Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
20328
View
154
Reply

Rumah Farid Kamil bakal dilelong. Kesian Diana Danielle

[Copy link]

Author: dhanishdhania    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 18-9-2019 05:51 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2019 05:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Patut la pindah....
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-9-2019 05:57 PM | Show all posts
tak reti la nak upload gambar
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2019 06:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Patutlah bini kena anxiety mcm2 fikir
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2019 06:00 PM From the mobile phone | Show all posts
mana u tau tu rumah fk?

kalau betul, i simpati pada dd.. semoga yg baik2 saja buat dirinya and anak2
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-9-2019 06:02 PM | Show all posts

[URL=http://www.imagebam.com/image/5821e01317794161][IMG]https://thumbs2.imageba

Edited by dhanishdhania at 18-9-2019 06:04 PM

[img][/img]
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2019 06:04 PM From the mobile phone | Show all posts
lawa rmh dia syg nyaa. kesian dd
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2019 06:05 PM | Show all posts
camner tau tuh rumah dia? takkan artis2 nih duk umah tak semenggah ala 600k je.

ataupon dia memang pindah rumah lagi besar/mahal?
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2019 06:07 PM From the mobile phone | Show all posts
dhanishdhania replied at 18-9-2019 05:57 PM
tak reti la nak upload gambar

First uols click advance  kt hujung nun..
Screenshot_20190918_180632.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2019 06:08 PM | Show all posts

tak nampak nok nahhh mak abgi besar



Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2019 06:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Merepek je.. Rumah dia kt ara damansara la..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-9-2019 06:10 PM | Show all posts
TerataiMelur02 replied at 18-9-2019 06:07 PM
First uols click advance  kt hujung nun..

this format was not supported
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2019 06:10 PM | Show all posts
Fly_over replied at 18-9-2019 06:04 PM
lawa rmh dia syg nyaa. kesian dd

patut le DD sanggup jd duta tok alip

Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2019 06:11 PM From the mobile phone | Show all posts
dhanishdhania replied at 18-9-2019 06:02 PM
[/img]

Screenshot_20190918_180341_com.android.chrome.jpg
Pilih gambar, bila dah pilih gambar jangan lupa tekan insert. Memang akan ada tulisan attachimg biarkan nanti bila uols post gambar, gambar jd akan besar.

Hope uolss faham la..

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2019 06:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Diorg kan dah lama pindah dari sana tu skrg duk ara damansara. Tak silap dd pun ada 2-3 rumah gak apa yg jadi pada rumah FK tu tanggungjawab FK la nampak DD teruskan je mcm biasa
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2019 06:15 PM From the mobile phone | Show all posts
salah rumah ka?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-9-2019 06:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Rumah atas nama Farid Kamil bin Zahari.

Kalo bukam nama Farid Kamil selebriti, maybe FK rakyat marhaen
14B359DF-078C-45D8-9EE0-33B06C8054E6.png
14B359DF-078C-45D8-9EE0-33B06C8054E6.png
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2019 06:17 PM | Show all posts
so ada rumah ke tak sekarang nih. kalau takde boleh la ikut jejak langkah mommy shima try pusat zakat kot boleh dapat rumah sebijik dua
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2019 06:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by generalsoap at 18-9-2019 06:27 PM
crazybeach replied at 18-9-2019 06:17 PM
so ada rumah ke tak sekarang nih. kalau takde boleh la ikut jejak langkah mommy shima try pusat zaka ...


Diorg pindah keluar dekat 4 tahun lepas kat sana tu mmg kampung mig byk crew pelakon duk sana. Dulu dgr intan n lisa nak jual susah sgt. Rumah fk pun x disewa org nak sewa pun dia tak nak sewakan, kosong dah lama
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-9-2019 06:20 PM From the mobile phone | Show all posts
crazybeach replied at 18-9-2019 06:17 PM
so ada rumah ke tak sekarang nih. kalau takde boleh la ikut jejak langkah mommy shima try pusat zaka ...

Maybe diorang ada beberapa biji rumah.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.096967s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list