Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
137166
View
338
Reply

Ideas, announcement, feedback, report thread kene sorok antu nenen

[Copy link]

Author: tin       Show all posts   Read mode

Author
Post time 13-7-2004 11:32 PM | Show all posts |Read mode
Thread ini saya buka untuk semua sahabat memberikan cadangan bagaimana nak memperbaiki dan mempromosikan bod yang kita sayangi ini. kalau ada sebarang luahan atau ketidak puasan hati terhadap bod atau mod bod ini jugak boleh dipost di sini. Kami momods  akan berusaha untuk memenuhi cadangan dan permintaan dari sahabat semua (asalkan ianya munasabah..).

Selain itu thread ini juga boleh digunakan untuk pengumuman apa2 perkara berkaitan ketenteraan/kepolisan & lain2 agensi keselamatan.

Dan juga untuk melaporkan kemendapan thread



[ Last edited by  yipun78 at 19-6-2008 09:44 AM ]
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 13-7-2004 11:44 PM | Show all posts
Originally posted by eva at 13-7-2004 09:01 AM: ni khas buat tuan Mod Jazim dan co-mod Tin..
eva nak cadangkan.. ermm buka satu topic.. iklan kerjaya tentera dan polis dlm thread nie bleh tak? bleh la sapa2 berminat nak join bleh la dorang nampak iklan pekerjaan tu.. atau iklan berkaitan dgn model mini tank ke apa ke kat satu topic so senang la nak tahu kat memana sale ke apa ke..

kengkadang jawatan tertentu takder kena iklankan terang2.. sekurangnya2 kalau ada thread kat sini ada yg tahu some jawatan tengah ada kekosongan atau.. ada org nak jual barang2 dia yg berkaitan dgn tentera/polis.. ala2 carboot gitu..

mintak maaf yer sbb ff:...  cuma nak bagi cadangan je..



hmm... satu cadangan yang baik:ah:. mungkin kita boleh buat satu thread khas untuk pengumuman untuk iklan kerjaya tentera, polis dan agensi keselamatan kerajaan yang lain. tapi saya harus berbincang dengan Mod Jazim terlebih dahulu.

Tang car boot sale ni puan Eva, maaf. tak boleh. sebenaqnya idea ni dah bermain-main dalam batu jemala patik ni ha. tapi undang-undang forum menegah sebarang post yang berbentuk iklan komersil. so sori.
Reply

Use magic Report

Post time 14-7-2004 05:14 AM | Show all posts
Originally posted by tin at 13-7-2004 15:44:



hmm... satu cadangan yang baik:ah:. mungkin kita boleh buat satu thread khas untuk pengumuman untuk iklan kerjaya tentera, polis dan agensi keselamatan kerajaan yang lain. tapi saya harus ber ...


TQ tin sbb pertimbangkan cadangan iklan kerjaya tu.. may be ada forumners yg berminat utk join kan;)

takperla tin.. yg pasal carboot tu takperla... tapi bisik2 pelan bleh kan??? :lol bisik2 kat borak pasal kws sale bleh kannn :hatdown:
Reply

Use magic Report

Post time 14-7-2004 07:44 AM | Show all posts
How about dividing it into sections like PDRM, TUDM, TLDM, TDM and ATM?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-7-2004 08:24 AM | Show all posts
This suggestion has been discussed before and if I'm not mistaken, the majority of the board members wanted the present format to stay. too many sub board may create confusion and is rather time consuming. However, if the members unanimously wanted this board to be divided into sub boards as you've suggested, we'll look into it ASAP.

Amacam geng, setuju ke tak setuju? Apa kata survey???
Reply

Use magic Report

Post time 14-7-2004 09:41 AM | Show all posts
I think we take one thing at a time, so kita concerntrate on one thread firts, should the real need arises in the future than may be both mods' can work something better..

banyak2 sub thread pun kalau create more confusion pun tak guna gak. lebih baik kita focus apa yang ada .... itu pendapat aku la ...:tq::tq::tq:



:cool::cool::cool:
Reply

Use magic Report

Post time 14-7-2004 11:43 AM | Show all posts
setuju...
Reply

Use magic Report

Post time 14-7-2004 12:02 PM | Show all posts
bersatu kita teguh, bercerai kita roboh.. so aku sokong satu, takyah bercerai berai
Reply

Use magic Report

Post time 14-7-2004 01:39 PM | Show all posts
Originally posted by jinakji at 14-7-2004 12:02 PM:
bersatu kita teguh, bercerai kita roboh.. so aku sokong satu, takyah bercerai berai


:setuju: :bgrin:
Reply

Use magic Report

Post time 14-7-2004 04:23 PM | Show all posts
Originally posted by jinakji at 14-7-2004 04:02:
bersatu kita teguh, bercerai kita roboh.. so aku sokong satu, takyah bercerai berai


btol tu.. tu la dlm islam bercerai tu halal tapi paling dibenci..
by the way JJ... cantik la gambar baru you.. baju kaler silver :lol
Reply

Use magic Report

Post time 14-7-2004 08:13 PM | Show all posts
Mohon maaf kalau saya ulang perkara yg sama. Sebenarnya saya tak mau stick terlalu banyak thread jadi saya buat penyatuan pengumunan dan diumumkan sekali lagi di sini bahawa bertempat di Pdg kelab Ipoh pd 6 hingga 8 Ogos depan akan berlangsung pameran kerjaya ATM. Boleh le buat gath board kita.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-7-2004 09:00 PM | Show all posts
:setuju::setuju::setuju:


sapa yang nak jumpa mod Jazim kita yang glamer ni, sudi-sudikan la join gathering kat pameran kerjaya ATM di Ipoh. bak kata orang Perak

[fly]MOH KITE RAME-RAME KE SANE YOP!!![/fly]
Reply

Use magic Report

Post time 15-7-2004 01:18 AM | Show all posts
Originally posted by tin at 14-7-2004 13:00:
:setuju::setuju::setuju:


sapa yang nak jumpa mod Jazim kita yang glamer ni, sudi-sudikan la join gathering kat pameran kerjaya ATM di Ipoh. bak kata orang Perak

[fly]MOH KITE  ...


sapa yg join gathering tu jgn lupa attach pic kat sini eiks coz eva nak nengok gak :kerek:
Reply

Use magic Report

Post time 15-7-2004 11:01 AM | Show all posts
Originally posted by tin at 13-7-2004 11:44 PM:



hmm... satu cadangan yang baik:ah:. mungkin kita boleh buat satu thread khas untuk pengumuman untuk iklan kerjaya tentera, polis dan agensi keselamatan kerajaan yang lain. tapi saya harus ber ...


:setuju:
Reply

Use magic Report

Post time 15-7-2004 11:04 AM | Show all posts
Originally posted by eva at 15-7-2004 01:18 AM:


sapa yg join gathering tu jgn lupa attach pic kat sini eiks coz eva nak nengok gak :kerek:


nak tengok pic pameran tu ke atau nak tengok pic mod Jazim... :bgrin::bgrin::bgrin:
Reply

Use magic Report

Post time 15-7-2004 01:05 PM | Show all posts
Originally posted by jofizo at 15-7-2004 11:04 AM:


nak tengok pic pameran tu ke atau nak tengok pic mod Jazim... :bgrin::bgrin::bgrin:


hehehehe... dua-dua takkan takleh kot? dua-dua tu termasuklah pic pameran dan jugak pic Mod Jazim.... leh kan? :bgrin:
Reply

Use magic Report

Post time 15-7-2004 01:46 PM | Show all posts
kena tanya tuan punya diri dulu ni....hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 15-7-2004 03:32 PM | Show all posts
real ker nak p nih? sapa ja nak p sebenaqnya nih?
Reply

Use magic Report

Post time 15-7-2004 03:58 PM | Show all posts
woi, woi...jgn lupe amik gambo jazim tuh...pastu post....
Reply

Use magic Report

Post time 15-7-2004 04:06 PM | Show all posts
Originally posted by battleship at 15-7-2004 03:58 PM:
woi, woi...jgn lupe amik gambo jazim tuh...pastu post....


:setuju::setuju::setuju: :nyorok:
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.092367s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list