Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
4263
View
83
Reply

Senarai Personal Shopper yg tak LENJAN barang pembeli

[Copy link]

Author: sarah82       Show all posts   Read mode

Post time 4-11-2019 10:58 AM | Show all posts
fiemie replied at 3-11-2019 10:10 PM
Tqvm..tgh riki ig all_gen_eurocollection mcm best juga..lagi satu ig chickybomb shoppe pun byk bua ...

I tak pernah beli dengan yang lain2 tu so tak tahu lah their performance.

Macam psfaranad ni dia memang duduk di europe so memang setiap minggu g outlet
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2019 11:41 AM | Show all posts
syamzana replied at 3-11-2019 10:34 PM
pernah beli dgn ukshop4msia few times. so far mmg ok.dulu dia ni cikgu kot then follow husband kej ...

I pernah beli 3 kali dengan dia. Kali pertama ok. Kali ke2, punyalah susah nak tahu status order. Dah bayar full tapi tak dapat reply  hingga I email dia sendiri. patu yang kali terkahir, ada duit balance i dia tak pulangkan. 3 kali I minta tapi hingga kini dia tak balikkan.. Rasa macam tak jujur pula
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2019 02:56 PM | Show all posts
uda replied at 4-11-2019 11:41 AM
I pernah beli 3 kali dengan dia. Kali pertama ok. Kali ke2, punyalah susah nak tahu status order.  ...

pulakk...baru dok usha2 backpack kat situ. halahhhh tak jadi la.
i cukup menyampah kalau kita wa/email lambat reply. lmbat 2/3 hari ok lagi ni kadang2 dekat 2 minggu tak reply.

i pernah beli cast iron pan satu set plak tu dgn uk2my.sales. kat ig suh kite respon  tru wa sbb order dah smpai. i wa dari bulan 24/5 dia reply bubble wrap habis pastu kalau nak b4 raya kene ambil sendiri. kalau i sama negeri takpe la gak.pastu 12/6 i wa lagi tnya dah pos ke blum...ckp away plak smpai 20/6. i ckp la pos la lepas blk dari o/s tu sbb i pun time tu kat area maybe takde coverage. akhirnya 12/7 baru smpai parcel i tuh. pakkal la barang tu i betul2 nak kalau tak mmg surrender dah.

Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2019 03:04 PM | Show all posts
syamzana replied at 4-11-2019 02:56 PM
pulakk...baru dok usha2 backpack kat situ. halahhhh tak jadi la.
i cukup menyampah kalau kita wa ...

Memang geram kan!!
Dah lah I bayar penuh and dia boleh lambat reply, samada acknowledge my payment or not.
pastu tanya status order macam minta sedekah. Habis semua I message tanya tth my order.
Pastu I gatal pulak beli satu lagi barang. sudahnya dia tak refund balik duit lebih pulak!!!
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2019 03:14 PM | Show all posts
uda replied at 4-11-2019 03:04 PM
Memang geram kan!!
Dah lah I bayar penuh and dia boleh lambat reply, samada acknowledge my paymen ...

lately i byk gak terkene ngan mcm2 seller tapi tak pernah serik. membeli gak kat online.huhuhu.
seller handbag tak pernah lg la terkena.



Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
6.791095s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list