Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
6743
View
136
Reply

Jadi Model Wilhelmina, Dicalon Dalam E! - Yuna Mendunia Lagi!

[Copy link]

Author: natrahn       Show all posts   Read mode

Author
Post time 19-9-2019 09:22 AM | Show all posts |Read mode



Selepas gambar muka depan album terbarunya 'Rouge' terpapar di dalam iklan Apple Music, Yuna kini telah melebarkan sayapnya dalam bidang modelling dengan bernaung di bawah agensi pemodelan terkemuka dunia, Wilhelmina Models.



Yuna atau nama sebenarnya Yunalis Zarai, 32, berkongsi khabar gembira berkenaan menerusi Instagram peribadinya.



  





Hello dunia! Inilah berita yang saya ingin kongsikan kepada anda semua. Wanita milik kamu ini sekarang sudah menyertai @wilheminamodels!.




Siapa pernah sangka, mak, kita berjaya lakukannya!" tulis Yuna di mana dia jelas teruja menjadi antara selebriti dipilih untuk bernaung di bawah agensi terkenal itu.





Sebaik membuat pengumuman itu, penyanyi Dan Sebenarnya berkenaan dihujani ucapan tahniah daripada ramai rakan artis baik tempatan mahupun antarabangsa. Tidak terkecuali, penyanyi dari Indonesia, Anggun.



Yuna juga telah berjaya dicalonkan dalam kategori Most Inspiring Asian Woman untuk acara berprestij E! Peoples Choice Awards 2019.



Menerusi pencalonan ini, Yuna menyeru kepada semua peminat dan rakyat Malaysia untuk mengundinya bagi membolehkan calon dari Malaysia merangkul pengiktirafan itu.



Kredit Foto - Instagram Yuna



E! Peoples Choice Awards 2019 akan berlangsung pada 11 November depan di Barker Hangar, California, AS dan sudah pasti acara yang paling dinanti-nantikan ini bakal mendapat liputan luas serata dunia serta kunjungan selebriti ternama.




Semoga Yuna berjaya merangkul kemenangan dalam kategori Most Inspiring Asian Woman 2019. Selamat Maju Jaya Yuna! - CARI






Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2019 09:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah Yuna!
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2019 09:43 AM | Show all posts
muka dia ni lain betul sekarang but still tak minat sheols
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2019 09:53 AM | Show all posts
terus maju ke depan, you go girlll
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2019 09:54 AM | Show all posts
Go Yuna Go....still not a fan, but proud of her..hehehhe
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2019 10:02 AM From the mobile phone | Show all posts
mmg model material pun yuna ni
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2019 10:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Harap hatta tak panggip yuna ni supermodel macam mana dia panggil si hitam (aku lupa nama) tu supermodel
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2019 10:22 AM | Show all posts
Tahniah Yunalis
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2019 10:30 AM From the mobile phone | Show all posts
Sementara ajjah gigit jari.sambil makan meecelop.
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2019 10:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Wihuuu. Tahniah yuna. Hopefully Yuna tak belanja mat salleh kulit betiss la kat pesyen show mane mane nanti kan. Biar jela influencer no 1 malaysia belanja kat show prada. Kahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2019 10:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Memang tak sangka. Menjadi model selepas bergelar isteri pula tu. Jarang amat berlaku. Tahniah Yuna.
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2019 10:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Congrats Yuna..


Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2019 11:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah yuna...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 19-9-2019 11:01 AM | Show all posts
awanearisu replied at 19-9-2019 10:57 AM
Memang tak sangka. Menjadi model selepas bergelar isteri pula tu. Jarang amat berlaku. Tahniah Yuna.

rezeki lepas kahwin... husband dia pun rasanya sentiasa dengan Yuna. Sebab tengok gambar/video Yuna dia yang ambil.
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2019 11:21 AM From the mobile phone | Show all posts
MimiLalat replied at 19-9-2019 10:51 AM
Wihuuu. Tahniah yuna. Hopefully Yuna tak belanja mat salleh kulit betiss la kat pesyen show mane man ...

Huhu.. yeke.. tgk gmbr kat ig hajah takde pulak nmpk betis
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2019 11:39 AM From the mobile phone | Show all posts
anakkerengga replied at 19-9-2019 11:21 AM
Huhu.. yeke.. tgk gmbr kat ig hajah takde pulak nmpk betis

Kena kecam la die kalau post. Aku pun tgk kt website gettyimages terus. Dah tau diri tu rendang pi pakai skirt napeee. Tak ke belanjaa terus kulit puteh tu. Ak perati je sbb die hajjah 2 kali kot
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2019 11:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Awat semua orang salah faham ingat yuna jadi model? Wilhelmina Models tu bukan setakat modelling agency je, company tu pon act as talent agency. Artis macam Nicki Minaj, Demi Lovato, Shawn Mendes pon sign up dengan agency ni utk manage theyolls.
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2019 11:52 AM From the mobile phone | Show all posts
tahniah yuna..
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2019 11:55 AM | Show all posts
Edited by Minyakyuyi at 19-9-2019 12:00 PM
MimiLalat replied at 19-9-2019 11:39 AM
Kena kecam la die kalau post. Aku pun tgk kt website gettyimages terus. Dah tau diri tu rendang pi ...

haha dh tgk nmpk lutut tp cover dgn tgn ckit...pakai stokin tuu..penangan 13 vs 1 katanya..
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2019 11:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Knp aku tetap x minat lagu2 dia.. hahaha.. ariana grande pun suara ala2 tapi lagu2 dia sedap
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.120776s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list