JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
131640
View
338
Reply

Ideas, announcement, feedback, report thread kene sorok antu nenen

[Copy link]

Author: tin       Show all posts   Read mode

Post time 16-7-2004 06:30 PM | Show all posts
Originally posted by eva at 15-7-2004 11:09 PM:


nak nengok semua ar...
korang syiok tengok pameran dan bleh jumpa geng military lain..
eva langsung tak tengok menda... plz laaaaa :pray: attach pic korang jugak.. tutup mata pon takper :pray:


siannye kat Eva, mehlah kawan-kawan spa yg pergi tu tolong lah paste pics tu... :pray:
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2004 11:37 PM | Show all posts
kalau p...nak recce2 saje leh tak...so muka tak yah tunjuk dan masuk dlm pic laa...:cak:
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2004 10:52 AM | Show all posts
Kiranya ronda sorang2 (RSS) behind the line le ya, sparhawk:bgrin:?
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2004 04:57 PM | Show all posts

waaaaaa... sedihnyer...

err... mintak maap... tumpang lalu... korang buat gath kat ipoh... sesekali ingatler kat org yang keje kat 'kuch' samer... biler nak buat gath kat sini...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 17-7-2004 06:22 PM | Show all posts
Originally posted by battleship at 15-7-2004 03:58 PM:
woi, woi...jgn lupe amik gambo jazim tuh...pastu post....



hmm... hangpa nak tengok gambaq mod jazim yea. nanti saya try dapatkan dan scan. tungguuuuu....
Reply

Use magic Report

Post time 20-7-2004 09:58 AM | Show all posts
cepat la Tin... tak sabar nak tengok nihh....
Reply

Use magic Report

Post time 20-7-2004 03:22 PM | Show all posts
Originally posted by jazim at 17-7-2004 10:52:
Kiranya ronda sorang2 (RSS) behind the line le ya, sparhawk:bgrin:?


heheheh...nampaknyer cam tu la...tak pun kite buat RKK pun ok gak mod jazim...:bodek:
Reply

Use magic Report

Post time 20-7-2004 05:32 PM | Show all posts
Buleh bro....meh kita ambik peta, bekalan, bergen & senjata. Claymore mine berapa banyak mau bawak?
Reply

Use magic Report

Post time 20-7-2004 05:35 PM | Show all posts
Originally posted by venez at 17-7-2004 04:57 PM:
err... mintak maap... tumpang lalu... korang buat gath kat ipoh... sesekali ingatler kat org yang keje kat 'kuch' samer... biler nak buat gath kat sini...


ko bawak je caribou ko dr kuching landing kat ipoh.. bukan jauh sgt pun
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2004 09:52 AM | Show all posts

adussssssssssss....

Originally posted by jinakji at 20-7-2004 17:35:


ko bawak je caribou ko dr kuching landing kat ipoh.. bukan jauh sgt pun



susah tuh... caribou dah scrap dah... dah diberhentikan perkhidmatanyer semenjak kes tahun 99 dulu... kalau pegi ngan nuri key gak kan?... tengok ler camner... sini masih sibuk SAR heli hilang tuh...
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2004 06:30 PM | Show all posts
korang paste pic semua2 tu kat gambar2 menarik.. nak nengok arrr :kerek:
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 21-7-2004 08:04 PM | Show all posts
Saya terpaksa bercuti dari forum ini mulai esok sehingga hari jumaat atau sabtu atas sebab-sebab yang tak dapat dielakkan. selamat berforum dan jangan nakal-nakal....
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2004 09:15 PM | Show all posts
ler.. nikah ke tin? :hmm:
okla selamat jalan
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2004 09:59 PM | Show all posts
Selamat Bercuti Mr SecDEf tin....jgn lupa hantar mesej melalui SEAL Magnaphone....:ah::bgrin::bodek:
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2004 11:27 AM | Show all posts
Selaat Bercuti Tin... tenangkan fikiranmu... :bgrin::bgrin::bgrin:
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2004 11:42 AM | Show all posts
Tin, nak p menikah ka? Kalau ya, tahniah... Kalau saja pi bercuti, selamat bercuti.. :bgrin:
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2004 03:58 PM | Show all posts
cuti kat ipoh kut...ka membawa diri pasal tak de orang nak tenguk gambor dia:cak::cak::cool:
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2004 08:36 AM | Show all posts
Hi MMC, lama tak nampak? sibuk ke?

Dri maklumat yg aku dapat, tin kini sedang bertapa di kpgnya utk meningkatkan auranya dlm bidang ketenteraan. Sapa tau bila dia balik nanti dia bawak sama Jurus Spetznaz Kena Rasuk Peringkat 70!:bgrin:
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2004 09:39 AM | Show all posts
Hi Jazim, mmg sibuk sikit kebelakangan ini.;).....oh! Tin pi bertapa kat gua rimau berantai la ni....padan pakai avatar rimau...jgn jumpa sundal harum malam udahla:gila::gila:
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2004 06:45 PM | Show all posts
Jgn risau mmc dia bawak paku utk pasak khemah punya dgn gandin saiz besar. Kata dia boleh paku tengkuk PHSM, tukar jadi pompuan ala2 model gitu! hehehe!:devil::kerek:
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 23-7-2004 08:22 PM | Show all posts
Originally posted by Foxey at 22-7-2004 11:42 AM:
Tin, nak p menikah ka? Kalau ya, tahniah... Kalau saja pi bercuti, selamat bercuti.. :bgrin:



mana ada orang menikah masa ni. selalu orang buat masa cuti sekolahlol:lol
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2004 08:25 PM | Show all posts
Originally posted by tin at 23-7-2004 12:22:



mana ada orang menikah masa ni. selalu orang buat masa cuti sekolahlol:lol

sekarang cuti sekolah haper...
cuti sekolah kat UK
Reply

Use magic Report

Post time 24-7-2004 09:47 AM | Show all posts
Originally posted by tin at 23-7-2004 08:22 PM:



mana ada orang menikah masa ni. selalu orang buat masa cuti sekolahlol:lol


hehehe... boleh aper kalo nak menikah bukan masa cuti sekolah.... ada aper org buat... takpa la... lenkali kalo jadik, jgn lupa na jemput ceq and member2 military nih p mkn nasik minyak... :bgrin:
Reply

Use magic Report

Post time 24-7-2004 11:19 AM | Show all posts
Originally posted by tin at 21-7-2004 20:04:
Saya terpaksa bercuti dari forum ini mulai esok sehingga hari jumaat atau sabtu atas sebab-sebab yang tak dapat dielakkan. selamat berforum dan jangan nakal-nakal....: ...


selamat 'bercuti' mod tin... jgn tak timbul balik hari isnin dah ler... nanti smeua kat sini rindu lak... :lebai:
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2004 04:57 PM | Show all posts
Originally posted by jazim at 23-7-2004 06:45 PM:
Jgn risau mmc dia bawak paku utk pasak khemah punya dgn gandin saiz besar. Kata dia boleh paku tengkuk PHSM, tukar jadi pompuan ala2 model gitu! hehehe!:devil::kerek:


well kalau ada yg pakai nick phsm, taula mana asalnya skrg...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.044521s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list