Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
3520
View
53
Reply

Tisu Penuh Darah, Rupanya Picit Jerawat-Naim Daniel Sedar Diri Tak Kacak

[Copy link]

Author: Cari-Saiful    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 19-9-2019 09:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Artis dan masalah jerawat adalah perkara terakhir yg iols pikir boleh terjadi.. sbb jd artis kan ada duit. G lah buat facial ribu riban.. invest sikit.. ramai je artis yg dulu berkerak skrg dh wangi..
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2019 09:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Tapi heols sopan ye..masa event heols yg mintak nak bergambar dgn VIP2 yg tak mungkin kenal heols
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2019 09:15 PM From the mobile phone | Show all posts
crazybeach replied at 19-9-2019 06:41 PM
iols baru nak speku yang kau dah menyajatkan diri lantas kepingin nak memberi preview sneak peek git ...

Macam darah bekam je
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2019 09:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Muka so so je..
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2019 09:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Gelilah gambar bertuala biru tepi kolamtu, dahla buat muka cam tu. Budak ni nampak muka budak baik je bila keluar kat tv. Tapi taktau retis apa dia ni, pelakun ka penyanyi ka
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2019 09:39 PM From the mobile phone | Show all posts
PPRTnye tisu darah jerawat pun boleh jd post kt ig...
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2019 09:43 PM From the mobile phone | Show all posts
RatuDunia94 replied at 19-9-2019 01:02 PM
Artis dan masalah jerawat adalah perkara terakhir yg iols pikir boleh terjadi.. sbb jd artis kan ada ...

Kannn.. tengok aja hafreez adam tu.. makin charming & sado.. semoga lengan hafreez bukan tempat @Kurex beradu..
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2019 09:49 PM From the mobile phone | Show all posts
crazybeach replied at 19-9-2019 06:41 PM
iols baru nak speku yang kau dah menyajatkan diri lantas kepingin nak memberi preview sneak peek git ...

Ewww geli la...apa pengotor sgt share darah lobang hidung ni
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2019 10:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Themilo replied at 19-9-2019 09:43 PM
Kannn.. tengok aja hafreez adam tu.. makin charming & sado.. semoga lengan hafreez bukan tempat @K ...

Muka hafreez nampak ketara gayah..
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2019 10:30 PM From the mobile phone | Show all posts
crazybeach replied at 19-9-2019 06:41 PM
iols baru nak speku yang kau dah menyajatkan diri lantas kepingin nak memberi preview sneak peek git ...

Pakai tisu kat pepet ke camne
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2019 10:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Tunggu 10 tahun lagi insyaallah kacak
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2019 12:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Alalaaaaa... Kesian. Klu ko berbakat,  bertahan juga dek. Bnyk lagi yg tak hensem jdi retis haha
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2019 12:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Hahhaha.. darah sajat lebih menarik dr si naim ni... Dh nape ko pose mcm nak tunjuk diri tu kunyit??
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2019 08:09 AM From the mobile phone | Show all posts
main la picit jerawat cam gitu. kan jd lg teruk nanti. kot dgn kuku pn kotor.. dlm keta lagi.. adoi la
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2019 08:13 AM | Show all posts
sedar pun diri tak kacak..tak perlu la poremers nak hencap berkali2..muka mcm fad bocey je pun..tapi fad bocey bini dia lawa ooiii
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2019 08:34 AM | Show all posts
iolls yg rakyat marhaen ni pon tau g klinik pakar kulit bila tetiba jerawat naik byk dkt muka
tmbh uolls, retis lagi la kena jaga muka.. rajin2 p treatment
btw, picit jerawat sampai berdarah sgt xbagus..
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2019 09:12 AM From the mobile phone | Show all posts
try hard sgt, be yourself baru la nampak cool.
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2019 09:12 AM From the mobile phone | Show all posts
MadameOnion replied at 20-9-2019 08:13 AM
sedar pun diri tak kacak..tak perlu la poremers nak hencap berkali2..muka mcm fad bocey je pun..tapi ...

Bini fad tu sebijik muka fad, version cerah je. Takde la lawa mana kat luar. Iols selalu nampak dia masa dia pick up anak dia balik tadika...
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2019 09:39 AM | Show all posts
famri7 replied at 19-9-2019 06:22 PM
Social media hancurkan konfiden kau sebab ko kena justify segala benda ko buat. Dumbass.

wow betul sgt ayat ko.. aku pun mcm mangsa social media.. semua mende rasa nak justify walaupun takde org kesahhh
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2019 09:42 AM From the mobile phone | Show all posts
innocent_me replied at 19-9-2019 08:37 PM
Ni darah period ke perut ikan? Keguguran gamaknya sajat.

Itu la.. I lg belek ada x bentuk2 baby kat situ.. Dh rupa keguguran dh kalau darah period gitu..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.093967s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list