Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
3617
View
113
Reply

Bath & Body Work Sale - 21/11/19 - 28/11/19

[Copy link]

Author: sarah82    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 31-8-2019 12:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Done order 2 botol. Hahahaha..
Reply

Use magic Report

Post time 31-8-2019 01:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Alahhhhh baru borong last month... Sedeh

Btw, mak suka sgt shower gel bbw yg Stars and scrub aromatherapy black chamomile. Belilah uolls. Lilin diorg pun wangi.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 31-8-2019 01:02 PM From the mobile phone | Show all posts
makneng replied at 31-8-2019 01:01 PM
Alahhhhh baru borong last month... Sedeh

Btw, mak suka sgt shower gel bbw yg Stars and scrub arom ...

Dok tgk bathboomb BBW mcm menarik.. Lilin wangi ka? Sbb biasanya beli lilin tak wangi.. Boleh masuk dlm list shopping ni.. Hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 31-8-2019 03:43 PM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 31-8-2019 12:39 PM
Ramai tak? Mesti byk wangian yg sold out

Belum ramai lagi tadi i sampai pukul 1045 am. Queue dia belum pjg lagi.  Tapi masa i kuar queue dah start pjg. Kat branch ecurve tadi stock still byk cuma boleh beli 8 units per person per transaction so tadi ada lah yg beratur more than once
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 31-8-2019 03:46 PM From the mobile phone | Show all posts
dewinter25 replied at 31-8-2019 03:43 PM
Belum ramai lagi tadi i sampai pukul 1045 am. Queue dia belum pjg lagi.  Tapi masa i kuar queue da ...

Dah bank in duit kat ps tu.. Beli mad about dan vanilla sugar. Esk kalau terkenan 1-2 jenis wangian lagi order lagi.. Hahaha..lama tak beli perfume sebenarnya.
Reply

Use magic Report

Post time 31-8-2019 03:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Home fragrance ada sale x?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 31-8-2019 03:52 PM From the mobile phone | Show all posts
duffyduck replied at 31-8-2019 03:49 PM
Home fragrance ada sale x?

Sy tgk kat ig BBW tak mention pulak ada sale ttg Home fragrance.
Reply

Use magic Report

Post time 31-8-2019 04:14 PM From the mobile phone | Show all posts
bellaa replied at 31-8-2019 10:52 AM
Takat sembur mist aje mana tahan lama. Mist ni kena mix sekali dgn body lotion dia. Tu yg tahan samp ...

Eh iols pkai mist dia spray kt baju, masa nak basuh baju dalam mesin, bau mist dia masih kuat.....
Reply

Use magic Report

Post time 31-8-2019 04:43 PM From the mobile phone | Show all posts
duffyduck replied at 31-8-2019 03:49 PM
Home fragrance ada sale x?

semalam mzz pi beli scentportable punya refill.. tanya salesgirl takde sales merdeka ke. Sheolls cakap today tapi utk mist saja..everything else normal price..
Reply

Use magic Report

Post time 31-8-2019 05:12 PM From the mobile phone | Show all posts
ShashaVanilla87 replied at 31-8-2019 10:59 AM
Aah.. i pon ade beli.. kjap sgt bau nye


Ye sisthur.. mmg tahan 4jam je mist ni. Nak long lasting, pakai lotion dulu kat badan. Pastu spray bidy mist.
Reply

Use magic Report

Post time 31-8-2019 05:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Orix replied at 31-8-2019 04:14 PM
Eh iols pkai mist dia spray kt baju, masa nak basuh baju dalam mesin, bau mist dia masih kuat.....

Bau yg mana tu chuols
Reply

Use magic Report

Post time 31-8-2019 05:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Ooh sini ramai pakai PS eah. Nape x habaq awal2 tempat uols xda BBW. Kalo tak, boleh i jadi PS. Caj RM35 sebotol. FREE postage VS kalo ada sales sesapa nak beli. Inform la ye. Nanti i belikan
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 31-8-2019 05:18 PM From the mobile phone | Show all posts
bellaa replied at 31-8-2019 05:15 PM
Ooh sini ramai pakai PS eah. Nape x habaq awal2 tempat uols xda BBW. Kalo tak, boleh i jadi PS. Caj  ...

Hahaha.. Sy dok nun di jitra.. Mmg kalau nak beli brg mcm BBW dan VS sama ada kat website atau guna ps..
Reply

Use magic Report

Post time 31-8-2019 05:28 PM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 31-8-2019 05:18 PM
Hahaha.. Sy dok nun di jitra.. Mmg kalau nak beli brg mcm BBW dan VS sama ada kat website atau gun ...

Gitew. Xpa. Kalo ada barang yg ngidam nak pakai. Tapi xda kat Jitra nun. Roger lah eah. I mmg kaki shopim pom. Hihi.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 31-8-2019 05:30 PM From the mobile phone | Show all posts
bellaa replied at 31-8-2019 05:28 PM
Gitew. Xpa. Kalo ada barang yg ngidam nak pakai. Tapi xda kat Jitra nun. Roger lah eah. I mmg kaki ...

Hihi.. Wokies.. Boleh2..i pun kaki shopping online.. Hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 31-8-2019 06:18 PM From the mobile phone | Show all posts
bellaa replied at 31-8-2019 05:13 PM
Bau yg mana tu chuols

Cashmere Glow
Reply

Use magic Report

Post time 31-8-2019 09:13 PM From the mobile phone | Show all posts
mzzenma replied at 31-8-2019 04:43 PM
semalam mzz pi beli scentportable punya refill.. tanya salesgirl takde sales merdeka ke. Sheolls c ...

Thank you. Klu x sia i pg perbarisan merdeka di bbw
Reply

Use magic Report

Post time 31-8-2019 09:13 PM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 31-8-2019 03:52 PM
Sy tgk kat ig BBW tak mention pulak ada sale ttg Home fragrance.

Xda la kot. Thank you hehe
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 31-8-2019 10:35 PM From the mobile phone | Show all posts
duffyduck replied at 31-8-2019 09:13 PM
Xda la kot. Thank you hehe

Welcome.. Hahaha..
Reply

Use magic Report

Post time 1-9-2019 09:33 AM From the mobile phone | Show all posts
bellaa replied at 31-8-2019 05:15 PM
Ooh sini ramai pakai PS eah. Nape x habaq awal2 tempat uols xda BBW. Kalo tak, boleh i jadi PS. Caj  ...

Sisthur ps tuk barang apa lg chuolls..boleh i roger2 sis nanti..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.715202s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list