Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
6057
View
165
Reply

LAMER mahal? Ini murah je & senang nak dapat

[Copy link]

Author: royaldanish    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 23-9-2019 02:09 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Iols nak share tips! Actually ada org share tips ni kat FB page produk kecantikkan wanita kalau tak silap.

Sesiapa yg menyimpan niat nak pakai LAMER tapi mahal kan??? Hehe bole guna dua products ni, ada je kat Guardian or Watson

Guna waktu mlm night cream 3-5nights pakai pores kurang cuolsss skin pun nampak cerah sikit. Kalau muka oily tak digalakkan sebab nivea cream tu creamyyy sgt.. tepek sikit2 je sudah

707A1284-8F11-42ED-93C5-E564ABF420D6.png
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2019 02:34 PM | Show all posts
kak nita kate air wudhu dek....
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2019 02:44 PM | Show all posts
skin kita combo boleh ke ikut ni?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 23-9-2019 02:54 PM From the mobile phone | Show all posts
fliphair8 replied at 23-9-2019 06:34 AM
kak nita kate air wudhu dek....

jimattt
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2019 02:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Bagi rutin detail plsss
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 23-9-2019 02:56 PM From the mobile phone | Show all posts
nisako replied at 23-9-2019 06:44 AM
skin kita combo boleh ke ikut ni?

Bole kot apply small amount je nivea cream tu.. lupa nak bgtau kat post dua ingredients ni lebih kurang sama mlm Lamer hehe.. kat iols berkesan.. pores mmg kurang
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 23-9-2019 03:02 PM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 23-9-2019 06:55 AM
Bagi rutin detail plsss

iols guna malam je cuolss hehe mlm tido pakai aircond ok la tak sticky sangat nivea cream tu.

Sebelum tido cuci muka dulu pastu dap dap bio essence, tepek small amount nivea cream. Selamat mencuba hehe dua brands tu bergabung lebih kurang sama ingredients Lamer moisturizing soft cream   

Siang iols pakai body shops drops of youth

Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2019 03:03 PM From the mobile phone | Show all posts
royaldanish replied at 23-9-2019 03:02 PM
iols guna malam je cuolss hehe mlm tido pakai aircond ok la tak sticky sangat nivea cream tu.

S ...

Pencuci drop of youth tu ok tak? Mcm menarik saja dok tgk iklan kat ig.. Noted nanti boleh cuba petua u.. Tq
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2019 03:06 PM | Show all posts
royaldanish replied at 23-9-2019 02:56 PM
Bole kot apply small amount je nivea cream tu.. lupa nak bgtau kat post dua ingredients ni lebih k ...

berapa lama nak nmpk kesan tu sis
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 23-9-2019 03:14 PM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 23-9-2019 07:03 AM
Pencuci drop of youth tu ok tak? Mcm menarik saja dok tgk iklan kat ig.. Noted nanti boleh cuba pe ...

Pencuci tak sure hehe iols tak pakai drop of youth. Ramai yg pakai set drop of youth. Especially serum tu memang recommended
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 23-9-2019 03:15 PM From the mobile phone | Show all posts
awanysss replied at 23-9-2019 07:06 AM
berapa lama nak nmpk kesan tu sis

Depends dgn skin rasanya.. dlm seminggu nampak dh pores kurang. Ni guna mlm tau.. takut nanti guna siang too sticky pulak
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2019 03:16 PM From the mobile phone | Show all posts
royaldanish replied at 23-9-2019 03:14 PM
Pencuci tak sure hehe iols tak pakai drop of youth. Ramai yg pakai set drop of youth. Especially s ...

Drop of youth tu mmg seller dia recommended sgt tp harga huiiii... Tak mmpuu huu..
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2019 03:24 PM From the mobile phone | Show all posts
royaldanish replied at 23-9-2019 03:14 PM
Pencuci tak sure hehe iols tak pakai drop of youth. Ramai yg pakai set drop of youth. Especially s ...

Noted.. Nanti boleh cuba lps habiskan TO
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 23-9-2019 03:29 PM From the mobile phone | Show all posts
luluaurora replied at 23-9-2019 07:16 AM
Drop of youth tu mmg seller dia recommended sgt tp harga huiiii... Tak mmpuu huu..

Pelan pelan kayuh hehe kalau ada kawan yg ada member kat body shop bole la tumpang member tu. birthday month semuaaaaa barang dpt 20% off. Tapi pun beli la sekali dgn kawan masa offer buy 3 free 1 harga bagi bagi la hehe
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2019 03:43 PM From the mobile phone | Show all posts
utk muke kusam n jeragat sesuai dak?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 23-9-2019 03:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Abot replied at 23-9-2019 07:43 AM
utk muke kusam n jeragat sesuai dak?

Muka kusam sesuai sebab kalau rajin pakai setiap mlm nampak glowing.. jeragat tak sure pulak..
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2019 04:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Kak Tut pasti pakai Nivea creme je selepas duit tak berapa nak ada nak beli lamer..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 23-9-2019 04:45 PM From the mobile phone | Show all posts
friedfishsoup replied at 23-9-2019 08:21 AM
Kak Tut pasti pakai Nivea creme je selepas duit tak berapa nak ada nak beli lamer..

kalau kak tut tau ingredients nivea ni dekat2 sama ngan lamer mmg senyap2 pakai nivea.. beli lamer pun travel kit tu pun berbulan bulan lepas kak tut tunjuk bole la guna nivea cream tu sental lutut lebam kak tut
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2019 05:19 PM | Show all posts
Alaaa kulit iols sejenis oily, so tak digalakkan la kan?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 23-9-2019 05:29 PM From the mobile phone | Show all posts
mieymiey replied at 23-9-2019 09:19 AM
Alaaa kulit iols sejenis oily, so tak digalakkan la kan?

ermmm tak sesuai kot sebab nivea cream tu bole tahan gak melekit.. kena pakai mlm sebelum tido yg penting aircond on
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.103246s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list