Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
4280
View
83
Reply

Senarai Personal Shopper yg tak LENJAN barang pembeli

[Copy link]

Author: sarah82    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 12-9-2019 05:11 PM | Show all posts
ramai review psl ps fromlondon  .... boleh la I proceed beli
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-9-2019 05:12 PM From the mobile phone | Show all posts
hanezz replied at 12-9-2019 05:11 PM
ramai review psl ps fromlondon  .... boleh la I proceed beli

Dia ok tau.. Sgt2 rekemen beli kat dia.
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2019 06:48 PM | Show all posts
hanezz replied at 12-9-2019 05:11 PM
ramai review psl ps fromlondon  .... boleh la I proceed beli

U, silakan proceed dengan hati yang gembira. Memang recommended ps fromlondon tu. I pun dah lama tak shopping kat situ. Tengok dia upload hot chocolate tu rasa tergoda pulak nak beli
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2019 08:27 AM | Show all posts
tq @sarah82 @BlackOpium

p/s : nape I tak leh reply kt posting uols
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 13-9-2019 08:29 AM From the mobile phone | Show all posts
hanezz replied at 13-9-2019 08:27 AM
tq @sarah82 @BlackOpium

p/s : nape I tak leh reply kt posting uols

Kekadang forum gila.. Biasanya boleh reply.  
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2019 09:02 AM From the mobile phone | Show all posts
BBW body lotion & body cream rm29 only. sapa2 out of kl nak order x? 12.10 & 13.10 sahaja
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-10-2019 10:43 AM From the mobile phone | Show all posts
bellaa replied at 12-10-2019 09:02 AM
BBW body lotion & body cream rm29 only. sapa2 out of kl nak order x? 12.10 & 13.10 sahaja

Baru saja beli.. Huhuhuhu
Reply

Use magic Report

Post time 3-11-2019 08:06 AM From the mobile phone | Show all posts
uda replied at 29-8-2019 11:13 PM
My PS beri kotak LV sekali. Besar gedabak dan juga dia beri bouquet juga

Salam..blh share x sis beli lv dari ig mana..tgh riki2 juga ni  
Reply

Use magic Report

Post time 3-11-2019 11:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Uols. Mana nak beli longchamp original eh? Makin berusia ni iols suka lak bag lc ni. Ringan xsakit bahu. Hehe
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 3-11-2019 12:01 PM From the mobile phone | Show all posts
titiana replied at 3-11-2019 11:47 AM
Uols. Mana nak beli longchamp original eh? Makin berusia ni iols suka lak bag lc ni. Ringan xsakit b ...

Long camp tak pernah beli.. Tapi nampak komen kat maryam pernah ada
Reply

Use magic Report

Post time 3-11-2019 12:33 PM | Show all posts
fiemie replied at 3-11-2019 08:06 AM
Salam..blh share x sis beli lv dari ig mana..tgh riki2 juga ni

Boleh. Psfarnad. Dia ni doktor and sedang bercuti ikut husband belajar di Ghentt, Belgium. Pernah jumpa them personally masa g sana.
Reply

Use magic Report

Post time 3-11-2019 12:37 PM | Show all posts
titiana replied at 3-11-2019 11:47 AM
Uols. Mana nak beli longchamp original eh? Makin berusia ni iols suka lak bag lc ni. Ringan xsakit b ...

psfarnad kadang2 ada jual juga. Boleh request  sebab dia every weekend g outlets. Harga LC kat boutique lebih mahal sikit dr outlet.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 3-11-2019 06:00 PM From the mobile phone | Show all posts
titiana replied at 3-11-2019 11:47 AM
Uols. Mana nak beli longchamp original eh? Makin berusia ni iols suka lak bag lc ni. Ringan xsakit b ...

Cuba tanya mai.. Dia trusted PS juga..
Screenshot_20191103_175904_com.instagram.android.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 3-11-2019 06:37 PM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 3-11-2019 06:00 PM
Cuba tanya mai.. Dia trusted PS juga..

Wah tq cuols..
Reply

Use magic Report

Post time 3-11-2019 06:39 PM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 3-11-2019 06:00 PM
Cuba tanya mai.. Dia trusted PS juga..

Nampak mcm murah je la pliage large tu? Anyone pernah beli sini pls review. Mcm nak angkat 1
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 3-11-2019 07:21 PM From the mobile phone | Show all posts
titiana replied at 3-11-2019 06:39 PM
Nampak mcm murah je la pliage large tu? Anyone pernah beli sini pls review. Mcm nak angkat 1

Sy x pernah beli dari dia.. Tapi byk nampak review positif
Reply

Use magic Report

Post time 3-11-2019 07:31 PM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 3-11-2019 07:21 PM
Sy x pernah beli dari dia.. Tapi byk nampak review positif

Ok sarah. Tq nnt
Reply

Use magic Report

Post time 3-11-2019 10:10 PM From the mobile phone | Show all posts
uda replied at 3-11-2019 01:33 PM
Boleh. Psfarnad. Dia ni doktor and sedang bercuti ikut husband belajar di Ghentt, Belgium. Pernah  ...

Tqvm..tgh riki ig all_gen_eurocollection mcm best juga..lagi satu ig chickybomb shoppe pun byk buat euro trip..antara 2 ni mana lg ok utk order designer bags mcm lv/prada/gucci tu ye?
Reply

Use magic Report

Post time 3-11-2019 10:34 PM From the mobile phone | Show all posts
titiana replied at 3-11-2019 11:47 AM
Uols. Mana nak beli longchamp original eh? Makin berusia ni iols suka lak bag lc ni. Ringan xsakit b ...

pernah beli dgn ukshop4msia few times. so far mmg ok.dulu dia ni cikgu kot then follow husband keje uk.
stakat beli lc dgn dia ok tp 3/4 thn lepas la.skrg ni tgk makin byk brand n stuff kat ig dia.
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2019 06:42 AM From the mobile phone | Show all posts
syamzana replied at 3-11-2019 10:34 PM
pernah beli dgn ukshop4msia few times. so far mmg ok.dulu dia ni cikgu kot then follow husband kej ...

Ok dear. I followw. Tqvm
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.087216s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list