Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
970
View
11
Reply

loan

[Copy link]

Author: nurik       Show all posts   Read mode

Author
Post time 22-9-2019 12:16 AM | Show all posts |Read mode
saya nak tanya saya ada buat loan dengan public bank. loan kereta. dah seminggu submit sampai sekarang bank tak call lagi. rasa2 tak lulus ka apa. .korang buat loan kereta dengan public bank ambil masa berapa lama???tak tahu nak buat apa. .nak kata tak lulus ka lulus ka saya pun tak pasti. .ada cadangan tak??
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2019 12:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Telefon ada kan? Ada no phone public bank tak? Apa kata call tanya status loan.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 22-9-2019 08:33 AM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 22-9-2019 12:56 AM
Telefon ada kan? Ada no phone public bank tak? Apa kata call tanya status loan.

saya tak telefon bank tanya pulak. . menunggu sahaja lah. .
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2019 08:33 AM From the mobile phone | Show all posts
nurik replied at 22-9-2019 08:33 AM
saya tak telefon bank tanya pulak. . menunggu sahaja lah. .

Esk telefon.. Kena juga ambik inisiatif sendiri utk follow up
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 22-9-2019 08:35 AM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 22-9-2019 08:33 AM
Esk telefon.. Kena juga ambik inisiatif sendiri utk follow up

ohhh.   okey2.  ingat tunggu pihak.bank call. sebab baru first time buat loan.
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2019 08:43 AM From the mobile phone | Show all posts
nurik replied at 22-9-2019 08:35 AM
ohhh.   okey2.  ingat tunggu pihak.bank call. sebab baru first time buat loan.

Tak salah pun call tanya..
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2019 08:59 AM | Show all posts
apa2 pun urusan dlm dunia ni kena follow up

kena usaha baru nampak kesungguhan

rezki tak kan jatuh bergolek tanpa usaha
topup with doa&tawakal  
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 22-9-2019 01:15 PM From the mobile phone | Show all posts
tagas replied at 22-9-2019 08:59 AM
apa2 pun urusan dlm dunia ni kena follow up

kena usaha baru nampak kesungguhan

baik terima kasih. . sya dok follow uo dgn sale saja lah. betul tak tahu.
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2019 02:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Akk ambil masa dua hari. Hari ni submit, esok lulus
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2019 10:21 AM | Show all posts
kalau takde masalah paling lewat 3 hari bank dah call
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2019 10:00 AM From the mobile phone | Show all posts
Tanya salesman kalau salesman hantar borang tu
Entah hantar ke tidak
Kalau hantar sendiri boleh telefon pic yg ambik borang tu
Kalau Mia hantar jelah borang lain
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2019 05:03 PM From the mobile phone | Show all posts
nurik replied at 22-9-2019 08:33 AM
saya tak telefon bank tanya pulak. . menunggu sahaja lah. .

Salam, boleh nak tahu.. Bank dah call k awak? Dan ape keputusan nya.. Lulus k x.. Sy pon tengah menunggu jugak ni dari maybank.. Dah seminggu xcall lagi.. 3 hari hrtu sales dah tya bank, bank ckp masih dalam proses.. Hmm.. Tak boleh nak agak lulus k x loan kereta tu..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.078034s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list