Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
6059
View
165
Reply

LAMER mahal? Ini murah je & senang nak dapat

[Copy link]

Author: royaldanish    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 23-9-2019 10:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Tq tt, macam nak cuba alahai lamer, kenapa la mahal sgt
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 23-9-2019 10:55 PM From the mobile phone | Show all posts
pitera replied at 23-9-2019 02:30 PM
Oh yeke? Taktau pulak aiols. Dulu pernah forumer suggwst beli dr cult beauty, tapi time i tgk tu T ...

Kat ig ada gak nampak PS ambik order TO ni..

La Mer kalau btul2 nak pakai beli yg travel pack tu dlm 1-2k mcm tu, kalau tak seduai rugi pulak beli mahal kan
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 23-9-2019 10:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Catpaw replied at 23-9-2019 02:51 PM
Tq tt, macam nak cuba  alahai lamer, kenapa la mahal sgt

Selamat mencuba cuols.. dulu dapat tips ni pun happy gak haha nasib baik la sesuai kat kulit iols..
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2019 10:59 PM | Show all posts
tq tt share ..nnt nak try jg..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 23-9-2019 11:01 PM From the mobile phone | Show all posts
ikanmasin replied at 23-9-2019 02:59 PM
tq tt share ..nnt nak try jg..

selamat mencuba cuols
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2019 11:02 PM | Show all posts

....
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2019 11:39 PM From the mobile phone | Show all posts
royaldanish replied at 23-9-2019 10:05 PM
Aritu mcm ada news bgtau the ordinary tak kluarkan lagi product lepas founder meninggal..


Oh yeke? I baru2 ni tengok diaorg Ada Jual kat asos. Tapi takde deliver ke Malaysia pulak.
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2019 11:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Nak cubaaaa.... besok beli.. btw ioollss slalu sapu jer lotion nevea kt muka.. ioollss masukkn 2 capsuls vit E tu dlm botol tu..
Reply

Use magic Report

Post time 24-9-2019 12:03 AM From the mobile phone | Show all posts
royaldanish replied at 23-9-2019 07:02 AM
iols guna malam je cuolss hehe mlm tido pakai aircond ok la tak sticky sangat nivea cream tu.

S ...

Pernah beli drops of youth tp x brp sesuai..

I maintain dgn loccitane je sekarang..

Their comfort cream boleh pakai day and night..mmg elok..

Bgn pg x de dry pon..

Lps tu i notice klu pakai mula2 mcm ada dead skin gitu keluar bersama..maybe dry skin la kot..then after that smooth je kulit apply everyday..

Tp combination u ckp ni i x pernah try..but i did with nivea night cream only..mmg heavy so kena calit sedikit je..

In fact, dkt UK ada dh keluar article some time ago they compared 200 pounds la mer cream and 10 pounds nivea cream..

Mmg x de beza pon..yg berbeza cuma harga je
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 24-9-2019 12:04 AM From the mobile phone | Show all posts
becir replied at 23-9-2019 03:39 PM
Oh yeke? I baru2 ni tengok diaorg Ada Jual kat asos. Tapi takde deliver ke Malaysia pulak.

Aah mcm rugi nya tak ship ke malaysia sebab masa tgh baru2 ramai yg beli TO ni & ckp memang bagus.. skrg ni susah plak nak beli.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 24-9-2019 12:06 AM From the mobile phone | Show all posts
AyaqMeloSuam replied at 23-9-2019 03:46 PM
Nak cubaaaa.... besok beli.. btw ioollss slalu sapu jer lotion nevea kt muka.. ioollss masukkn 2 cap ...

Lotion utk face , hands & body ke cuols sapu? Hehe

Nourishing cream nivea yg baru tu pun ok cuols non greasy tak mcm cream dlm tin tu.

Lembut tak skin bila cuols masukkan vit E kat dlm lotion?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 24-9-2019 12:17 AM From the mobile phone | Show all posts
pinksarah replied at 23-9-2019 04:03 PM
Pernah beli drops of youth tp x brp sesuai..

I maintain dgn loccitane je sekarang..

Drops of youth serum dh masuk botol ke dua i pakai.. sebelum tu drops of white tapi tak sesuai..

Aritu ada cuba Vit C cream body shop moist je skin lepas tepek, nanti nak cuba ni hehe

Combination ni pun baru 2-3 bln ni tau dari fb, itupun takde sorang yg respon i pikir dieorg ni tak kenal la mer agaknya, excited cuba bangun pagi lembut je skin. 3-4 hari nampak juga pores dh kurang.

ig beauty finder yg i follow selalu buat comparison mcm2 products termasuk la mer.. mmg dieorg ckp ingredients nivea tak byk beza dgn la mer. Oh yea, yg run ig tu budak2 chemist   
Reply

Use magic Report

Post time 24-9-2019 01:34 AM From the mobile phone | Show all posts
becir replied at 23-9-2019 06:25 PM
I Ada baca kat Komen the ordinary punya website. This lady pakai lactic acid and Nivea creme tin bir ...

Contoh lactic said?
Reply

Use magic Report

Post time 24-9-2019 02:16 AM From the mobile phone | Show all posts
Amboi.. Bagus la tu kalau kesan nye samer
Reply

Use magic Report

Post time 24-9-2019 02:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Kalau krim nivea xsesuai utk open pores n oily skin, ada substitute yang sesuai tak..
Reply

Use magic Report

Post time 24-9-2019 05:06 AM From the mobile phone | Show all posts
becir replied at 23-9-2019 10:25 AM
I Ada baca kat Komen the ordinary punya website. This lady pakai lactic acid and Nivea creme tin bir ...

WOW wow wow...
Reply

Use magic Report

Post time 24-9-2019 06:55 AM From the mobile phone | Show all posts
I tak sesuai pakai nivea creme, muka berminyak. Kemain beli bekas besar. Nak habis kan punya pasal,pakai dlm 15min je pastu cuci.

I baru tertengok yuja niacin-some by mi, nampak iklan dekat ig. Ada sapa2 dah try?
Reply

Use magic Report

Post time 24-9-2019 07:49 AM From the mobile phone | Show all posts
Saya beli nivea cream tu lepas dok tgk citer nur 2 tu, asyik dok promote je... mmg thick dan heavy texture, x sesuai pki kt muka lagi2 saya ni muka oily... saya just pakai kt leher dgn badan, sebab suka baunya ala2 bau bedak mcm tu...
Reply

Use magic Report

Post time 24-9-2019 07:59 AM From the mobile phone | Show all posts
pitera replied at 23-9-2019 09:51 PM
Thanks babe! I aritu pakai secret key. Menjadi kejap. Lepas tu stress, malas nak jaga kulit end up ...

Secret key u pakai treatment essence ka? I pn pakai, tp sejenis x reti tgk menjadi ka x so skrg tgh contemplating nk repurchase or x huhu
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 24-9-2019 08:16 AM From the mobile phone | Show all posts
nono86 replied at 23-9-2019 06:16 PM
Amboi.. Bagus la tu kalau kesan nye samer

Kat iols mmg berkesan combination dua brg ni
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.104986s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list