 24-8-2019 01:38 PM
thanks for tips. iols pon menyusu berat badan turun tapi atas besar menyebabkan bila pakai baju na ...

Iolss pun mak anak 2, menyusu kan baby sekarang dah 22bulan.

Tapi body I ramai cakap macam anak dara.
Sebab i doh lost 20kg ++.
I kira kalori,
I senam even indoor senaman je.
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2019 01:53 PM From the mobile phone | Show all posts
barfi replied at 24-8-2019 01:41 PM
Iolss pun mak anak 2, menyusu kan baby sekarang dah 22bulan.

Tapi body I ramai cakap macam anak ...

Buka thread senam dlm rumah plis. Hehhehe
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 24-8-2019 02:13 PM From the mobile phone | Show all posts
rayriff replied at 24-8-2019 01:38 PM
thanks for tips. iols pon menyusu berat badan turun tapi atas besar menyebabkan bila pakai baju na ...

You go girl!
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 24-8-2019 02:14 PM From the mobile phone | Show all posts
barfi replied at 24-8-2019 01:32 PM
To anju, if you baca this :

- you buat breast filler la banyak mana pun, ia tak mencantikkan body ...

Thank you for sharing the info! Wouldn't mind to lose weight for her own sanity!
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 24-8-2019 02:14 PM From the mobile phone | Show all posts
barfi replied at 24-8-2019 01:41 PM
Iolss pun mak anak 2, menyusu kan baby sekarang dah 22bulan.

Tapi body I ramai cakap macam anak ...

You go girl!!! I suka sis yang macam nie still fit even you are a breastfeeding mummy.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 24-8-2019 02:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Lady Gaga
IMG_20190824_133508.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2019 02:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by barfi at 24-8-2019 02:20 PM
mimie2luv replied at 24-8-2019 02:15 PM
Lady Gaga


Muka anju memang dah cantik ( kecuali bibir buatan dia. Bibir yg ori was better )

Muka dia mata dia memang cantik sebab bapak dia iranian scottish kan.
So dah ada mix persian + caucasian
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2019 02:38 PM From the mobile phone | Show all posts
barfi replied at 24-8-2019 01:41 PM
Iolss pun mak anak 2, menyusu kan baby sekarang dah 22bulan.

Tapi body I ramai cakap macam anak ...

Iols pun buat indoor je bukak youtube kt tv then workout laa.
Masa ank tido pg tu dia blm bgn tu la iols buat.
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2019 03:18 PM From the mobile phone | Show all posts
mimie2luv replied at 24-8-2019 01:01 PM
I rasa bibir ori only dia mengaku buat boobs filler dkt Sulam bedak takutnya cuz Ada macam bruises ...

I dont belif apa2 benda pun ori kalau ckp anju haha
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2019 03:21 PM From the mobile phone | Show all posts
barfi replied at 24-8-2019 01:32 PM
To anju, if you baca this :

- you buat breast filler la banyak mana pun, ia tak mencantikkan body ...

U think she dont know all these , ignorants sgt dah gone case however i hope apa u tls ni bagi ilham kat forumner lainnnnnn
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.079983s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list