Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
123Next
Return to list New
3506
View
53
Reply

Tisu Penuh Darah, Rupanya Picit Jerawat-Naim Daniel Sedar Diri Tak Kacak

[Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Author
Post time 19-9-2019 06:02 PM | Show all posts |Read mode
Baru-baru ini Naim Daniel ada memuat naik gambar tompokan darah dengan kapsyen "I'm not okay."


Rata-rata membuat spekulasi yang ianya merupakan darah selepas memicit jerawat di muka.


  



Susulan itu ramai juga pengikutnya yang menzahirkan kebimbangan dan memberi kata-kata semangat kepada penyanyi ini.


Bagi Naim Daniel, dia tak menafikan paras rupa yang tampan selalunya menjadi kayu pengukur sebelum seseorang itu memasuki dunia hiburan.


  



Namun lelaki yang ada masalah kulit wajah macam dirinya juga mampu untuk berjaya.


"Dari umur lapan tahun sampai sekarang saya masih dalam industri, jadi kalau nak cakap soal rupa saya akui saya tak kacak."


"Tapi saya percaya dengan rezeki Allah dan bagaimana saya membawa diri. Jerawat adalah perkara paling akhir dalam fikiran saya," katanya di mStar Online.


  



Naim kata jerawat bukan masalah besar dan tak buat dirinya malu pun.


"Saya manusia bukan robot jadi masalah hormon adalah biasa. Yang dipertaruhkan dalam industri adalah kemampuan dan bakat saya.


"Rupa dan sebagainya letak belakang sahaja!"


Foto: IG


Betul juga kata Naim tu tapi orang Malaysia ni kebanyakannya memang tengok muka dulu. Tak begitu? -CARI
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2019 06:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Sedar diri x kacak , so lepas pakai gincu n pewarna kuku makin kacak ke ? Ewww
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2019 06:05 PM From the mobile phone | Show all posts
X kacak takper, asal hati baik..
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2019 06:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Syukur ada kesedaran. Lps ni x pyh posing mcm tepi kolam tu lg yach. Memburukkan keadaan. Jgn try hard sgt.
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2019 06:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Social media hancurkan konfiden kau sebab ko kena justify segala benda ko buat. Dumbass.

Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2019 06:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Ni pun nyawa cyst kan?
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2019 06:41 PM | Show all posts
iols baru nak speku yang kau dah menyajatkan diri lantas kepingin nak memberi preview sneak peek gituh sebelum tayang versi penuh cam gini

Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2019 06:44 PM From the mobile phone | Show all posts
duit byk kan pegi la buat facial treatment..
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2019 07:01 PM From the mobile phone | Show all posts
crazybeach replied at 19-9-2019 06:41 PM
iols baru nak speku yang kau dah menyajatkan diri lantas kepingin nak memberi preview sneak peek git ...

Xde benang khas ke pasal sajat datang bulan ni? Hahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2019 07:04 PM From the mobile phone | Show all posts
crazybeach replied at 19-9-2019 06:41 PM
iols baru nak speku yang kau dah menyajatkan diri lantas kepingin nak memberi preview sneak peek git ...

Ada ke pompuan share gmbr haid dorg? gigih sajad nk tunjuk pompuan tulen.. btw dia alas miss V dia guna tissue je ke? Haha
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2019 07:45 PM | Show all posts
danieladam replied at 19-9-2019 07:01 PM
Xde benang khas ke pasal sajat datang bulan ni? Hahahaha

perlu ke? dah tahu dah kot ber bin kan kamaruzzaman.  

Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2019 07:46 PM From the mobile phone | Show all posts
kalau teruk sangat try dr hauschka. natural. sabun cam x sabun, dia cam kacang hazel,tak berbuih, pastu ada mist cam ala2 toner last skali pakai minyak. minyak tu lah works wonder. sebab letak minyak, muka kurang minyak.

Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2019 07:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Tisu yg ada darah tu disebabkn darah jerawat ke??
Lg merebak la jerawat kt tempat lain plk klw rajin dk picit2 smpai keluar cmtu...
Awk kn artis,dh lama plk tu dlm industri...xkn xpndai2 lg nk p wat rawatan wajah..tngk dek qieqie,dh makin pololes wajah heolss skrg ni..
Mmg la pertaruhkn bakat,tp atleast biarla presentable..sedap mata memandang,nmpk wangi..

Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2019 07:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Takpe.. Kurex ada
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2019 07:55 PM From the mobile phone | Show all posts
danieladam replied at 19-9-2019 07:01 PM
Xde benang khas ke pasal sajat datang bulan ni? Hahahaha

Kan heshe dh tayang separuh kote yg dh jd pepek hr tu..hihi
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2019 08:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Kurex replied at 19-9-2019 07:50 PM
Takpe.. Kurex ada

Mana semoga kurex?
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2019 08:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Darah jerawat ke? Eww... Sapa yg snap gambar dia tepi kolam tu??
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2019 08:22 PM | Show all posts
baguslar klu sedar, tp perangai tu biar lar cantik. nyesal lak akak tgk tisu hasil picitan jerawat ko tu...uwekkk. #dgnharapanorgakanpujikohensemkhennn
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2019 08:34 PM From the mobile phone | Show all posts
{:laugh{:laugh
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2019 08:37 PM From the mobile phone | Show all posts
crazybeach replied at 19-9-2019 06:41 PM
iols baru nak speku yang kau dah menyajatkan diri lantas kepingin nak memberi preview sneak peek git ...

Ni darah period ke perut ikan? Keguguran gamaknya sajat.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.123099s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list