Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
12Next
Return to list New
901
View
25
Reply

Che Ta Tak Nak Muka Bersepah Merata, Hanya Boleh Lihat Di Majlis Berbayar Saja

[Copy link]

Author: Sarirsa       Show all posts   Read mode

Author
Post time 17-9-2019 10:32 AM | Show all posts |Read mode
Siapa sahaja yang tidak mengenali Rozita Che Wan atau lebih mesra dipanggil sebagai Che Ta. Kehidupannya dan keluarga sentiasa menjadi perhatian pihak media dan juga peminat.


Che Ta menjelaskan bahawa sangat susah untuk melihatnya di khalayak ramai walaupun di pusat membeli-belah kerana ingin menjaga eksklusivitinya sebagai seorang selebriti.


Ibu kepada Aaisyah Dhia Rana ini menambah yang dia hanya akan muncul di majlis berbayar sahaja. Dia juga sering menghabiskan masa di rumah, di pejabat dan jika ada masa terluang, dia akan melancong ke luar negara bersama ahli keluarga.





Kredit foto: Instagram





"Orang mungkin hanya boleh lihat saya di Instagram, televisyen dan majlis berbayar sahaja. Mereka sukar melihat kelibat saya secara nyata.

"Saya tidak suka menghabiskan masa dengan melepak atau berjalan di pusat membeli belah walau di Pavilion. Maksudnya, wajah saya tidak bersepah di merata tempat," jelasnya kepada Media Hiburan.



Menerusi temu bual itu, Che Ta menjelaskan yang dia tidak pernah sama sekali memanjakan Aaisyah, cuma sekadar memenuhi permintaannya sahaja.





Kredit foto: Instagram




"Namun jika tidak mampu saya tidak akan memberikannya. Orang yang bermulut jahat sahaja yang membangkitkan fitnah," tambahnya sambil ketawa.


Dia turut berkongsi hadiah yang termahal yang pernah diberikan kepada anak bongsunya itu adalah seutas rantai berlian. Tapi, harganya dirahsiakan kerana tidak mahu netizen menuduhnya sebagai riak.


Rata-rata netizen yang menonton temu bual Che Ta ini berasa kurang senang dengan kenyataannya itu, bagi mereka lebih ramai figura lain yang lebih terkenal daripada Che Ta, namun tidak sesombongnya.





Kredit foto: Facebook








Apa pula pendapat anda? - CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2019 10:43 AM | Show all posts
time2 muka bersepah dulu

pernah jumpa kat subang parade

dating ngan zain tup tup dengaw nak kawen ngan zain
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2019 10:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Muka dia.. Hailah.. Mai kedah lagi ramai yg cantik tinggi dan ckp sopan dari dia..
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2019 10:48 AM | Show all posts
duit dah tak banyak ke nak jemput kena bayar?
tahun ni nekta dah gi oversea ke anok beranok?
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2019 10:50 AM From the mobile phone | Show all posts
betul ke tak nak bgtau harga rantai berlian tu? Kalau mahal mesti dah gigil2 nk bagitau. Sheol kn suka riak
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2019 11:05 AM | Show all posts
bajet eksklusif tp nan hado heran ku yg puja2 dia nehhh
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2019 11:07 AM From the mobile phone | Show all posts
Relevan lagi ke nekta ni lagi dalam industri seni???
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2019 11:24 AM | Show all posts
pepe je leh nek ta, ekslusif camna pun, sok mati, kain kapan kosong gak yg balut diri mu tuh...

feeling hebat sgt nek ta ni
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2019 11:31 AM | Show all posts
kesian ecah..di saat kwn2 lain berjln ngn fmly gi tesco, gi giant, main kat playland, beli gula2 kapas, naik mainan pakai token, beli coki2 kt kedai...kau duduk rmh je sbb mak kau eksklusif
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2019 11:34 AM | Show all posts
esklusiff hak tui...
kalau aku jmpe muke ko kt neraka nnt siappp...
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2019 11:34 AM | Show all posts
Dia ingat derajat dia lagi tinggi dari Tuanku Permasuri Agong kot!
Wajah Tuanku Permaisuri pun boleh dilihat di mana2 je even kat gerai mee bandung tepi jalan..
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2019 11:47 AM | Show all posts
Tingginya la darjat..
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2019 01:56 PM | Show all posts
iolss speku maybe dia  tak seprti didalam socmed (ig) cantik dan flowles, dan sebgainya.. that why dia tak nk tunjuk real sebenar dia dekat public. sebab ada ternampak muka che ta tanpa edit. ada org up di ig. muka dia ada jerawat uollss.. tak licin pun.. and tak seputih dalam ig dia
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2019 02:07 PM From the mobile phone | Show all posts
duradanis replied at 17-9-2019 01:56 PM
iolss speku maybe dia  tak seprti didalam socmed (ig) cantik dan flowles, dan sebgainya.. that why d ...

Penah jumpe depan2 nekta ni, mase tu kt mytown. Xde la flawlesssgt. Nmok gak la jerawat kecik2 tp dicover oleh makeup tebal
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2019 02:11 PM | Show all posts
Padelpop replied at 17-9-2019 02:07 PM
Penah jumpe depan2 nekta ni, mase tu kt mytown. Xde la flawlesssgt. Nmok gak la jerawat kecik2 tp  ...

kan,, sebab tu la dia tak nk merayau2 di public maybe tak nak fans dia nk bergambar sama. tu yg dia cakap hanya nampak dia dekat event berbayar je.. macam tu jgn la dduk malaysia
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2019 05:05 PM | Show all posts
orang banyak buat modal je dia ni
xsedar diri tol
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2019 07:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Alahai che ta
Chuols masih relevenkahhh
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2019 09:26 PM | Show all posts
sapo jah nak nengok muka kau yang penuh tepung gomak sekati tuh. nak baca caption ig kau mengeja serupa budak tak sekolah tu pun rengsa hoccay
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2019 09:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Risau ler tu nnti peminat amik gmbr nmpk x cantik pastu post kat socmed. Menurut nekta klu amik gmbr mesti angle dr belah kiri aje.
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2019 03:48 PM | Show all posts
ape2 la makcik..
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.121556s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list